kudrnac Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2019 Podle siluety pevna je, ale tak tricitka maximalne...
pepyczek Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2019 Tak 120512 v úterý dorazily. Protože jsem už jedny Amphibie měl, věděl jsem, co asi přijde. Mile mě překvapila přesnost, za těch pár dnů udělaly asi 10 sekund do mínusu (na stránkách Soviet marketu uvádějí, že hodinky seřizují na co nejlepší hodnoty).Jedna rychlá mobilovka:
filltos Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2019 (upraveno) Edit: sem slepej Upraveno 7. prosince 2019 uživatelem filltos
Venceremos1 Odesláno 8. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2019 Taky vam to prijde blbe zaostreny? ;-)IMG_8520.JPG Sent from my iPhone using Tapatalk A ona si isto myslela, že si fotíš ju :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Harwey Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2019 tak do patice, tusim.... Cifernik je fakt podareny, aj rucicky s indexami spolu ladia, puzdro je fajn.... potialto na malu ruku ako stvorene, klasicky chrastiaci tah, sak to poznate.... ale to napojenie, to je otras. ako sa to pri puzdre neohne uplne, tak to trci z oboch stran...
Daemonultimate Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2019 Cifr se mi líbí, vteřinu jsem nad nima váhal, ale jen jedna ruka na hodinky, ale dobrý se mi zdaj.
malbur Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2019 Ten ciferník se mi taky dost libí, ale vadí mi absence symbolu Neptuna. Ten tah je prý docela bída, jako slušná alternativa se dá (po malých úpravách) použít tenhle laciný ocelový tah z Ali. https://www.aliexpress.com/item/32791857768.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dF3wqLx Pro srovnání na modrých je originální SE tah od Meranoma, na žlutých ten z Ali (18mm)
Harwey Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2019 Na neptuna neostalo miesto.Tah je hruza, stacilo zaoblit koncovky, alebo sa pohrat s dlzkou stredneho dielika a navrtanim stezejky.
5etter Odesláno 16. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2019 Tak jsem dnes obrátil list a koukám, že nám začíná týden osla
Venceremos1 Odesláno 16. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2019 tak do patice, tusim.... Cifernik je fakt podareny, aj rucicky s indexami spolu ladia, puzdro je fajn....potialto na malu ruku ako stvorene, klasicky chrastiaci tah, sak to poznate....ale to napojenie, to je otras.ako sa to pri puzdre neohne uplne, tak to trci z oboch stran... To je problém na všetkých Neptunoch :-) Jedine tie redukcie ale tenší remienok dať. Niekto mi hovoril, že sa to dá časom "rozhýbať" ale to neviem ako dlho by trvalo :-D
travex Odesláno 16. prosince 2019 Autor Nahlásit Odesláno 16. prosince 2019 To říkal kolega lonži, ale nerozhýbal, tak musel odejít.
mikymik Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2019 To je zvláštní dedukce. Londži byl spíše machr přes fólii, korozi a perlon. Kua, doufám, že ten minulý čas ho nakopne k velkému návratu!
Tomas8 Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 19. prosince 2019 To malbur:prosím, ten tah z Ali je z plného materiálu, nebo taky ohýbaný plech? Další alternativou je udělat si kožený řemen, jen nevím, kde sehnat ty šroubko-stěžejky na obrázku. nemáte někdo nápad, tip?Na Meranomu je ten tah Out of stock, nehledě k tomu, že ten pásek stojí 31 USD. Sice s překlápěčkou, ale stejně...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se