trog Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Tak včera jsem měl také tu čest udělat obchod s Davidem a musím říct, že to bylo povznášející Vyšel mi maximálně vstříc a vše co slíbil do puntíku dodržel. Super jednání, ochota a pokec při dobrém jídle v obležení nádherných hodinek. Absolutně doporučuji a těším se na další obchod a setkání! Díky Dave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkol Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 S Davidem vše na 100%, super domluva, fajn pokec. Můžu jen doporučit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hami8 Odesláno 30. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2017 Obchod s Davidem byl naprosto vynikající, perfektní domluva, vyšel mi vstříc při řešení menšího problému a navíc příjemný pokec. Moc děkuji za obchod a budu se těšit na případný další. Určitě všem doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IvoM Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Můj první větší obchod zde proběhl perfektně během příjemného setkání a v naprostém pořádku. Děkuji Davide. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Mne se libily jeho hodinky-Davidovi zase moje "drobaky"...vsechno dopadlo jak jsme se domluvili...Neni o cem debatovat-Snake opet doporucuje.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 (upraveno) jak se domluvilo, tak taky bylo. a tak to ma byt :-) tak zas nekdy, diky jo a uz mi je zabavila mlada ;-) Upraveno 9. srpna 2017 uživatelem beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IHY Odesláno 9. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2017 Fajn klučina, i přítel, který se zastane druhých, né tak protřelých chronomagem. Obchod uskutečněn dle domluvených not, super pokec o hodinkách, díky za obchod! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Přidávám další kladné hodnocení. Věcná komunikace, žadné chození kolem horké kaše, trocha zdravého risku:) Co řekne, to platí.. Prostě Ještě jednou díky za obchod! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeeK86 Odesláno 22. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2017 Rychly obchod a ferove jednani. Rozhodne doporucuji, skoda jen, ze to nebylo predani u piva, ale třeba priste! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jm.Jalta Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Super obchod a jeste lepsi pokec. Dekuji za vsechno a vsem vrele doporucuji!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedabedulka Odesláno 14. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2017 Včerejší obchod proběhl dle očekávání, rychle stručně na výbornou. Takže doporučuji a ještě jednou děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madmaxx Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2017 Přidám se do řady spokojených prodejců..rychlý obchod, upřímné jednání a super pokec..DOPORUČUJI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomi06 Odesláno 4. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2017 Všetko tip - top ! Na čom sme sa dohodli,to platilo! Teším sa na ďalší obchod s Davidom a vrelo odporúčam ostatným! P.S. Tovar dokáže zabaliť lepšie ako ktorýkoľvek e-shop na SK! Odoslané z môjho iPad cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow177 Odesláno 5. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2017 Můj první obchod s Davidem - vše perfektní a naprosto bez problémů, přesně tak jak jsme se domluvili a při předání super pokec. Taška je super. Doporučuji a díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 Vidím, že to bude nošení sov do Atén, ale i já musím Davidovi poděkovat za vzorně proběhlý obchod, fajn pokec a dobré rady. Děkuji a vřele doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 S Davidem výborná komunikace a rychlý obchod včetně doručení.Velké díky a mohu jen doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
visual Odesláno 31. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2017 Vse zcela vporadku, mohu pouze doporucit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 14. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2017 Davide dekuji za rychly obchod, klobouk dolu za profesionalitu jednani. Jednou se potkame snad osobne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruslan77 Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 Velkej frajeris, dnes jsem od Dávida koupil pilotky a je to prvni vetşi obchod zde. Je to profesion?l a ví toho o hodinkách opravdu hodnę. Ja děkuji moc za jeho výklad a moje první drazşí hodinky. Snad se nevidęli naposledy. Díky moc jestę jednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 Davide, děkuji za již druhý obchod. Velmi příjemný, i když trošku mrazivý pokec. Těším se na další transakci (moje peněženka již méně ). Doporučuji na 100%. Popis zboží vždy odpovídá realitě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se