Bert Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Odesláno 4. října 2013 Cigi, nemíchej jabka s hruškama. To, že někdo chce nosit duhový strap je přece téma pro úplně jiné fórum :-) Meistersingery Ti půjčím. Čitelnost uvidíš sám. Dny v týdnu mám vyřešené. Barevně chci odlišit pouze šábes.
cigi Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Odesláno 4. října 2013 No já jen myslel, že by ten strap k tý duze na věnci dní v týdnu seděl ..... jaký máš ?? Kubsone, máte nějaký k vidění v chronoshopu ?
Kristian.nov Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Odesláno 4. října 2013 Mají jich tam dost... včera sem je ošmakával... a 40mm je podle mě málo
cigi Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Odesláno 4. října 2013 (upraveno) Tak naštěstí tyhle mají 40mm z výroby, takže, když si nekoupíte No1, jak vám logicky navrhuje Bert, a budete trvat na PVD 43mm společenský hodinky se smetanovým ciferníkem, modřenou ručkou a šroubkama s černomodrým nato strapem, tak si s Bertem pořád budu moci udělat opravdový MS privat edition s českým přetiskem, který už ve fabrice MS zůstane. S elton sport jsem to udělal stejně, tím, že nějaký měsíc počkáme se nic neztratí. Kdyby:šly 24hodinovky -zvýší se čitelnostněkdo si nějakým fíglem poradí s pračka efektem - třeba grafikou, barvama...MS udělá pouzdro pangea 43mm - s útlýma krátkýma nožkama by to mohlo ještě být nositelný Tak by to připadalo v úvahu, není to tak nereálný, ale zas to počítám sáákra poleze do peněz ...... to by byl vlastně nový model, né limitka Upraveno 4. října 2013 uživatelem cigi
Kristian.nov Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Odesláno 4. října 2013 (upraveno) Jednoručky mě lákají čím dál víc, tohle vypadá slibně, jestli je to možné rád se přidám... S dovolením jsem se napsal na číslo 6 1 - Tittus 2 - IzTaPa 3 - elninoelnino 4 5 6 - Kristinan.nov 7 - Ondrej71 8 - Cyril 9 - Nero1011 - cigi1213 - Bert14 - bacil.35715 - gas Upraveno 4. října 2013 uživatelem Kristian.nov
pavča Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Odesláno 4. října 2013 No už jsem mimo, ale nedá mi to sem ještě nenapsat jednu věc. Opakovaně se tady uvádí, že to musí být oblekovky a tedy 40 mm, aby šly pod košili, ale ti, kteří to píší, asi ještě jednoručky nenosili, protože oblekovky a jednoručky to jaksi moc nejde dohromady. Beru-li si na ruku oblekovky, tak jdu asi někam pracovně, služebně, budu někde cestovat a budu mít schůzky a to vše chce přesný čas a ten u jednoruček nemáte a už vůbec ne u pidijednoruček 40 mm. I u těch 43 mm velkých jednoruček odhadujete čas tak s přesností 1 až 2 minut a to je u oblekovek časová chyba poměrně nepřijatelná. Pokud chcete honit třeba autobus, aby vám neujel, podle jednoruček, tak se občas nesvezete. Jednoručky nejsou oblekovky, ale jsou to hodinky pro volný čas, kdy jsou vám minuta, dvě, tři, šuma fuk, protože nehlídáte čas, zajímá vás čas tak na čtvrthodiny, takže jen tak informativně. Jsou to hodinky vhodné, když sedím s přáteli a zajímá mě, jestli je 8 nebo půl deváté.
Bert Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Odesláno 4. října 2013 Díky Pavčovi za téma k zamyšlení. Aneb, co jsou to vlastně oblekovky. Pro mne jsou to hodinky, které si vezmu do obleku. Už tak nějak neřeším, jak v tom obleku budu dobíhat autobus, šalinu, nebo nějakou dorostenku. Jinak co se týče odečítání času na jednoručkách, mohu s Pavčou pouze souhlasit.
cigi Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Odesláno 4. října 2013 Pochopil jsem správně, že kdo chce přesný čas, nekupuje si jednoručky ? Hmmmm Oblek, košili, tričko, velikost, kam to nosíš, kam běžíš .... neřeším. Záleží na zápěstí a proporcích hodinek. Klidně si k obleku vezmu 50mm a 20mm do výšky přes rukáv, když budou krásný ( třeba genta) a budou se hodit.
NERO.8 Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Odesláno 4. října 2013 pravda, 99% produkce PP je pro baby za me pouze 40mm, jinak si holt budu muset pockat az se zde bude delat limitka pro zensky... pp nenosím, tak nevím ... tyhle, na rozdíl od obleku, nosit chci ... možná ty 40. nakonec dám, ale zároveň prohlašuju, že pokud půjdete pod pod 40mm tak odstupuju od projektu ... mám totiž pocit, že by mi byly už fakt trochu malé ...
