01axel01 Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 Je v patek něco lepšího než krasny holky, hodinky, auta a klid ?
Návštěvník LukeD Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 Jo, je. Když si s těma krásnýma holkama můžeš taky zašukat.
Akam Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 Škoda té velikosti, jinak jsou bozi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
VintageLover Odesláno 3. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2017 To jsou, 48 mm je fakt hodně. Hodím sem až bude čas srovnávačku.
Akam Odesláno 3. března 2017 Nahlásit Odesláno 3. března 2017 (upraveno) Karle, zatím jsem klidný, ale až tu někdo vyleze s Datorama tak budu v prdeli Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. března 2017 uživatelem Akam
VintageLover Odesláno 3. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2017 Jé, tak tyhle tady zrovna jsou, dokonce jako NOS, jen jiný číselník a pouzdro...
colommbo Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 malda: Teda ty Omegy jsou ale hnus, Velebnosti...
Jeronimo Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 (upraveno) Bože, ať si každý nosí co chce a kde chce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. března 2017 uživatelem Jeronimo
01axel01 Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 Spiš otazka vkusu. Mě přijdou zajímavy.
colommbo Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 Nemyslím to zle vůči jejich nositeli - nic špatnýho mi neudělal, ani ho osobně neznám - vyjadřuju se jen a pouze k hodinkám a ano, každý má(me) jiný vkus a nosí(me) něco jiného. Asi jsem se někoho dotkl, v tom případě se omlouvám.
financ Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 Nemyslím to zle vůči jejich nositeli - nic špatnýho mi neudělal, ani ho osobně neznám - vyjadřuju se jen a pouze k hodinkám a ano, každý má(me) jiný vkus a nosí(me) něco jiného. Asi jsem se někoho dotkl, v tom případě se omlouvám. Jsi jen ukázal ze v tomhle vlákně nemáš co dělat. Parádní hodinky
cortes1990 Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 baterkove Tagy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 Maldo, ty omegy ti muzu jen zavidet, jsou paradni ( posledni dobou tu jen zavidim, asi budu muset neco koupit, ach jo ).
Piplík Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 malda: Teda ty Omegy jsou ale hnus, Velebnosti...Dej vědět až někdy takové podobné "hnusny"budeš sám za babku prodávat. Hned po nich skočím. Flightmastery, Mark III, Big Blue a jiné "helmičky" jsou pro mě nejzajímavější chronografy 70.let.
Pavelpu27 Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 malda: Teda ty Omegy jsou ale hnus, Velebnosti...Mě fascinuje ta bohorovnost, nazvat něčí hodinky (ale vlastně cokoli) hnusem. Mně to připadá, jako vrchol hulvátství. Jestli se ti nelíbí, tak je nekomentuj. A jestli se nemůžeš udržet, dá se napsat, že se ti víc líbí jiný kousky a že zrovna tohle není tvůj šálek čaje. Ale vypálit, že je něco hnus? Nechápu.
01axel01 Odesláno 4. března 2017 Nahlásit Odesláno 4. března 2017 myslíš ty kozy na smetaku? tak ted si mě pobavil ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se