Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 28. 3. 2025 v 14:04, Irma Bunt napsal:

Tady je (pravděpodobně už nošený) v čase 9:12 nějakej týpek obléká. 

Rozšířit  

Zajímavé video, nedá se říci, že by mu ty 40 oz zrovna slušely, ale jinak by se do nich asi ani nedostal.   

Odesláno

japonsky dziny mam fakt rad, akorat mi do toho dycky hodej vidle s tema velikostma 😂

IMG_2639.jpeg

Odesláno
  V 28. 3. 2025 v 20:24, fijo napsal:

japonsky dziny mam fakt rad, akorat mi do toho dycky hodej vidle s tema velikostma 😂

IMG_2639.jpeg

Rozšířit  

Nedávno jsem kupoval přes web v německém obchodě stuff a tam mi podle dosavadních dvou kousků (IH a BDD) dokázali přesně poradit podobné střihy a správné velikosti pro modely jiných výrobců. 

Odesláno

@Tomak tak kdybych jim rekl typ a velikost (36) mejch kalhot BDD, tak mi na tuty reknou, ze na kone v japonsku z denimu nic nesijou 😂

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
  V 28. 3. 2025 v 20:24, fijo napsal:

IMG_2639.jpeg

Rozšířit  

Kdyby jim aspoň seděly rozměry, který udávají ve velikostní tabulkách. Ale bohužel ani na to není spoleh.

„Our size charts' measurements are based on averages taken from multiple pairs of the same size and style. As these garments are made by hand, measurements may vary slightly for each individual pair. The common discrepancy is 2-3 cm (0.79" -1.18“).“

A když pak naměříš šířku stehna 30cm místo slibovaných 33cm, je sakra rozdíl... 

Odesláno (upraveno)

cekal sem na ni mesic, dnes konecne dorazila 🫡

RealMcCoy's loopwheel, matros uzasnej jak jinak 😇 

IMG_5312.jpg

Upraveno uživatelem sido

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...