Frostie Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2019 Nájčoc kůličstájl, taváryšč tak to jste asi měli řádně nakulíno, soudruzi
travex Odesláno 16. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2019 Ti tam tak hrozili, že to odhaduju na aspoň dvě minuty do plusu.
morbo Odesláno 16. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2019 Ja bych rekl ze spis do minusu, podle fotek cca 40 let.
travex Odesláno 16. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2019 Jsem myslel přesnost toho výdobytku hodnářské techniky.
filltos Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2019 Snad sem můžou i Komandýři Objednáno 7.11. - slušná rychlost.
fett Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2019 Snad sem můžou i KomandýřiKorodujou?
filltos Odesláno 21. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2019 Snad ne, to se pozná až u moře
travex Odesláno 24. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2019 Novou korunku nasadím, až ta stará z hodinek spadne.
krutor Odesláno 25. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2019 Nejlepsi jsou s potapecem. :-D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
povolnyj Odesláno 25. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2019 Jsou. A ještě na nové gumě.
Filip.J Odesláno 25. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2019 (upraveno) Úprk z kolbenky, luneta ukazuje čas odjezdu vlaku. Dnes jsem vychytal stylový, vláček vypadal, že je ze stejné doby jako design těch Amfibek, při vystupování jsem se ztrapnil pokusem tahat za madlo dveří, ale oni soudruzi v modrém do toho exponátu nechali nainstalovat elektrické otevírání na tlačítko... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. listopadu 2019 uživatelem Filip.J
Filip.J Odesláno 25. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2019 ...a až teď jsem si všiml, že mi jdou ty hodinky o 12 hodin napřed.A vy tady řešíte dvě minuty, pch!
pepyczek Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2019 Novou korunku nasadím, až ta stará z hodinek spadne. Přesně tyhle jsem si minulý týden objednal ze soviet marketu, už se na ně těším. Jak se toto pouzdro nosí oproti 420?
filltos Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2019 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mkshort Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2019 (upraveno) Úprk z kolbenky, luneta ukazuje čas odjezdu vlaku. Dnes jsem vychytal stylový, vláček vypadal, že je ze stejné doby jako design těch Amfibek, při vystupování jsem se ztrapnil pokusem tahat za madlo dveří, ale oni soudruzi v modrém do toho exponátu nechali nainstalovat elektrické otevírání na tlačítko... IMG_20191125_172911_HDR_compress62.jpgNa to by sis mel poridit reverzni lunetu... ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 26. listopadu 2019 uživatelem mkshort
fett Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2019 Hlavně to moc nenamáčejte, tohle jsem dneska našel na spodní straně dýnka (původní stav a po přeleštění Silichromem): Ale jinak dobrý.
travex Odesláno 26. listopadu 2019 Autor Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2019 To je dobý, selhala jen první vodotěsná přepážka.
Já ml. Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2019 No a je to tady, první větší škrábanec a přímo na plastíku...A ten první bolí úplně nejvíc... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nu což, jdu objednat sklíčko a najít kladivo, majzlík a další cajky na jemnou mechaniku. Nemá někdo kovadlinu navíc? Že jsem kdy na tyhle stránky lez. To byl teda nápad.
morbo Odesláno 26. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2019 To tam právě nech ty vole! Říkáme tady tomu "ruská vábnička", z toho ženský tajou jarní sibiřský sníh ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se