Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak včera jsem měl také tu čest udělat obchod s Davidem a musím říct, že to bylo povznášející :) Vyšel mi maximálně vstříc a vše co slíbil do puntíku dodržel. Super jednání, ochota a pokec při dobrém jídle v obležení nádherných hodinek. Absolutně doporučuji a těším se na další obchod a setkání! 

Díky Dave

• po 3 týdnech...
  • Odpovědi 316
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Obchod s Davidem byl naprosto vynikající, perfektní domluva, vyšel mi vstříc při řešení menšího problému a navíc příjemný pokec. Moc děkuji za obchod a budu se těšit na případný další. Určitě všem doporučuji!

• po 4 týdnech...
Odesláno

Můj první větší obchod zde proběhl perfektně během příjemného setkání a v naprostém pořádku. Děkuji Davide.

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

jak se domluvilo, tak taky bylo. a tak to ma byt :-) tak zas nekdy, diky

jo a uz mi je zabavila mlada ;-)

Upraveno uživatelem beeman
Odesláno

Fajn klučina, i přítel, který se zastane druhých, né tak protřelých chronomagem. Obchod uskutečněn dle domluvených not, super pokec o hodinkách, díky za obchod!

Sent from my iPhone using Tapatalk

• po 2 týdnech...
Odesláno

Přidávám další kladné hodnocení. Věcná komunikace, žadné chození kolem horké kaše, trocha zdravého risku:) Co řekne, to platí.. Prostě  :guitar:  Ještě jednou díky za obchod! 

• po 3 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Všetko tip - top ! Na čom sme sa dohodli,to platilo! Teším sa na ďalší obchod s Davidom a vrelo odporúčam ostatným! P.S. Tovar dokáže zabaliť lepšie ako ktorýkoľvek e-shop na SK!

Odoslané z môjho iPad cez Tapatalk

Odesláno

Vidím, že to bude nošení sov do Atén, ale i já musím Davidovi poděkovat za vzorně proběhlý obchod, fajn pokec a dobré rady. Děkuji a vřele doporučuji!

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Velkej frajeris, dnes jsem od Dávida koupil pilotky a je to prvni vetşi obchod zde. Je to profesion?l a ví toho o hodinkách opravdu hodnę. Ja děkuji moc za jeho výklad a moje první drazşí hodinky. Snad se nevidęli naposledy. Díky moc jestę jednou.

Odesláno

Davide, děkuji za již druhý obchod. Velmi příjemný, i když trošku mrazivý pokec. Těším se na další transakci (moje peněženka již méně :) ). Doporučuji na 100%. Popis zboží vždy odpovídá realitě.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...