Frostie Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2016 No, přiznám se, že malé pochybnosti jsem měl. Ale moc prosím, neposílejte mě na Sibiř za to, že jsem byl malověrný.To by byla moc velká odměna. Navrhuji okamžitou koupel s amfibiemi v moři Laptěvů. Na výběr jsou ještě termíny: 15/1, 24/2 a 1/3.
Roman-ZA Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2016 Mam za to, ze 1/3 tam uz bude prilis prijemne podnebie
Frostie Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2016 Mam za to, ze 1/3 tam uz bude prilis prijemne podnebie Ok, tak určíme direktivně 15/1 a fertig...
JaRooN Odesláno 2. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2016 Pánové, jen mě napadlo udělat jednu malou reklamu. One second closer - profil na FACEBOOKU a na eBay.Nemám s ním nic společné, jen jsem od něj něco pár krát nakupoval. Má vlastní věci na Amphibie na Seiko SKX. Tak se podívejte, jak by šlo vytunit ty vaše miláčky, které jsou pro mě bohužel moc malé
Daemonultimate Odesláno 3. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2016 Dr.seikostain z Polska už v tom lítá delší dobu a jsou to zajímavý věci, hlavně jde s trendem a jak se objevily Želvy, začal nabízet safírový sklo. Tak to má bejt.
travex Odesláno 5. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 (upraveno) Mě tento tuning naštěstí nebere, což je fajn, protože mi to ušetřilo dost peněz. Ale fotky tam má pěkné, to zase jo. Takže stále 060 s ocelovou lunetou, protože tak je to správné, tak to má být. Pozn.: ten podklad je střecha krmítka, kterou jsem dnes na začátku sezóny přelakoval - Sikorski můžou přistávat. Upraveno 5. listopadu 2016 uživatelem travex
Hardslimer Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 (upraveno) Uz si nekdy videl ruskou sykorku?Ty vyhradne hnizdi na letisti. :-) To mi pripomnelo jeden vtip: "Vis o tom, ze v Rusku rostou kukurice jak telegrafni sloupy!""To jsou tak vysoke?""Ne, tak daleko od sebe!" ;-) Edit: slovosled Upraveno 5. listopadu 2016 uživatelem Hardslimer
travex Odesláno 5. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 To je krmítko pro kondory? Pro bílou labuť.
odjinud Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 Myslíš vrtulníky Sikorsky? Ten už utekl přece dávno... :-) Uz si nekdy videl ruskou sykorku?Ty vyhradne hnizdi na letisti. :-)
brut12358 Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2016 Tak ty jsou super. Ty ještě nemám
Frostie Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2016 Tak ty jsou super. Ty ještě nemám Nezbytný doplněk každého radisty a rozhlasového pracovníka!
5etter Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2016 (upraveno) Dnes proběhl tajný amfisraz, který byl tak tajný, že jsem o něm věděl jenom já a travex.Pro vás ostatní aspoň pár fotek... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. travex samozřejmě neopomněl dodržet předepsaný dress code Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Vzal jsem na ukázku ještě elektromechanický kapesní budík Ruhla po taťkovi, miniaturní dámské Zaria po mamce a totálně dorasované Poljot po tchánovi, o které by si ani bezdomovec igelitku neopřel, nicméně jdou bez jakéhokoliv servisu na minutu přesně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. edit: nějaké chybky vlivem vypitých piv. Kdyby to třeba četl Karlos, tak jsem to raději opravil. Upraveno 8. listopadu 2016 uživatelem 5etter
morbo Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2016 Made my day, boys Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 9. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2016 A ještě bych dodal, že těsně před zavíračkou jsme byli nejchytřejší. Škoda, že ten potenciál vyšel tak nějak do ztracena, mohli jsme vyřešit nějaký obtížný úkol.
Roman-ZA Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2016 Ten budik sme mali aj my.Kurna, ja tie Radiovky musim mat! Vcera na STV2 bol zaujimavy dokument - https://www.rtvs.sk/televizia/program/6156/110591 Doporucujem. Este stihate reprizu.
morbo Odesláno 9. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2016 A ještě bych dodal, že těsně před zavíračkou jsme byli nejchytřejší. Škoda, že ten potenciál vyšel tak nějak do ztracena, mohli jsme vyřešit nějaký obtížný úkol. Jo to máš recht, z hospod jsou ty nejlepší nápady. Já se posledně rozhod, že až nabydu dostatek zkušeností, tak napíšu knihu. Název už mám. Bude se jmenovat V noci na tahu, ráno v cizí kůži, odpoledne gumovej. Bude to hodinkách a jejich nošení na různých materiálech. Uvidíme jak se to ujme...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se