sashator Odesláno 18. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2013 V 18. 9. 2013 v 5:57, sibirnaya napsal: hele, milgaussy byly moje prvni rolexy - rozumej, prodal jsem Becka SOH, Omega AT, Maurice Lacroix federer edition a Steinhart pilotky gold a koupil na ebay milgaussy. byly fantasticky, vydrzely me realtivne dlouho, rybacku v Rakousku, koupacku na kanarech, atd, ale nakonec sem nevydrzel bez datumovky. Easy-link je supr ficura, o tom neni pochyb. takze gratuluju k vyberu, podle me jsi udelal velice dobre..Však já za ně taky musel obětovat dvoje Omegy, ale zatím myslím, že jsem udělal dobře, pokud do tohoto vlákna budu házet fotky ještě alespoň za rok tak budu naprosto spokojenej .... jinak díky za gratulaci, ještě pár let a třeba budu taky pořizovat atomovej kufřík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 18. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2013 Kluci, to vaše žadonění o další fotky mě donutilo si vzít na venčení foťák a udělat pár baboletních fotek, tady je máte: jeden autoportrét a na závěr nesmím zapomenout na tu naši obludu, bez ní by fotky vlastně ani nevznikly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2013 Tak to su prdacke fotky. O hodinkach nehovoriac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2013 parada fotky, supr kompozice.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2013 ten vristšot je supr! sedia ti fajne! aku mas pls ruku? dik za paradne fotky, len tak dalej ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2013 S takovejma fotkama jdi k šípku!! Jo aha, ty uz jsi tam byl... pekne to mas, hodinky i foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2013 Ty housenky z první fotky ladí s cifrem perfektně. Myslím, že za svůj život ještě nikdy neměly blízko sebe takový skvost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jony Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2013 Moc pěkně zdobení oranžové......fakt krása Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 19. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2013 V 19. 9. 2013 v 12:45, misoo napsal: ten vristšot je supr! sedia ti fajne! aku mas pls ruku? dik za paradne fotky, len tak dalej ! Mám ruku cca 18,5cm takže takovej ten průměr- opravdu mě překvapuje jak i přes velikost 40mm na ruce nepůsobí vůbec malým dojmem, u jiných mi ta velikost fakt vadila, u Rolexek vůbec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 25. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2013 Dnes bylo v Košicích poměrně hezky, tak jsem vzal malou a vyrazili jsme na možná poslední návštěvu košické ZOO. A samozřejmě jsem nemohl zapomenout vzít Milgy, ty tam ještě nebyly. Nesmělo chybět ani krmení divé zvěře, to má malá nejdradši. Musím říct, že na to, jak je ZOO poměrně malá, je opravdu fajn, dokonce v červnu přibyl i DinoPark. Ten jsme ale dneska nestíhali, takže fotky s T-Rexem možná příště PS- nechtěla se mi tahat zrcadlovka, foceno přenosnou kamerou a proto je ta kvalita fotek horší, na druhou stranu reportážnímu charakteru to tak trochu odpovídá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2013 Dik za info, tiez mam 18+ ruku a co som skusal Rlx 40mm,tak to proste sedi perfektne... <br />Opat perfekt foto, hlavne ten w.shot na volante je super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2013 Nikdy jsem jim nevenoval pozornost,az tady ve tvym vlakne.Jsou fakt pekny a pohodlnost noseni je skvela vec.Perfektni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2013 Až teď jsem si Tvého vlákna všiml. Dodatečně blahopřeju. I když nejsem na Rolexky, tak tyhle se mi líbí, asi právě proto, že nejsou (na můj vkus) tak složité, jako jiné.Tyhle bych unosil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 Od Rolex fakt krásný kousek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 17. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Tak dneska jsem se docela pobavil. Se ženou jsme dělali trochu pořádek ve věcech naší malé dračice a objevil jsem mezi nimi i tento "rolex" usínáček ...je vidět, že už před dvěma lety jsem tušil jak dopadnu....Hold to do hlav těch našich potomků musíme vtloukat už od narození, aby to po nás měl kdo zdědit No a když už jsem měl vytaženej foťák, tak jsem vyblejsknul i pár pokojíčkových momentek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Tomu tigrovi sa hodia, ladi so skndvkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 super fotky skvelych hodinek, rad se sem vracim:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 Moc pekny fotky, to barevny "prostredi" jim sekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 23. října 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Tak jako u každých nových přírůstků mě i u Milhausek chytla potřeba vyzkoušet, jak jim to bude slušet i na něčem jiném než na tahu. I když vím, že tah je stejně jako u 98% hodinek nejelegantnější, nejpohodlnější,nejuniverzálnější, prostě nejlepší, tak mi to zase nedalo. Tentokrát jsem ale úmyslně vynechal klasické kožené řemeny a zkusil jenom Nato strapy. Výsledek může posoudit každý sám a docela jsem i zvědavej na vaše reakce. Já osobně si myslím, že hlavně Tudor Heritage a Special Ops (jsou to ty s šedo-oranžovými proužky) k nim docela sedí. PS- Ti všímavější si na první fotce všimli i koženého naťáka....chtěl jsem ho zkusit, ale jaksi jsem ho nenarval pod stěžejky, které jsou u Milgů hodně u pouzdra. Člověk se hold pořád učí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Máš to moc šmrncovní. Nevím proč, ale spojení milgy a nato, mne nikdy nenapadlo. Vypadá to perfektně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se