Přejít na obsah

Sphinxx

Doporučené příspěvky

• po 4 týdnech...
  • Odpovědi 316
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 4 týdnech...

Myslim ze u tohoto prodejce asi ani neni co dodat, vse bylo jiz receno aspon stokrat.Hodinky,pristup,ochota a vztricnost excelentni.Ac jsme se nikdy nevideli obetoval svuj cas a cestu a hodinky privezl az domu.Vse vysvetlil, zkratil tah, nabidl pomoc do budoucna ohledne hodinek.Timto jeste jednou velke diky,radost z obchodu velika. Jeste bych uvedl ze formulace inzeratu by mela byt vzorem jak by mel vypadat.Fotografie, popis, excelentni.Nechybelo snad ani jedno pismenko a zadny nebylo navic.Rozhodne osobni setkani a jednani pri prodeji umocnilo radost z novych hodinek,diky, velka poklona

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Opět musím vyzdvihnout kvality Sphinxxe jako obchodního partnera - jednou jako kupujícího a podruhé jako prostředníka prodejce. Perfektní, přesné a vstřícné jednání ve spojení s jeho odbornými znalostmi pro mně byly vždy zárukou bezproblémového obchodu. Díky!

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Gentleman s velkým G. Dlouho už jsem na takového člověka nenarazil. Obchod proběhl nad moje očekávání. Je vidět, že to David dělá srdcem a to se už moc nevidí. Lidí jako ty je jako šafránu. Kdykoli budeš mít cestu poblíž rád tě uvidím. Sedl ji mi jako človíček a dobře se mi s tebou povídalo.

Odkaz ke komentáři

Co psát, když vše bylo již mnohokrát napsáno a řečeno?...David je opravdový gentelman tohoto fóra, protože to, co řekne platí. To, co slíbí udělá a hlavně jeho vysoký standard je zárukou náramné spokojenosti všech na obou stranách. Děkuji za vstřícné a 100 %spolehlivé jednání a jistě brzy při dalším obchodě se budu těšit. Doporučuji hlavně všem, kteří nezkusili.

Odkaz ke komentáři

Obchod s Davidem byl pro mne jednoznačně obchod na úrovni tak, jak se patří!! Je to opravdový gentelman tohoto fóra. Ne jako někteří zdejší místní členové, kteří si myslí, že je normální psát o snížení ceny hodinek v první zprávě o 15, 20 a více tisíc kč. David byl právě jeden z mála, který nediskutoval o ceně a akceptoval ji u Breitling Navitimer tak, jak si tyto hodinky jednoznačně zaslouží. Je to opravdu člověk, který má rád hodinky a hlavně značku BREITLING. Děkuji za vše a bylo mi obrovským potěším tě poznat a zároveň s tebou obchodovat. Doufám, že určitě někdy příště. DOPORUČUJI ROZHODNĚ VŠEM!!!

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...