Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To snad není možný. Já se ho snad nezbavím. Jako by nestačilo náhodné setkání u Sauronovy věže. Stejně jako všichni poctivě pracující voliči jdu každý večer na pivo, abych s ostatními odborníky zhodnotil aktuální zahraničně-politickou situaci a hle: u mého stolu kolega travex. Nu což, přisedl jsem a tak se dnes kromě Gréty hovořilo i o hodinkách.

post-33141-0-20475100-1569358733_thumb.png

Náčelník podotkl, že je sice fajn, že jsem si dobře zašnorchloval, ale stále vám dlužím zhodnocení dopadu týdenního pobytu u moře na stav korunky mých amfibií. Uznal jsem, že má pravdu a pohotově jsem vytáhl z náprsní kapsy vesty lupu.

post-33141-0-05650400-1569358906_thumb.png

Jak vidíte, závit na krčku korunky mých amfibií je plnej jakéhosi sajrajtu patrně solného původu, zatímco u travexových funglovek lubovek je to čistý. Z toho plyne jediné: k moři jedině bronz!

post-33141-0-22579500-1569359054_thumb.png

Odesláno

celý týden jsem nosil 420 a taky dobrý. mám je rád oboje, pěkně se se stopadinama doplňují.

takže na závěr volantovka, když jsem úspěšně přistál před garáží:

post-5667-0-59168600-1569600765_thumb.jpg

Odesláno

Kurna travexi, to mi nedelej. Otevrel jsem vlakno odkazem na prvni neprecteny prispevek, a vykoukla na me animovana turbina pres celou obrazovku... me to malem zhypnotizovalo. Ja vim, to byl presne ten ucel. Takze gratuluju, funguje to! :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...