MejlaG Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2020 Kupoval jsem. Vše v naprostém pořádku. Davide, děkuji za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 4. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2020 Už taková klasika, ani nevím kolikátý obchod to je a co vůbec počítat i čistě do obchodů Každopádně tentokrát skutečně čistě hodinkový obchod a jako vždy bez výhrad, naprostá pohoda, fajn pokec i v této krizové době. Člověku pak alespoň zase na chvíli připadá, že je ten svět ještě v pořádku.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 16. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2020 Je to jak nosit dříví do lesa,ale co už. Obchod proběhl absolutně na jedničku,rychlá komunikace,co řekl jasně platilo a příjemný pokec jako bonus. Diky a 100% doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Lidé se mění a ten, se kterým se dřív spolupracovalo skvěle, už dnes takový být nemusí. To ovšem není případ Davida, se kterým jsme včera uskutečnili druhý obchod a opět na 1*. Díky Davide a bude mi potěšením s Tebou spolupracovat i příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptumik Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Naprosto perfektni spoluprace ve vsech smerech. Vse zde jiz bylo mnohokrat napsano. Co bych ovsem rad vypichnul, je kvalita Davidovych inzeratu, ktere nemaji chybu, takto by to melo vypadat vzdy. Budu se tesit na dalsi kseftik... dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hami8 Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Stejne jako pred delsi dobou i tentokrat obchod na vybornou. Skvela komunikace, preciznost, skvely popis hodinek a vice nez prijemny pokec. Navic, jak uz David zminil, prispelo to dobre veci. Dekuji a jsem rad, ze jsem se zucastnil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Bylo mi potěšením se setkat s Davidem. Vždy mi poradil a na základě jeho rad jsme uskutečnili obchod, který stál za to. Komunikace na výbornou, popis skvělý, vše sedělo, jak bylo domluveno. David drží slovo a tak to má být, více takových fajn lidí. Ještě jednou moc díky za obchod a za fajn pokec, ať už o hodinkách nebo o autech....velice příjemné setkání. Vřele doporučuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Socom Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 Další setkání s Davidem, další ukázkový obchod! David je opravdový gentleman a moc dobře se mi s ním jedná. Jako vždy perfektní a příkladná spolupráce ve všech směrech. Co řekne, to platí. Je to opravdový odborník a nepodcení žádnou maličkost. Velmi doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlada35 Odesláno 27. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2021 Obchod proběhl zcela v pořádku. Stav hodinek odpovídal, vše bylo popsáno a nafoceno přesně podle stavu. Domluva na příslušenství a detailech také proběhla férově. Obchod s Davidem doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Další obchod s Davidem a opět vše naprosto v pořádku. Ještě jednou díky a doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Vše na 1* Davidovi jsem dal trochu zabrat, ale zvládl to s přehledem a výsledek je perfektní. Díky a rád doporučuji! M. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Co psat do hodnoticiho vlakna legendarnimu matadorovi fora po 14 stranach chvalozpevu? Obchod, komunikace a provedeni samozrjeme na te nejvyssi mozne urovni, David mi vysel v nekolika smerech vstric a jeste na mne pockal pod rouskou zakazu vychazeni :DTtak to aspon okorenim historkou... Napsal jsem bleskove v reakci na hodinky, ktere prodaval David v zastoupeni. Byli jsme domluveni po 20h vecerni, ale co cert nechtel, autu zamrzla rucni brzda. Navic jsem stal ve strasnym krpalu, nikde okolo nic cim bych mohl aspon zajistit kola... No nic, takhle jsem se pri zvedani auta dlouho nebal, ale poradnou MORDOU se mi podarilo prilepeny brzdic rozhybat a mohl jsem vyrazit... Problem bylo, ze supi uz krouzily, na kazde krizovatce policejni hlidka... sraz s Davidem na nejzassi hranici OKRESU PRAHAAA presne v devet. Takze predani hodinek uz v ilegalite! A jeste sem se rozklepal, jaka se tam udelala strasna kosa Co dodat. Snad jen se podivim, ze za ty roky na foru byly tohle prvni hodinky, co jsem od Davida kupoval. Tak snad bude brzy dalsi prilezitost a budu doufat, ze priste i setkani bude moci probehnout bez casovych a legalnich pressu a bude vic casu a prostoru na pokec, protoze se s Davidem povida opravdu prijmne. Mam rad, kdyz ma clovek pocit, ze protejsek opravdu vi, o cem mluvi Diky moc, misto doporuceni bych tedy ostatnim chronokolegum uprimne POPRAL, aby se jim taky nekdy postestilo mit se Sphinxxem tu cest obchodovat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 6. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2021 S Davidem je perfektní domluva a bylo vidět, že bysme si dobře popovídali o hodinkách, nebýt současných okolností, které nás dohnaly k rychlému předání na ulici. Snad jindy Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Tak po velmi kratké době opětovné setkání. Zase jsme kvůli lockdownu klepali kosu venku na parkovišti, a jak mi chronosetkávání chybí, tak jsem mlel pantem vostošest, no k nezastavení. David se snesl jako anděl z nebes a zachránil mi k předešlé akvizici krabicu a booklety od předchozího majitele a ještě na sebe vzal bonus navíc A to každý správný fullset purista musí náležitě ocenit. Jinak jako vždy vše dle jeho nejvyšších standardů, tak se budu zase někdy brzo těšit a díky moc za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Nelze jinak než říci že to byl nejenom dobrý /doufám že oboustranně / obchod, ale hlavně vše proběhlo přesně jak se dohodlo, David je prima chlap drží slovo , jediné co bylo na tom obchodu špatně byl ten zatracený Covid, že předání nemohlo proběhnou někde nad skleničkou, ale jen v autě, David jel se mnou ještě do Koskomu , kde mi zařídil úpravu tahu ,prostě naprostá dokonalost a ještě jednou dík a budu se těšit na další setkání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 V posledních týdnech jsme s Davidem řešili náš třetí obchod, k předání došlo včera. Jako vždy vynikající průběh, komunikace i předání. K Davidovi mám absolutní důvěru. Protože jsme nevěděli, kdy k předání dojde, nabízel jsem mu úhradu předem, což odmítl, i když hodinky obstarával speciálně pro mne. V mých očích jde o 100% seriózního obchodního partnera a právě takoví lidé vytvářejí pověst Chronomagu jako seriózní, gentlemanské platformy. Davide, díky za obchod i za důvěru, bude mi ctí s Tebou obchodovat i v budoucnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekSTI Odesláno 6. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2021 Skvělé povídání, skvělá dohoda a 100% splnění všeho co bylo slíbeno. Davida vřele doporučuji. Snad ještě něco vymyslíme :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Obchod č. 4 a opět PAR EXCELLENCE po všech stránkách . Davide, ještě jednou moc děkuju!!! Sphinxx e-shop Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
01standa Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 ...někdy jsem zde jak ten slon v porcelánu, ale to jsem já :-o) ... toto hodnocení a jeho důležitost jsem si uvědomil po našem posledním setkání za deště někde v,, Black Bridge ,, . Jsem vždy potěšen setkáním, jsem vždy potěšen názory a časem, který se nedá měřit. tak zase někdy, a těším se... abych nezapoměl DOPORUČUJI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo S. Odesláno 12. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2021 Vdaka Davidovi za hodinky ktore som dlho hladal po ebay-och, uhrforach a kde kade. Jasne a korektne jednanie, platne dohody a priatelsky pristup. Bez vyhrad odporucam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se