EpsteinBarr Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 hodnoty pre buduce generacie tvorili partizani :-) dnes sa oslavuje !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 moji zakaznici ziadne SNP nemaju.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 No tvl cos to zase koupil? Není ti to malé? Ty už nemáš fůzy a vlasyska?Ty už asi fakt měkneš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 tak su take mensie no.. s nimi vyzeram jak tlsty hipster so vintaznymi hodincickami nene, som stale taky isty, divej link Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Ještě k tomu potisku - tohle je MNOHEM lepší (ale možná srovnávám nesrovnatelné a na tu tapisserii by to napřímo fakt nešlo). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Předpokládám správně, že ten nápis je tam udělán podobně jako tady, tzn. je tak trochu plastický? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 tie pismenka su pekne plasticke, logo GS aj SEIKO samozrejme pekne kovove tie pruhy su robene brusom ktory lame svetlo, nie su to fyzicke ryhy, je to len opticky efekt takmer hladkeho cifernika. neviem to vyfotit, ale pod lupou je to pekne vidiet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 no lepsie to s tym co mam k dispozicii nevyfotim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Uf... Perfekt. Čert vem lumi a proužky. Sedí to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 (upraveno) tym ruckam staci foton aby ukazali kolko je hodin.. clovek rozmaznany potapkami to musi chvilu chapat a pochopit a da sa s tym zit.. nie ze by som teraz migroval k oblekovkam, ale nie je to showstopper, ked je zvysok na poradku. Nieco ako ked ma baba male kozy. Upraveno 29. srpna 2017 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 A já bych přísahal, že i ten tištěný text vypadá zvlněně, tak to je dobrej optickej klam. A líbí se mi ti to takhle víc, myslím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 (upraveno) sak najblizsie donesiem a mozeme skumat pod lupou. zatial som ich praskol na winder nech zistim ako prezili prepravu. niekde som cital ze tie pruhy brusia rucne ale nechce sa mi to verit.. teda jako rucne v pripravku / podla sablony, asi bolo myslene. faktom je ze detaily su vymakane, vsetko presne, pravidelne, sumerne. stare dobre Grand Seiko automaty s pruhovanym bonusom. Upraveno 29. srpna 2017 uživatelem instant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Instantní lahůdkářství Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 (upraveno) inst: Jo mít je na moment v pazouře by bylo fajn, ale taky se bojím - já jsem GS s pyžamo ciferníkem vždycky snadno odrážel (z produkčních modelů třeba SBGJ 013), ale tyhle proužky, to je jiná kvalita. Upraveno 29. srpna 2017 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Zrovna sbgj013 su paradne.. a podla mna cifernik ma tu istu upravu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Už jsem se dneska jednou překouk, tak nevím. Nablízko se zdá, že to tení to samé, ve světle by to ale už mohlo být. Máš tam taky ty "tři proužky"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 no pokial moje oko rozozna tak nemam.. hm hm.. sudruhovia v tokyu machruju ako vedia, no.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 (upraveno) Mně se zdá, že ten teak u SBGJ 011 013 přestane fungovat zblízka (logicky, je to tam jen namalované). U těch tvých bych si tipnul, že ten teak bude patrný pořád a že ty světelné přechody jsou "zatavené" do cifru. Upraveno 29. srpna 2017 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 (upraveno) Maj to vychytaný kluci japonský Upraveno 29. srpna 2017 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Tak tenhle ciferník už neoddiskutovatelně plastický je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se