Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Cigi, nemíchej jabka s hruškama. To, že někdo chce nosit duhový strap je přece téma pro úplně jiné fórum :-)

Meistersingery Ti půjčím. Čitelnost uvidíš sám.

Dny v týdnu mám vyřešené. Barevně chci odlišit pouze šábes.

• Odpovědi 219
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

No já jen myslel, že by ten strap k tý duze na věnci dní v týdnu seděl .....

jaký máš ?? 

Kubsone, máte nějaký k vidění v chronoshopu ?

Odesláno (upraveno)

Tak naštěstí tyhle mají 40mm z výroby, takže, když si nekoupíte No1, jak vám logicky navrhuje Bert, a  budete trvat na PVD 43mm společenský hodinky se smetanovým ciferníkem,  modřenou ručkou a šroubkama s černomodrým nato strapem, tak si s Bertem pořád budu moci udělat opravdový MS privat edition s českým přetiskem, který už ve fabrice MS zůstane. S elton sport jsem to udělal stejně, tím, že nějaký měsíc počkáme se nic neztratí.

Kdyby:

šly 24hodinovky -zvýší se čitelnost

někdo si nějakým fíglem poradí s pračka efektem - třeba grafikou, barvama...

MS udělá pouzdro pangea 43mm -  s útlýma krátkýma nožkama by to mohlo ještě být nositelný

Tak by to připadalo v úvahu, není to tak nereálný, ale zas to počítám sáákra poleze do peněz ...... to by byl vlastně nový model, né limitka

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno (upraveno)

Jednoručky mě lákají čím dál víc, tohle vypadá slibně, jestli je to možné rád se přidám... S dovolením jsem se napsal na číslo 6 

1 - Tittus

2 - IzTaPa

3 - elninoelnino

4

5

6 - Kristinan.nov

7 - Ondrej71

8 - Cyril

9 - Nero

10

11 - cigi

12

13 - Bert

14 - bacil.357

15 - gas

Upraveno uživatelem Kristian.nov
Odesláno

No už jsem mimo, ale nedá mi to sem ještě nenapsat jednu věc. Opakovaně se tady uvádí, že to musí být oblekovky a tedy 40 mm, aby šly pod košili, ale ti, kteří to píší, asi ještě jednoručky nenosili, protože oblekovky a jednoručky to jaksi moc nejde dohromady. Beru-li si na ruku oblekovky, tak jdu asi někam pracovně, služebně, budu někde cestovat a budu mít schůzky a to vše chce přesný čas a ten u jednoruček nemáte a už vůbec ne u pidijednoruček 40 mm. I u těch 43 mm velkých jednoruček odhadujete čas tak s přesností 1 až 2 minut a to je u oblekovek časová chyba poměrně nepřijatelná. Pokud chcete honit třeba autobus, aby vám neujel, podle jednoruček, tak se občas nesvezete.

Jednoručky nejsou oblekovky, ale jsou to hodinky pro volný čas, kdy jsou vám minuta, dvě, tři, šuma fuk, protože nehlídáte čas, zajímá vás čas tak na čtvrthodiny, takže jen tak informativně. Jsou to hodinky vhodné, když sedím s přáteli a zajímá mě, jestli je 8 nebo půl deváté.

Odesláno

Díky Pavčovi za téma k zamyšlení. Aneb, co jsou to vlastně oblekovky. Pro mne jsou to hodinky, které si vezmu do obleku. Už tak nějak neřeším, jak v tom obleku budu dobíhat autobus, šalinu, nebo nějakou dorostenku.

Jinak co se týče odečítání času na jednoručkách, mohu s Pavčou pouze souhlasit.

Odesláno

Pochopil jsem správně, že kdo chce přesný čas, nekupuje si jednoručky ?  Hmmmm

Oblek, košili, tričko, velikost, kam to nosíš, kam běžíš .... neřeším.  Záleží na zápěstí a proporcích hodinek. Klidně si k obleku vezmu 50mm a 20mm do výšky přes rukáv, když budou krásný ( třeba genta) a budou se hodit. 

