Návštěvník cecil Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Gentleman jak se patří a stav hodinek je intaktní prostě nový kus.Naprosto doporučuji a Davide děkuji za ochotu a trpělivost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odklizec Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2015 David je naprosto super prodejce. Sam od sebe poslal hodinky jeste driv, nez mel penize na ucte. Hodinky byly presne popsany a nafoceny tak, aby se ukazaly vsechny jejich nedostatky, ktere se v realu ukazaly jako mnohem mene viditelne Naprosta spokojenost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 27. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 Myslim ze u tohoto prodejce asi ani neni co dodat, vse bylo jiz receno aspon stokrat.Hodinky,pristup,ochota a vztricnost excelentni.Ac jsme se nikdy nevideli obetoval svuj cas a cestu a hodinky privezl az domu.Vse vysvetlil, zkratil tah, nabidl pomoc do budoucna ohledne hodinek.Timto jeste jednou velke diky,radost z obchodu velika. Jeste bych uvedl ze formulace inzeratu by mela byt vzorem jak by mel vypadat.Fotografie, popis, excelentni.Nechybelo snad ani jedno pismenko a zadny nebylo navic.Rozhodne osobni setkani a jednani pri prodeji umocnilo radost z novych hodinek,diky, velka poklona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 28. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2015 Opět musím vyzdvihnout kvality Sphinxxe jako obchodního partnera - jednou jako kupujícího a podruhé jako prostředníka prodejce. Perfektní, přesné a vstřícné jednání ve spojení s jeho odbornými znalostmi pro mně byly vždy zárukou bezproblémového obchodu. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 rychla, bezproblemova domluva, jeste rychlejsi platba, hodinky se mu libi, co vic si prat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jhonzatko Odesláno 11. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2016 Druhy obchod s Davidem probehl jiz podle ocekavani opet na urovni.Vsechno probehlo dle dohody, jak je jiz u Davida zvykem a navrch jsme zase hodili trochu rec ...Za sebe jednoznacne doporucuji jako spolehliveho a korektniho partnera a tesim se na dalsi obchod! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SakalMarty Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2016 Skvělý pokec a hodinky naprosto dle popisu. Další normální človíček, kterého jsem potkal díky chronomagu. Vřele doporučuji a má reference za 110%. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 25. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2016 S timhle sympatakem jiz ponekolikate, stale vysoky standard. Doporucuji a diky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas13 Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 Gentleman s velkým G. Dlouho už jsem na takového člověka nenarazil. Obchod proběhl nad moje očekávání. Je vidět, že to David dělá srdcem a to se už moc nevidí. Lidí jako ty je jako šafránu. Kdykoli budeš mít cestu poblíž rád tě uvidím. Sedl ji mi jako človíček a dobře se mi s tebou povídalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 3. února 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2016 S Davidem je radost obchodovat. Ochota, slusnost a spolehlivost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 Co David řekne, to platí. Všechno v nejlepším pořádku. Děkuji a samozřejmě doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ron Odesláno 15. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2016 Co psát, když vše bylo již mnohokrát napsáno a řečeno?...David je opravdový gentelman tohoto fóra, protože to, co řekne platí. To, co slíbí udělá a hlavně jeho vysoký standard je zárukou náramné spokojenosti všech na obou stranách. Děkuji za vstřícné a 100 %spolehlivé jednání a jistě brzy při dalším obchodě se budu těšit. Doporučuji hlavně všem, kteří nezkusili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Obchod s Davidem byl velice příjemný a můžu ho vřele doporučit. Vše platilo, jak bylo domluveno a byl velice vstřícný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Všem vám moc děkuji, protože vždycky je co zlepšovat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2016 Další deal nehodinkového charakteru s Davidem. Cením si plnění slova, maximální korektnosti a snahy pomoci. Kdykoliv rád i příště,díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guca Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2016 Obchod s Davidem byl pro mne jednoznačně obchod na úrovni tak, jak se patří!! Je to opravdový gentelman tohoto fóra. Ne jako někteří zdejší místní členové, kteří si myslí, že je normální psát o snížení ceny hodinek v první zprávě o 15, 20 a více tisíc kč. David byl právě jeden z mála, který nediskutoval o ceně a akceptoval ji u Breitling Navitimer tak, jak si tyto hodinky jednoznačně zaslouží. Je to opravdu člověk, který má rád hodinky a hlavně značku BREITLING. Děkuji za vše a bylo mi obrovským potěším tě poznat a zároveň s tebou obchodovat. Doufám, že určitě někdy příště. DOPORUČUJI ROZHODNĚ VŠEM!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 25. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2016 (upraveno) V 16. 2. 2016 v 7:19, Sphinxx napsal: Všem vám moc děkuji, protože vždycky je co zlepšovat!Pri všetkej úcte David, v Tvojom prípade už nie je.. Upraveno 25. února 2016 uživatelem tedwine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 7. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Opět obchod na 1*, děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2016 Konecne jsme se dnes poznali osobne. Naprosta pohoda, skvelej pokec, skoda, ze tak kratky. Co se rekne, to se take dodrzi. To mam rad. Drz se a diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 30. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2016 Jednoznačně můj nejrychlejší obchod na Chronomagu. Neuplynulo ani 24h od odeslání SZ a hodinky už mám doma . Díky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se