Mirino Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2018 Na tento, nebo podobný řemínek s kovovýma dírkama jsem se díval, i chtěl koupit, ale nekoupil. Měl jsem strach, že ty dírky zrezaví. Nebo to není sprostá rez, ale pouze ušlechtilá koroze?
travex Odesláno 8. srpna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 8. srpna 2018 Nesmíš ho nechat na větru a dešti.
mkshort Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2018 (upraveno) Jj, chyta to trochu lisku, jak se zapinanim o prezku trochu sedrelo poniklovani tech ocek. Ale jde to v pohode sundat brusnou pastou a po lehkem naolejovani to zas chvili drzi bez rezu. Chtelo by to nakej de-luxe s nerezovejma ockama... Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 8. srpna 2018 uživatelem mkshort
malbur Odesláno 8. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2018 Číňani mají nový hit. https://www.aliexpress.com/item/Fashion-Cool-Men-T-shirt-Women-Funny-tshirt-Vostok-Scuba-Dude-Customized-Printed-T-Shirt/32898609704.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lub Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2018 barevně sladěno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lub Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2018 se takhle vyznáš,jo? já je vytáh po asi 20 letech ze šuplete poté, co se mi rozpadly současné plavky. tehdá jsem se za ně už trochu styděl, ale jak stárnu, tak je mi to jedno.
5etter Odesláno 9. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2018 Já mám právě taky plavky klasického střihu a pro blbečky, kteří z bazénu vynášejí vodu v kapsách bermud jsem za exota.A musím potvrdit tvou zkušenost - tři roky staré plavky s nohavičkama se mi rozpadly, tak jsem znovu vytáhl svoje >15 let staré černé nadčasové elegány a zeptej se travexe, jak mi na koupáku slušely. Všiml jsem si, že i paní travexová zálibně koukala.
travex Odesláno 9. srpna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 9. srpna 2018 Si nejdřív myslela, že tam dorazil nějakej striptér.
5etter Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2018 Nevím, co jí na tom připadalo striptérského. Já myslím, že na venkovský koupaliště dobrý. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Na koupání v lepší společnosti samozřejmě volím formálnější plavací oděv. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
travex Odesláno 10. srpna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 10. srpna 2018 (upraveno) Model Varel Frištenský je asi lepší, než verze David Beckham. Upraveno 10. srpna 2018 uživatelem travex
travex Odesláno 10. srpna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 10. srpna 2018 David to má vycpaný ponožkou. Varel ukazuje pravdu.
lub Odesláno 10. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2018 ty vogo, a ja si rikal, jestli toho ze svyho tela neodhaluju nejak moc jako sekne ti to oboje!
Daemonultimate Odesláno 11. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2018 Nevím, co jí na tom připadalo striptérského. Já myslím, že na venkovský koupaliště dobrý. IMG_20180810_090050-01.pngNa koupání v lepší společnosti samozřejmě volím formálnější plavací oděv. IMG_20180810_090339-01.pngTo je sladenej swimfit, ta modrá kombinace je super.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se