Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nájčoc kůličstájl, taváryšč tak to jste asi měli řádně nakulíno, soudruzi  :lol2: 

Odesláno (upraveno)

Úprk z kolbenky, luneta ukazuje čas odjezdu vlaku. Dnes jsem vychytal stylový, vláček vypadal, že je ze stejné doby jako design těch Amfibek, při vystupování jsem se ztrapnil pokusem tahat za madlo dveří, ale oni soudruzi v modrém do toho exponátu nechali nainstalovat elektrické otevírání na tlačítko...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Filip.J
Odesláno

Novou korunku nasadím, až ta stará z hodinek spadne.

Přesně tyhle jsem si minulý týden objednal ze soviet marketu, už se na ně těším. Jak se toto pouzdro nosí oproti 420?

Odesláno (upraveno)

Úprk z kolbenky, luneta ukazuje čas odjezdu vlaku. Dnes jsem vychytal stylový, vláček vypadal, že je ze stejné doby jako design těch Amfibek, při vystupování jsem se ztrapnil pokusem tahat za madlo dveří, ale oni soudruzi v modrém do toho exponátu nechali nainstalovat elektrické otevírání na tlačítko...

attachicon.gif IMG_20191125_172911_HDR_compress62.jpg

Na to by sis mel poridit reverzni lunetu... ;-)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upraveno uživatelem mkshort
Odesláno

Hlavně to moc nenamáčejte, tohle jsem dneska našel na spodní straně dýnka (původní stav a po přeleštění Silichromem):

P1010003-1.jpgP1010005-1.jpg

Ale jinak dobrý. :punk:

Odesláno

No a je to tady, první větší škrábanec a přímo na plastíku...

A ten první bolí úplně nejvíc...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Nu což, jdu objednat sklíčko a najít kladivo, majzlík a další cajky na jemnou mechaniku. Nemá někdo kovadlinu navíc?

Že jsem kdy na tyhle stránky lez. To byl teda nápad.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...