Hasňa Odesláno 8. ledna Nahlásit Odesláno 8. ledna Splendidní! Salám teď do téhle stáje taky zabloudil. 1
ATOM Odesláno 9. ledna Nahlásit Odesláno 9. ledna před 10 hodinami, Frantik napsal: Mi mrdá trochu no Ale vždycky jsem nějaký chtěl, jen ne a ne se rozhoupat. Tak teď Grand Seika a jeste k tomu quartzaky, parada. Ja bych i rekl, ze ti mrdlo tim spravnym smerem
Frantik Odesláno 9. ledna Nahlásit Odesláno 9. ledna Že jo? Taky si rikam, že je potreba tu hodinkovou říši prozkoumat ze všech úhlů
Locky Odesláno 9. ledna Nahlásit Odesláno 9. ledna @Frantik Vítej do klubu! Dneska jsem hodil zimní SBGA415 na kožku od Rasti. Co na to říkáte? 8
stosi Odesláno 9. ledna Nahlásit Odesláno 9. ledna před 2 hodinami, Locky napsal: Co na to říkáte? Moc pěkná kombinace. před 16 hodinami, Frantik napsal: Konečně Parádní, ta žlutá dělá pěkný kontrast.
Locky Odesláno 9. ledna Nahlásit Odesláno 9. ledna před 2 hodinami, stosi napsal: Moc pěkná kombinace. Díky! V tom případě se dám ještě jednu dnešní momentku. 4 1
Locky Odesláno 10. ledna Nahlásit Odesláno 10. ledna před 16 hodinami, bluman napsal: @Locky pekne zladene Díky, až mě to samotného překvapilo. 1
childe Odesláno 10. ledna Nahlásit Odesláno 10. ledna Jelikož zvládají i jízdu s ČD, lze je považovat za outdoorové hodinky 3
orius Odesláno 15. ledna Nahlásit Odesláno 15. ledna Taky jsem je měl nějaký čas na ruce. A jsou super
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se