p3k Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 před 6 minutami, Locky napsal: Já dnes opět SBGA415, které jsou v tlumeném světle opravdu nenápadné "šedé myšky": taky velmi hezké, ten cifr a k tomu modřená ručka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trebus Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 Přidávám svůj světlý ciferníček... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 Môj nový kúsok Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 Krása střídá nádhera, taky bych zas potřeboval na zimu nějaké GS se světlým ciferníkem. Pěkné to máte! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomnovak Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 Nám se to tady hezky dnes rozjelo Máte pecka kouskySent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2022 Kruci, preco som tie champagne GS predal? Mate to kluci super. Ten cifernik je nadherny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 19. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2022 Zajímavé, co s fotkou udělá pouhé HDR. Bez HDR: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. S HDR: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Která fotka se vám líbí víc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 19. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2022 V tomto konkretnom pripade sa mne viac paci foto BEZ hdr. Ale to sa musis pytat @shewcza, @Akam, @junior300 a dalsich super foticov, ze ako a co s tym... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 19. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2022 Za me naopak HDR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 19. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2022 před 49 minutami, EpsteinBarr napsal: V tomto konkretnom pripade sa mne viac paci foto BEZ hdr. Ale to sa musis pytat @shewcza, @Akam, @junior300 a dalsich super foticov, ze ako a co s tym... já Teda nejsem fotoguru ale za mě, musíš si s tím hrát, HDR bývá většinou hodně přepálené, základ je dobré světlo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 19. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2022 To HDR vypadá trochu jako nabobtnalá OSB deska. Taky chlupy na ruce bejvaj v HDR až moc progresivní. Radši bez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 19. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2022 Světlé GS jedou! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 20. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2022 Já jsem takový patlal, netroufnul bych si někomu radit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krizko Odesláno 20. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2022 Nemám dôvod meniť, stále tieto... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 21. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2022 Zase Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 21. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2022 SBGR001 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Messiah Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 Nejhezčí modráky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 V 19. 10. 2022 v 14:14, Locky napsal: Zajímavé, co s fotkou udělá pouhé HDR. Bez HDR: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. S HDR: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Která fotka se vám líbí víc? S HDR, alebo bez, parádne to je naživo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 23. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2022 před 11 hodinami, Willie McBride napsal: S HDR, alebo bez, parádne to je naživo Díky, jsem rád, že se líbily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 23. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2022 před 12 hodinami, Locky napsal: Díky, jsem rád, že se líbily. Som rád, že som ich mohol vidieť No GS je fakt výrobca, kde produktové fotky ciferníkov málokedy vystihujú realitu, skutočnosť je väčšinou o kus lepšia. A som rád, že som na SEW mohol aj stretnúť pánov z fóra a pokecať s rovnako "postihnutými" jedincami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se