Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 17,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Populární příspěvky

M-72

Tak je to kompletní 😁

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

M-72

145.013 145.026 145.036

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

VintageLover

f9b0c6

Návštěvník LukeD
Odesláno

Jo, je. Když si s těma krásnýma holkama můžeš taky zašukat.

Odesláno

Nemyslím to zle vůči jejich nositeli - nic špatnýho mi neudělal, ani ho osobně neznám - vyjadřuju se jen a pouze k hodinkám a ano, každý má(me) jiný vkus a nosí(me) něco jiného. Asi jsem se někoho dotkl, v tom případě se omlouvám. :blush02:

Odesláno

Nemyslím to zle vůči jejich nositeli - nic špatnýho mi neudělal, ani ho osobně neznám - vyjadřuju se jen a pouze k hodinkám a ano, každý má(me) jiný vkus a nosí(me) něco jiného. Asi jsem se někoho dotkl, v tom případě se omlouvám. :blush02:

Jsi jen ukázal ze v tomhle vlákně nemáš co dělat.

Parádní hodinky

Odesláno

Maldo, ty omegy ti muzu jen zavidet, jsou paradni ( posledni dobou tu jen zavidim, asi budu muset neco koupit, ach jo ).

Odesláno

malda: Teda ty Omegy jsou ale hnus, Velebnosti...

Dej vědět až někdy takové podobné "hnusny"budeš sám za babku prodávat. Hned po nich skočím. Flightmastery, Mark III, Big Blue a jiné "helmičky" jsou pro mě nejzajímavější chronografy 70.let.

Odesláno

malda: Teda ty Omegy jsou ale hnus, Velebnosti...

Mě fascinuje ta bohorovnost, nazvat něčí hodinky (ale vlastně cokoli) hnusem. Mně to připadá, jako vrchol hulvátství. Jestli se ti nelíbí, tak je nekomentuj. A jestli se nemůžeš udržet, dá se napsat, že se ti víc líbí jiný kousky a že zrovna tohle není tvůj šálek čaje. Ale vypálit, že je něco hnus? Nechápu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...