Cyril Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Odesláno 4. října 2013 Zkusil jsem se odpoledne jeste jednou a bez emoci zamyslet nad velikosti pouzdra. Prikladam foto manzelcinych 38mm a mych 43 Perigraph na mem zapesti. Nakonec bychom se fakt mozna mohli shodnout i na tech 40mm. :-)
Bullet Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Odesláno 4. října 2013 (upraveno) Pro mne je 40 absolutni minimum, 42-43mm ideal a s dovolenim bych mel urcite zajem, jelikoz na jednorucky koukam na chronoshopu porad...ale jeste jsem se proste nerozhoupal...Takze prosim se mnou pocitejte pro tento projekt na v roce 2014 .... snad to neprosvihnu, az se to rozjede... Jinak diky za skvely napad, tohle budou opravdu "jine" hodinky :-) S dovolenim jsem so dopsal do cisla 5. 1 - Tittus 2 - IzTaPa 3 - elninoelnino 4 5 - Cikinek 6 - Kristinan.nov 7 - Ondrej71 8 - Cyril 9 - Nero1011 - cigi1213 - Bert14 - bacil.35715 - gas Upraveno 4. října 2013 uživatelem cikinek
cigi Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Odesláno 4. října 2013 (upraveno) Tos ty fotky zvlád rychle za sebou !!! Bez emocí - cyrile, to je perfektní ilustrace - fakt těžko na první pohled říct, který jsou ty 38mm - to jsem nečekal. Pochopitelně v reálu se rozdíl asi víc projeví, hodně na fotkách dělá i bílá - zvětšuje a hnědá - zmenšuje. Škoda, že nemáš fotku těch našich pro srovnání - tam bude totiž o dost menší střední ciferníček a tím i logo ataky to titěrný písmo dní v týdnu .... Začínám se v tom utápět co byste řekli římským číslům - jen takový nadhoz, anketa. Furt si totiž kladu otázku, jak se zbavit těch nul před každým číslem :D Upraveno 4. října 2013 uživatelem cigi
IzTaPa Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Odesláno 4. října 2013 rimska cisla - chtel bych videt nahled, vypada to jako zajimavy napad leading zeroes - urcite jsem pro, jen nekdy na zacatku tu ta diskuze probehla a byla hodne rychle uzavrena s tim, ze by to bylo prilis mimo strategii MS...
cigi Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Odesláno 4. října 2013 Tady si bude dělat grafiku rozhodně Ms , já bych si jen tak sbíral nápadíčky - vygoogluj si Ms limitky , dostaneš dobrý přehled, jak co může vypadat, mají silnou a konsistentní indentitu.
bacil.357 Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Odesláno 4. října 2013 Mě by se teda líbily plastický indexy. třeba jako tady?? http://www.chrono24.com/en/meistersinger/limited-edition-43mm--id2345119.htm?id=2345119&picnum=1&tab=pics A ten kov na cifru taky není špatný..
Ondrej71 Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Odesláno 4. října 2013 Mě by se teda líbily plastický indexy. třeba jako tady?? http://www.chrono24.com/en/meistersinger/limited-edition-43mm--id2345119.htm?id=2345119&picnum=1&tab=pics A ten kov na cifru taky není špatný..Působí dost nečitelné , jednorucky by mely byt super přehledné, tady ta tmavá rucka na tmavém pozadí zaniká
gas Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Odesláno 4. října 2013 Chlapi ja jednorucky mel. Jsou to hodinky, ktere jsem rozhodne nemel na denni noseni, ale bral si spise v klidu a ve volnem case. Velikost 43 mne prisla idealni a odecet casu byl ok. Vyrazne, pohodove, uklidnujici. 40 mm je v tomhle pouzdre celkem malo.
bacil.357 Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Odesláno 4. října 2013 (upraveno) Ondrej71: ručka není tmavá, je v barvě kovu.. stejně jako modřená je z každého úhlu jiná, tak i tato..koukni na další fota.. navíc jsem nepsal nic o ručce, ale o indexech a kovovém cifru...jde to barevně nakombinovat, tak aby to bylo ok..to je jasné Upraveno 4. října 2013 uživatelem bacil.357
Tittus Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Odesláno 4. října 2013 Ty římský číslice by ale vůbec nemusely vypadat zle. :-)
Ondrej71 Odesláno 4. října 2013 Nahlásit Odesláno 4. října 2013 Ondrej71: ručka není tmavá, je v barvě kovu.. stejně jako modřená je z každého úhlu jiná, tak i tato..koukni na další fota.. navíc jsem nepsal nic o ručce, ale o indexech a kovovém cifru...jde to barevně nakombinovat, tak aby to bylo ok..to je jasnéJj, ted na to koukám. Neni to spatne..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se