Tomak Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března V 28. 3. 2025 v 14:04, Irma Bunt napsal: Tady je (pravděpodobně už nošený) v čase 9:12 nějakej týpek obléká. Rozšířit Zajímavé video, nedá se říci, že by mu ty 40 oz zrovna slušely, ale jinak by se do nich asi ani nedostal.
fijo Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března japonsky dziny mam fakt rad, akorat mi do toho dycky hodej vidle s tema velikostma
Tomak Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března V 28. 3. 2025 v 20:24, fijo napsal: japonsky dziny mam fakt rad, akorat mi do toho dycky hodej vidle s tema velikostma Rozšířit Nedávno jsem kupoval přes web v německém obchodě stuff a tam mi podle dosavadních dvou kousků (IH a BDD) dokázali přesně poradit podobné střihy a správné velikosti pro modely jiných výrobců.
fijo Odesláno 28. března Nahlásit Odesláno 28. března @Tomak tak kdybych jim rekl typ a velikost (36) mejch kalhot BDD, tak mi na tuty reknou, ze na kone v japonsku z denimu nic nesijou 1 1
Irma Bunt Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března V 28. 3. 2025 v 20:24, fijo napsal: japonsky dziny mam fakt rad, akorat mi do toho dycky hodej vidle s tema velikostma Rozšířit Kdyby jim aspoň seděly rozměry, který udávají ve velikostní tabulkách. Ale bohužel ani na to není spoleh. „Our size charts' measurements are based on averages taken from multiple pairs of the same size and style. As these garments are made by hand, measurements may vary slightly for each individual pair. The common discrepancy is 2-3 cm (0.79" -1.18“).“ A když pak naměříš šířku stehna 30cm místo slibovaných 33cm, je sakra rozdíl...
Harwey Odesláno pondělí v 06:21 Nahlásit Odesláno pondělí v 06:21 https://www.okayamadenim.com/products/studio-dartisan-kasezome-indigo-sashiko-selvedge-pants-regular-straight?_kx=ZHIqf7q89DqXU_QP7ojt9QL4tbRBKur1UJQMc397j00.Yu9w3d&variant=19467843403864 [Pre-Order] Studio D'Artisan "Kasezome" Indigo Sashiko Selvedge Pants (Regular Straight)
Moty Odesláno pondělí v 18:03 Nahlásit Odesláno pondělí v 18:03 Denim a co jste o nem mozna nevedeli https://www.instagram.com/reel/DIGU5B6uvWu/?igsh=b2k4c3BhZjd3M2Vv 2
ragu Odesláno úterý v 19:16 Nahlásit Odesláno úterý v 19:16 Konečně otestuju sashiko. Japan Blue dovezeny z Japonska příbuznýma. 4
sido Odesláno včera v 07:01 Nahlásit Odesláno včera v 07:01 (upraveno) cekal sem na ni mesic, dnes konecne dorazila RealMcCoy's loopwheel, matros uzasnej jak jinak Upraveno včera v 07:01 uživatelem sido
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se