Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak to se moc nepovedlo, prave mne dosly z vinted momotaro w32, ale nezapnu, ku...

Ale material super :)

IMG_20250619_174302.jpg

IMG_20250619_174251.jpg

Upraveno uživatelem johny357
  • po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Žena se zbavuje hadru přes Vinted tak jsem se zkusil podívat, co tam maj. Po zadání pár klíčových slov jsem tam dva týdny zpět našel nový Indigofera Nash za míň než půlku původní ceny ještě s účtenkou z Denimheads a jako zázrakem v mojí velikosti. Nešlo to tam nechat. 

Ještě bych potřeboval dokoupit pár košil, kalhot mám teď dost.

IMG_3109.thumb.jpeg.e5bdb513d232080df378fa3ee0fe6ef8.jpeg

IMG_3106.thumb.jpeg.344c9981cb3a28c30f1283724912d3de.jpeg

• Like 1
  • Dát hlas 2
Odesláno
V 14. 5. 2025 v 15:09, sido napsal:

naštstí kapsy neřeším, stačí mě mobil a nějaky drobný v džínách, jinak nemám co bych nosil...

pro mě je dobře že sis ji nekoupil, protože nepředpokládám že jich mají skladem víc 😇  uvažoval sem i o Lku, ale ty rukávy tam byly krátký fakt hodně, tyhle jsou fajn, jako kdyby to byla mikina asi bych chtěl taky fous delší ale na džínovou bundu mě to přišlo v pohodě a nebo mám krátký ruce a nebo ty dlouhý 😂  díky mam z ní radost 🫡 

Tak nakonec máme radost oba :)
Zjistil jsem, že tam mají i Modified verzi (IH-526PJ), která je trochu delší, takže rukávy akorát a má i mnou potřebné kapsy. 

IMG_6522.jpeg

• Like 2
  • po 2 týdnech...
Odesláno
V 20. 2. 2025 v 15:15, sido napsal:

možná jen pro doplnění, tak u těch trik od MbS jde taky o to jak jsou vyrobena 🫡

loopwheel, který má zásadní vliv na kvalitu materiálu trika, tká se děsně pomalu, protože ta mašina ma omezený počet otáček, ale díky tomu je šetrná k vláknu, a protože je to tubus, tak triko nemá šev což pro mě je to co na tom dělá to pohodlí a nemůžu nosit nic jiného 😇

loopwheel používaj i další firmy, RealMcoy, Artisan,Whiteswile, Hinoya atd. 

https://standardandstrange.com/blogs/standard-strange-stories/loopwheel

Tak tady mě u Labutí moc nepotešili. Za mě teda pochybnej progres:

https://www.merzbschwanen.com/products/sturdy-jersey-t-shirt-side-seams-6-8oz-sq-yd-classic-fit?_pos=2&_fid=ec10563bf&_ss=c

"In comparison to the 215, with its authentic straight fit due to the seamless tubular loopwheeling process, the 2M15 and 2M15C are provided with side seams to define a more organic shape that adapts better to modern bodies. These new styles of the 'made in Germany' line are reliable, timeless, and undeniably real originals."

Odesláno (upraveno)
před 17 minutami, warann napsal:

Tak tady mě u Labutí moc nepotešili. Za mě teda pochybnej progres:

https://www.merzbschwanen.com/products/sturdy-jersey-t-shirt-side-seams-6-8oz-sq-yd-classic-fit?_pos=2&_fid=ec10563bf&_ss=c

„Ve srovnání s modelem 215, který má autenticky rovný střih díky bezešvému procesu trubkového kolečkového spojování, jsou modely 2M15 a 2M15C opatřeny bočními švy, které definují organičtější tvar, jenž se lépe přizpůsobí moderním tělům. Tyto nové modely řady „vyrobeno v Německu“ jsou spolehlivé, nadčasové a nepopiratelně originální.“

já jsem spokojený s 1950s 

Průvodce pánskými tričky.png

Upraveno uživatelem špelda66
Odesláno
před 13 hodinami, warann napsal:

@špelda66 to ja taky. Moje nejoblibenejsi trika vubec. Tady jsem jen narazel na to, ze v ramci modernizace ci jak to nazvat budou delat trika s bocnim svem. 

za me žádná změna, to co jsi poslal se týká tech 215tek, kde říkají ze 215 stále bezešvá a přidávají modely 2M15 a 2M15C se švem, teda nevim pro koho, ale asi mají poptávku, ja bych teda spis řekl ze nestíhají vyrábět 😇

• Dát hlas 1
Odesláno

1950 se hodi vsude. Se zenou dnes vyrazime na 2denni vejslap na Machovu stezsku a i na tenhle ucel jsem hovyhodnotil jak nejvhodnejsi 😁 (a ne, fotku nedam soucasne do vlakna o botech, trekingovejch botech, hodinkach, Casiach, digitalkach a G Shockach 😂)

IMG_5619.jpeg

• Haha 2
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...