Odesláno

pravda, 99% produkce PP je pro baby ;)

za me pouze 40mm, jinak si holt budu muset pockat az se zde bude delat limitka pro zensky...

pp nenosím, tak nevím ... tyhle, na rozdíl od obleku, nosit chci ... možná ty 40. nakonec dám, ale zároveň prohlašuju, že pokud půjdete pod pod 40mm tak odstupuju od projektu ... 

mám totiž pocit, že by mi byly už fakt  trochu malé :blink: ...

post-27528-0-81922500-1380902959_thumb.jpg

Odesláno

Zkusil jsem se odpoledne jeste jednou a bez emoci zamyslet nad velikosti pouzdra. Prikladam foto manzelcinych 38mm a mych 43 Perigraph na mem zapesti. Nakonec bychom se fakt mozna mohli shodnout i na tech 40mm. :-)

nu9yne8y.jpg

eveguju9.jpg

Odesláno (upraveno)

Pro mne je 40 absolutni minimum, 42-43mm ideal a s dovolenim bych mel urcite zajem, jelikoz na jednorucky koukam na chronoshopu porad...ale jeste jsem se proste nerozhoupal...

Takze prosim se mnou pocitejte pro tento projekt na v roce 2014 .... snad to neprosvihnu, az se to rozjede...

Jinak diky za skvely napad, tohle budou opravdu "jine" hodinky :-)

S dovolenim jsem so dopsal do cisla 5.

1 - Tittus

2 - IzTaPa

3 - elninoelnino

4

5 - Cikinek

6 - Kristinan.nov

7 - Ondrej71

8 - Cyril

9 - Nero

10

11 - cigi

12

13 - Bert

14 - bacil.357

15 - gas

Upraveno uživatelem cikinek
Odesláno (upraveno)

Tos ty fotky zvlád rychle za sebou !!! Bez emocí - cyrile, to je perfektní ilustrace - fakt těžko na první pohled říct, který jsou  ty 38mm - to jsem nečekal. Pochopitelně v reálu se rozdíl asi víc projeví, hodně na fotkách dělá i bílá  - zvětšuje a hnědá - zmenšuje. Škoda, že nemáš fotku těch našich pro srovnání - tam bude totiž o dost menší střední ciferníček a tím i logo ataky to titěrný písmo dní v týdnu ....

Začínám se v tom utápět :D  co byste řekli římským číslům - jen takový nadhoz, anketa. Furt si totiž kladu otázku, jak se zbavit těch nul před každým číslem  :D :D

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

rimska cisla - chtel bych videt nahled, vypada to jako zajimavy napad

leading zeroes - urcite jsem pro, jen nekdy na zacatku tu ta diskuze probehla a byla hodne rychle uzavrena s tim, ze by to bylo prilis mimo strategii MS...

Odesláno

Tady si bude dělat grafiku rozhodně Ms , já bych si jen tak sbíral nápadíčky - vygoogluj si  Ms limitky , dostaneš dobrý přehled, jak co může vypadat, mají silnou a konsistentní indentitu.

Odesláno

Mě by se teda líbily plastický indexy. třeba jako tady??

http://www.chrono24.com/en/meistersinger/limited-edition-43mm--id2345119.htm?id=2345119&picnum=1&tab=pics

A ten kov na cifru taky není špatný..

Působí dost nečitelné , jednorucky by mely byt super přehledné, tady ta tmavá rucka na tmavém pozadí zaniká

Odesláno

Chlapi ja jednorucky mel. Jsou to hodinky, ktere jsem rozhodne nemel na denni noseni, ale bral si spise v klidu a ve volnem case. Velikost 43 mne prisla idealni a odecet casu byl ok. Vyrazne, pohodove, uklidnujici. 40 mm je v tomhle pouzdre celkem malo.

Odesláno (upraveno)

Ondrej71:   ručka není tmavá, je v barvě kovu.. stejně jako modřená je z každého úhlu jiná, tak i tato..koukni na další fota..

navíc jsem nepsal nic o ručce, ale o indexech a kovovém cifru...jde to barevně nakombinovat, tak aby to bylo ok..to je jasné

Upraveno uživatelem bacil.357
Odesláno

Ondrej71:   ručka není tmavá, je v barvě kovu.. stejně jako modřená je z každého úhlu jiná, tak i tato..koukni na další fota..

navíc jsem nepsal nic o ručce, ale o indexech a kovovém cifru...jde to barevně nakombinovat, tak aby to bylo ok..to je jasné

Jj, ted na to koukám. Neni to spatne..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...