karel hb Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Odesláno 16. října 2013 Další z opravdových gentlemanů na foru. Hodinky (a ne zrovna nejlevnější) mi poslal na zkoušku dřív, než jsem odeslal peníze z účtu a dal mi čas na rozmyšlenou, abych mu je buď poslal zpět nebo zaslal peníze. Tento postup v současné době velice obdivuji, sám nevím, jestli bych to udělal stejně a tím víc si toho vážím. Takže za mne palec nahoru, 100%, moc děkuji a rozhodně DOPORUČUJI !!!
lucid Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 18. listopadu 2013 Jen se přidám ke Karlovi. Petr_cha by mělo znamenat zkratku za Petr Charakter. Jen málokdy se setkávám s podobným vstřícným a solidním přístupem, kdy prodávající, i přes mnohem výhodnější nabídku, dodrží své slovo. Ještě jednou velice děkuji a jednoznačně doporučuji. Jsem Tvým dlužníkem.
emef Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2014 Samá chvála, co jinýho. Díky za obchod!
janobo Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2014 na svoje prve hodinky z forum.chronomag.cz som si snad nemohol vybrat ustretovejsieho cloveka, a cloveka svojho slova ako je petr_cha. velmi pekne dakujem, bolo mi potesenim a ctou obchodovat.
CEGY Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2014 S Petrem jsme spáchali drobnou Seikosměnu. Rychlá dohoda a celkově solidní přístup. Díky..
Waya03 Odesláno 29. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2014 Bleskový obchod, solidní jednání. Díky!
HondzaX Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2016 Z předávací schůzky se vyklubalo velice příjemné posezení a povídání (nejen) o hodinkách. Vše , co bylo domluveno, platilo. Spolehlivý a seriozní člen fora. Všem doporučuji a Petrovi děkuji za bezproblémový obchod a fajn posezení :-)
Ondrej71 Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Všechno OK, podle domluvy, přijel, viděl, koupil. Děkuji a doporučuji.
R4B4 Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 Velmi příjemná spolupráce, komunikace, nemám naprosto nic co vytknout a těším se třeba na další spolupráci.
Sphinxx Odesláno 14. července 2016 Nahlásit Odesláno 14. července 2016 Rozhodně doporučuji. Blesková dohoda, okamžitá platba, vše jak má být, děkuji.
Návštěvník Odesláno 16. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2017 Pokud se chcete k nove koupenym hodinkam dostavat 15 min pres tuny izolace, obchodujte s Petrem. Takhle zabalene hodinky jsem jeste nedostal :-)). Rychle odeslano, superpeclive zabaleno, ochotny pristup. 1A
plasan Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Odesláno 16. března 2017 doufam,ze petra nekdy poznam osobne..jednani skvely a pokec taky.jeste jednou diky
spiderer Odesláno 3. června 2017 Nahlásit Odesláno 3. června 2017 S Petrem výborná domluva, rychlost, spolehlivost, díky moc a kdykoliv rád zopakuji
here Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Odesláno 6. června 2017 Skvělá komunikace, rychlá platba, prostě vše na jedničku. Díky za obchod.
Maxel Odesláno 28. července 2017 Nahlásit Odesláno 28. července 2017 Fajn obchod - domluveno, předáno, pěkný hodinky a super pokec k tomu. Víc takových spolehlivců tady Díky!
dan83 Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2018 Taktez spokojenost, rychly obchod.diky
Lázeňák Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Odesláno 19. března 2018 Fajn komunikace a velmi rychlé odeslání kvalitně zabaleného, popisu odpovídajícího zboží.Děkuji.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se