morbo Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Odesláno 24. září 2019 Jo tak to mi uniklo. Já měl za to, že založil novej nick aby mohl rozjet byznys s nabídkou mezinárodních řidičáků a občanek a že to tady po očku sleduje ... Samé otázky.
5etter Odesláno 24. září 2019 Nahlásit Odesláno 24. září 2019 To snad není možný. Já se ho snad nezbavím. Jako by nestačilo náhodné setkání u Sauronovy věže. Stejně jako všichni poctivě pracující voliči jdu každý večer na pivo, abych s ostatními odborníky zhodnotil aktuální zahraničně-politickou situaci a hle: u mého stolu kolega travex. Nu což, přisedl jsem a tak se dnes kromě Gréty hovořilo i o hodinkách. Náčelník podotkl, že je sice fajn, že jsem si dobře zašnorchloval, ale stále vám dlužím zhodnocení dopadu týdenního pobytu u moře na stav korunky mých amfibií. Uznal jsem, že má pravdu a pohotově jsem vytáhl z náprsní kapsy vesty lupu. Jak vidíte, závit na krčku korunky mých amfibií je plnej jakéhosi sajrajtu patrně solného původu, zatímco u travexových funglovek lubovek je to čistý. Z toho plyne jediné: k moři jedině bronz!
kudrnac Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Odesláno 25. září 2019 Jo, ale to hlavni... bez koroze! Bez koroze! :-)
Hardslimer Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Odesláno 25. září 2019 A pritom se jedna o tzv. morsky tmel, ktery zamezuje vniknuti vody skrz korunku. Pravidelnym klesanim do hloubky 200m se tento tmel jeste vytvrzuje.........Coz jste necetli navod k obsluze nebo co!?
Xenomorfus Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Odesláno 25. září 2019 To je nějaký divný antireflex a nebo akvárko?
travex Odesláno 25. září 2019 Autor Nahlásit Odesláno 25. září 2019 Má akvárko, jinak by byl buzerant.
lub Odesláno 25. září 2019 Nahlásit Odesláno 25. září 2019 kancl je mým akvárkem a v odraze je výhled na vnější svět tam někde.. ale deštivý podzim je pro amfibie přirozenějším prostředím
lub Odesláno 27. září 2019 Nahlásit Odesláno 27. září 2019 celý týden jsem nosil 420 a taky dobrý. mám je rád oboje, pěkně se se stopadinama doplňují.takže na závěr volantovka, když jsem úspěšně přistál před garáží:
lub Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Odesláno 28. září 2019 cece nevim co mas na mysli, ale vse sedi, licuje a luneta se otaci ztuha tak akorat
mikymik Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Odesláno 28. září 2019 Ja se vzdy uzkostlive snazim lumibod zachovat na 12 a na cundru vam prislo divne, ze se s lunetou na mych hodinkach prakticky neda hybat
lub Odesláno 28. září 2019 Nahlásit Odesláno 28. září 2019 dyt ta luneta slouzi k mereni casu a ja toho vyuzivam vcelku pravidelne, akorat ji zapominam vracet zpet..
travex Odesláno 28. září 2019 Autor Nahlásit Odesláno 28. září 2019 Po třech týdnech zakončuji měření, chce to zase změnu.
little_w Odesláno 4. října 2019 Nahlásit Odesláno 4. října 2019 Kurna travexi, to mi nedelej. Otevrel jsem vlakno odkazem na prvni neprecteny prispevek, a vykoukla na me animovana turbina pres celou obrazovku... me to malem zhypnotizovalo. Ja vim, to byl presne ten ucel. Takze gratuluju, funguje to!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se