lub Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 dík za super reportáž. snímky z oblasti a hlavně města mě vždycky dostanou. zajímavé, jak rychle si to tam příroda bere zpět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 Sect: Perfektní report. Já osobně bych tam necestoval a tak obdivuji ty, co se tam vydají. Z těch fotek i přidaného textu ta katastrofa vyloženě číší. Máš můj velký obdiv ještě jednou velké díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 Super text i fotky! Taky mě fascinujou takovýhle opuštěný místa, ale Černobyl asi vynechám (čas, peníze...) i když svého času jsem to plánoval.Aspoň tedy čas od času prolezu nějakou býv. základnu - Milovice nebo Ralsko, to má taky podobnou atmosféry. Bohužel léta opuštění už jsou znát jak tam, tak v tom Černobylu, takže baráky padají, zarůstají (když jsem před lety zavžoval tam jet, chtěl jsem duben, kdy to bude bez listí). U nás navíc rozkrádání všeho kovového... Jinak na youtube je řada hraných dokumentů o katastrofě, třeba Nultá hodina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 Mě hned napadl tenhle film.http://www.imdb.com/title/tt1991245/Jako horor nic moc, ale o to autentičtějsí jsou tam záběry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 Příští rok na Tebe myslím, neboj. Jo ty IWC už jsou fakt nafurt.Si piš, že už je máš na furt. Radioaktivní hodinky jen tak neprodáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 Díky za skvělou reportáž, opravdu běhá člověku místy mráz po zádech! Já jsem na taková místa hrozná fajnovka, ale o to více miluji dokumenty a podobné reporty jako ten tvůj. Tak ještě jednou díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 Znovu a znovu si prohlížím ty fotky. Ta zatažená obloha a mokro jen dokresluje to depresivní prostředí, prostě ani to slunce nezasvítí.Ale je zajímavé, že si s tím příroda už pomalu ví rady.Pamatujete někdo starou hru na PC asi z 1991 Alone in the dark? Tak takové pocity mám, když se dívám na tyhle fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freddy14 Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 Parádní fotky. Skvěle zachycená atmosféra. Nejvíc se mi líbí pohled z vrchu z paneláku. Chtěl bych se tam někdy podívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 Jen se hloupe zeptam jaka je financni nakladnost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 Není třeba jezdit tak daleko. Stačí projít dolní oblast Vítkovic. Ne ten Disneyland kolem vysokých pecí a plynojemu, ale směr aglomerace, barevné kovy. Vypadá to tam dost podobně, kromě toho záření. Orientační bod - tlustý, červenobíle šachovnicový komín. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 Jen se hloupe zeptam jaka je financni nakladnost?Tohle mě také zajímá. Jinak to je věc kterou bych chtěl někdy vidět a absolvovat. Nicméně taková trošku obava uvnitř mě z toho místa je . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody88 Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 Jak už psali o STALKEROVI tak autentičnost by měla být 99% autoři si dali fakt záležet sám jsem tuhle hru projel několikrát a srovnával prostředí s fotkama z netu a sedělo to perfektně takže jako virtuální prohlídka naprosto super.Co se týče toho naaranžování toho stolu se slabikáři tak je to možné ale během evakuace ty děcka utíkali hned takže je docela dost možné že to je origo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 17. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 Jen se hloupe zeptam jaka je financni nakladnost?Autobusem 5 dní po Ukrajině (2 noci ve velmi slušných hotelích), včetně povolenky cca 13 tis., Letadlem počítám tak o 3 tis.více + útrata bez omezování se v jídlu a pití cca 130 e. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 Autobusem 5 dní po Ukrajině (2 noci ve velmi slušných hotelích), včetně povolenky cca 13 tis., Letadlem počítám tak o 3 tis.více + útrata bez omezování se v jídlu a pití cca 130 e.Že by sraz chronomagu za účelem nabití vintážního tritia? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlcak Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 Díky za super reportáž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 Bezva reportáž s výborně zachycenou atmosférou. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 Není třeba jezdit tak daleko. Stačí projít dolní oblast Vítkovic. Ne ten Disneyland kolem vysokých pecí a plynojemu, ale směr aglomerace, barevné kovy. Vypadá to tam dost podobně, kromě toho záření. Orientační bod - tlustý, červenobíle šachovnicový komín. + zpáteční cesta přivázán za čtyřkolkou ARAIK bezpečnostní služby :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 Ukrajina se dá zvládnout za hodně slušnej peníz a je tam krásně, super lidi a s provázáním náštěvy elektrárny to může být velmi zajímavý výlet" Osobně zamířit pouze do elektrárny rychle mrknout na ten mazec a zase letět domů mi příjde jako blbost" Jak to udělal SECT je úplně ideální záležitost Prosím tě, ta babka tam v té vesnici úplně sama, to musí být docela drsná záležitost, co jsem viděl ty fotky, tak na ní furt myslím, chudák" Autobusem 5 dní po Ukrajině (2 noci ve velmi slušných hotelích), včetně povolenky cca 13 tis., Letadlem počítám tak o 3 tis.více + útrata bez omezování se v jídlu a pití cca 130 e. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 .... konečně máš hodinky nafurt.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 17. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 S tim pocitam, jeste ze jsem je mel sebou jenom na gume . Takze pokud by mel nekdo zajem o tah, ten je cisty. . . . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se