guzmic Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Odesláno 23. května 2016 Tady je potřebná flaška slivovice. :-)Nádherná kolekce...
cortes1990 Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Odesláno 23. května 2016 Páni je mi cťou že možem konečne aj ja prispieť svojou troškou do tohto krásneho vlákna dúfam že ma beriete
guzmic Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Odesláno 23. května 2016 Paráda, další krasný heuerky, asi se dnes vožeru. :-D
Anela Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Odesláno 23. května 2016 někteří přeskočí rozehřívací období s ostatníma značkama a skočí rovnou doprostřed, moc pěkné Ty druhý mají min. zlou ručičku stopek.aby nám to nezapadlo, tak vteřinová ručka chronografu, ručka minutového sčítače a podle mě je vnitřní luneta dobarvená, má dost nepřirozenou barvu a povrch (ale to je možná fotkama). a tah je sice h-link, ale měl by být u pouzdra širší.
guzmic Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Odesláno 23. května 2016 Tah asi taky není ok, ta vnitřní luneta má trošku jiný odstín standartně, chtělo by to lepší fotky. Ale pogue jsou neskutečně sexi hodinky...
malda Odesláno 23. května 2016 Nahlásit Odesláno 23. května 2016 Krásný slet autávií. Pěkné to máte, hlavně David!
Tikal Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Prej pro radost a ten šelest na srdci je asi co ? Ne, máš to fakt moc hezké, ani nevím, co bych s tím vším dělal
straspol Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Prej pro radost a ten šelest na srdci je asi co ? Ne, máš to fakt moc hezké, ani nevím, co bych s tím vším dělal Způsoboval bys infarkty ostatním, to dá rozum, ne?
kuncák7 Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Já bych se spokojil klidně jenom s jedněma.Když ale koukám na ten Davidům obrázek, tak bohužel nedokážu posoudit, s kterejma :-(. Takže šelest na srdci.
vicomt Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Hujerky mě nechávají klidným ,takže pořád na japonské vlně .
VintageLover Odesláno 24. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Jsou fakt fotogenické, škoda je pouštět...
Dzos Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Karle, ty slova nevěští nic dobrého. > Že Ty máš zase roupy !! ><
straspol Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 (upraveno) Karel je zkrátka nebezpečná povaha. Je to strašnej hráč- dostávám infarkt nejen z toho co kupuje, ale i z toho co pouští. edit : Hráč jsem chtěl napsat, samozřejmě...zatracený podvědomí, Karle sorry !! Upraveno 24. května 2016 uživatelem straspol
financ Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Mě se líbí jak se postupně propracovává k lepším kouskům a zkvalitňuje kolekci. Karle, dobře to děláš
straspol Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Jojo, je to zatracenej metodik už se třesu s čím se zase vytasí.
financ Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 je úplně jedno s čím se vytasí, konečná jsou nějaký starý Rolády, jde jen o to, kolik bude zastávek.
libor2002 Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Ty Dugeny jsou uzasny, ja bych si je nechal
Wanderer Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Taky bych je bral. Jenže kde na ně vzít a nekrást. Ty Dugeny, to je koncert.
VintageLover Odesláno 24. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 24. května 2016 Karle, ty slova nevěští nic dobrého. > Že Ty máš zase roupy !! > <Mám. Půjde toho více z domu.... Karel je zkrátka nebezpečná povaha. Je to strašnej hráč- dostávám infarkt nejen z toho co kupuje, ale i z toho co pouští. edit : Hráč jsem chtěl napsat, samozřejmě...zatracený podvědomí, Karle sorry !!Naprosto v pohodě, Tome. Mě se líbí jak se postupně propracovává k lepším kouskům a zkvalitňuje kolekci. Karle, dobře to dělášDíky Davide, učím se od těch nejlepších. Jojo, je to zatracenej metodik už se třesu s čím se zase vytasí.Sám nevím. je úplně jedno s čím se vytasí, konečná jsou nějaký starý Rolády, jde jen o to, kolik bude zastávek.Konečná jsou starý Daytony. Ty Dugeny jsou uzasny, ja bych si je nechal Já taky, jenže jsem teď dostal nabídku, která se neodmítá.... Taky bych je bral. Jenže kde na ně vzít a nekrást. Ty Dugeny, to je koncert.Mi povídej, ale nemůžu si nechat všechno. Kdo ví, za kolik budou 16750 za rok... :/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se