Přejít na obsah

Černobyl a Pripjať - návštěva zakázané zóny

sect

Doporučené příspěvky

Super text i fotky!

Taky mě fascinujou takovýhle opuštěný místa, ale Černobyl asi vynechám (čas, peníze...) i když svého času jsem to plánoval.

Aspoň tedy čas od času prolezu nějakou býv. základnu - Milovice nebo Ralsko, to má taky podobnou atmosféry.

Bohužel léta opuštění už jsou znát jak tam, tak v tom Černobylu, takže baráky padají, zarůstají (když jsem před lety zavžoval tam jet, chtěl jsem duben, kdy to bude bez listí). U nás navíc rozkrádání všeho kovového...

Jinak na youtube je řada hraných dokumentů o katastrofě, třeba Nultá hodina.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Znovu a znovu si prohlížím ty fotky. Ta zatažená obloha a mokro jen dokresluje to depresivní prostředí, prostě ani to slunce nezasvítí.

Ale je zajímavé, že si s tím příroda už pomalu ví rady.

Pamatujete někdo starou hru na PC asi z 1991 Alone in the dark? Tak takové pocity mám, když se dívám na tyhle fotky.

Odkaz ke komentáři

Není třeba jezdit tak daleko. Stačí projít dolní oblast Vítkovic. Ne ten Disneyland kolem vysokých pecí a plynojemu, ale směr aglomerace, barevné kovy. Vypadá to tam dost podobně, kromě toho záření. Orientační bod - tlustý, červenobíle šachovnicový komín.  

post-344-0-33823500-1379412423_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Jak už psali o STALKEROVI tak autentičnost by měla být 99% autoři si dali fakt záležet sám jsem tuhle hru projel několikrát a srovnával prostředí s fotkama z netu a sedělo to perfektně takže jako virtuální prohlídka naprosto super.Co se týče toho naaranžování toho stolu se slabikáři tak je to možné ale během evakuace ty děcka utíkali hned takže je docela dost možné že to je origo...

Odkaz ke komentáři

Jen se hloupe zeptam jaka je financni nakladnost?

Autobusem 5 dní po Ukrajině (2 noci ve velmi slušných  hotelích), včetně povolenky cca 13 tis., Letadlem počítám tak o 3 tis.více + útrata bez omezování se v jídlu a pití cca 130 e.

Odkaz ke komentáři

Autobusem 5 dní po Ukrajině (2 noci ve velmi slušných  hotelích), včetně povolenky cca 13 tis., Letadlem počítám tak o 3 tis.více + útrata bez omezování se v jídlu a pití cca 130 e.

Že by sraz chronomagu za účelem nabití vintážního tritia? :lol2:

Odkaz ke komentáři

Není třeba jezdit tak daleko. Stačí projít dolní oblast Vítkovic. Ne ten Disneyland kolem vysokých pecí a plynojemu, ale směr aglomerace, barevné kovy. Vypadá to tam dost podobně, kromě toho záření. Orientační bod - tlustý, červenobíle šachovnicový komín.  

+ zpáteční cesta přivázán za čtyřkolkou ARAIK bezpečnostní služby :-)

Odkaz ke komentáři

Ukrajina se dá zvládnout za hodně slušnej peníz a je tam krásně, super lidi a s provázáním náštěvy elektrárny to může být velmi zajímavý výlet" Osobně zamířit pouze do elektrárny rychle mrknout na ten mazec a zase letět domů mi příjde jako blbost" Jak to udělal SECT je úplně ideální záležitost :cheers: Prosím tě, ta babka tam v té vesnici úplně sama, to musí být docela drsná záležitost, co jsem viděl ty fotky, tak na ní furt myslím, chudák"

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...