Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na tento, nebo podobný řemínek s kovovýma dírkama jsem se díval, i chtěl koupit, ale nekoupil. Měl jsem strach, že ty dírky zrezaví. Nebo to není sprostá rez, ale pouze ušlechtilá koroze?

Odesláno (upraveno)

Jj, chyta to trochu lisku, jak se zapinanim o prezku trochu sedrelo poniklovani tech ocek. Ale jde to v pohode sundat brusnou pastou a po lehkem naolejovani to zas chvili drzi bez rezu. Chtelo by to nakej de-luxe s nerezovejma ockama...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upraveno uživatelem mkshort
Odesláno

se takhle vyznáš,jo? já je vytáh po asi 20 letech ze šuplete poté, co se mi rozpadly současné plavky. tehdá jsem se za ně už trochu styděl, ale jak stárnu, tak je mi to jedno.

Odesláno

Já mám právě taky plavky klasického střihu a pro blbečky, kteří z bazénu vynášejí vodu v kapsách bermud jsem za exota.

A musím potvrdit tvou zkušenost - tři roky staré plavky s nohavičkama se mi rozpadly, tak jsem znovu vytáhl svoje >15 let staré černé nadčasové elegány a zeptej se travexe, jak mi na koupáku slušely. Všiml jsem si, že i paní travexová zálibně koukala.

Odesláno

Nevím, co jí na tom připadalo striptérského. Já myslím, že na venkovský koupaliště dobrý.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Na koupání v lepší společnosti samozřejmě volím formálnější plavací oděv.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...