kloubik Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2013 (upraveno) IWC umí.... nové osmidenky s ručním nátahem. Zdroj: hodinkee.com Upraveno 26. září 2013 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2013 Tak to má být, oblekovky s proskleným dýnkem a velkým strojem uvnitř. Nádhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2013 Černý cifr a zlato by bylo taky pěkný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2013 45mm a takhle tenká luneta? To je skutečně krásné, ale jako spona na opasek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2013 (upraveno) Ježíši, ty chci. Mega kalibr, malá sekundovka na sestce, datum, 45 mm, jsem v nebi. Na vánoce 2014 jasný cíl. Pochopitelne ocelove se světlym cifrem. Ta mala červena šedesátka je skvěla. Upraveno 26. září 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2013 Jsou boží, v létě jsem je zkoušel na ruce a opravdu skvělé hodinky, láska na první pohled. A cenově na dnešní drahotu žádný extrém, něco kolem 250t,-Kč. (Tedy ty ocelové). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 26. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2013 Rezerva chodu zezadu pod pruhledem taky super, tak se mi to líbí. <br /><br />Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 4<br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2013 250? Ojoj. To pod 180 nepůjde. No, co se dá delat, život je boj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2013 tento druh IWC cenovo atraktivny nikdy nebol. a tieto su navyse extra vypečené, namnam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 28. září 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2013 Jedna ziva fotka + cena EUR 9.650 incl. 21% VAT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník JakubWatches Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 Jsou moc pekny, pro me ale vedou 46hodinovy (44mm) bez data, pusobej na me cisteji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 Mně se nějak nelíběj.. jsou moc velký. Lány prázdnýho prostoru, na cifru.. Já vim že je to rouhání, ale kdyby aspoň měl nějakou strukturu, třeba. Jinak strojek samozřejmě nádhernej. Naživo to snad bude jiný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník bretya Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 mňamka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
relativ Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 Za mňa nič moc. To už potom 7-dňové portugály... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 MNě se líbí, rozhodně víc, než s ukazatelem rezervy na cifru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2013 Krásný, ale bral bych je bez průhlednýho dýnka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kev Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2013 45mm a takhle tenká luneta? To je skutečně krásné, ale jako spona na opasek Mají průměr 43mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 nadhernej a dokonalej stroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2014 Nevite nekdo, jestli je jeste nejaky jiny rozdil mezi timhle kalibrem a tim v 8 days Portofino krome pozice ukazatele rezervy natahu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 9. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2014 (upraveno) Takhle u kraje uložená klasická "small date" datumka je mi asi nejméně protivná, co si pamatuju ( popravdě spolu s mark XII a XV ). Akurátní strojek, akurátní minutovka, žádný veršování - takže vskutku superní hoďky pro primáty z nás Já jsem do nich bohužel nenarost, i když nožky nevypadají tak dlouhý .... Upraveno 9. května 2014 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se