Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Další z opravdových gentlemanů na foru. Hodinky (a ne zrovna nejlevnější) mi poslal na zkoušku dřív, než jsem odeslal peníze z účtu a dal mi čas na rozmyšlenou, abych mu je buď poslal zpět nebo zaslal peníze. Tento postup v současné době velice obdivuji, sám nevím, jestli bych to udělal stejně a tím víc si toho vážím. Takže za mne palec nahoru, 100%, moc děkuji a rozhodně DOPORUČUJI !!!

• po měsíci...
Odesláno
Jen se přidám ke Karlovi. Petr_cha by mělo znamenat zkratku za Petr Charakter. Jen málokdy se setkávám s podobným vstřícným a solidním přístupem, kdy prodávající, i přes mnohem výhodnější nabídku, dodrží své slovo. Ještě jednou velice děkuji a jednoznačně doporučuji. Jsem Tvým dlužníkem.

• po měsících...
Odesláno

na svoje prve hodinky z forum.chronomag.cz som si snad nemohol vybrat ustretovejsieho cloveka, a cloveka svojho slova ako je petr_cha. velmi pekne dakujem, bolo mi potesenim a ctou obchodovat.

• po měsících...
  • po 2 týdnech...
  • Po roku...
Odesláno

Z předávací schůzky se vyklubalo velice příjemné posezení a povídání (nejen) o hodinkách.  

Vše , co bylo domluveno, platilo. Spolehlivý a seriozní člen fora. Všem doporučuji a Petrovi děkuji za bezproblémový obchod a fajn posezení :-)

• po měsících...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Velmi příjemná spolupráce, komunikace, nemám naprosto nic co vytknout a těším se třeba na další spolupráci.

• po měsíci...
  • po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Pokud se chcete k nove koupenym hodinkam dostavat 15 min pres tuny izolace, obchodujte s Petrem. Takhle zabalene hodinky jsem jeste nedostal :-)). Rychle odeslano, superpeclive zabaleno, ochotny pristup. 1A

• po měsících...
  • po měsících...
  • po měsíci...
  • po měsících...
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...