Koza_c Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Neboj se.Netrpís. .Občas mám pocit, že v tomhle vlákně trpím poslední dobou samomluvou Ale trocha modré při pátku neuškodí...Tričko od PBJ se začíná krásně vybarvovat.IMG_1808.JPG
tommas4 Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2017 Odbočka od denimu. Ne že bych to nosil, ale mému pokrouceně zvrhlému vkusu tyhle ručně vyšívané japonské bombry lahodí. Třeba námět na sbírku.s-l500.jpg, , , Oraganicu, dívej co děláš - taky kolega zde na fóru, předevčírem jsem viděl jak dával na fb fotku na ruceorlíky, na nohách Red Wingy, a teď tohle https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10155340023524444&set=a.86993204443.80054.634544443&type=3&theater
teg Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 28. dubna 2017 (upraveno) Jen takovej postreh :-). Vcera mi prisly unbranded ub201 tapered klasika indigo. Objedna jsem je asi po dvou letech znovu, i kdyz tentokrat o dve cisla vetsi. Zda se mi, ze kvalita matrose sla nahoru. Je takovej hladsi na omak, jak kdyby tesneji tkanej, ci co :-). I latka na kapsy je kvalitnejsi, nez byla. Shodou okolnosti mi asi pred tremi mesici prisly momotaro 0705SP a denim (podobna gramaz), se mi zda lepsi u unbranded :-). Asi tomu nerozumim. Siti je u momo lepsi. Upraveno 28. dubna 2017 uživatelem teg
organic Odesláno 28. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2017 Oraganicu, dívej co děláš - taky kolega zde na fóru, předevčírem jsem viděl jak dával na fb fotku na ruceorlíky, na nohách Red Wingy, a teď tohle https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10155340023524444&set=a.86993204443.80054.634544443&type=3&theaterEvangelium podle Tomáše
organic Odesláno 28. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna 2017 Jen takovej postreh :-). Vcera mi prisly unbranded ub201 tapered klasika indigo. Objedna jsem je asi po dvou letech znovu, i kdyz tentokrat o dve cisla vetsi. Zda se mi, ze kvalita matrose sla nahoru. Je takovej hladsi na omak, jak kdyby tesneji tkanej, ci co :-). I latka na kapsy je kvalitnejsi, nez byla. Shodou okolnosti mi asi pred tremi mesici prisly momotaro 0705SP a denim (podobna gramaz), se mi zda lepsi u unbranded :-). Asi tomu nerozumim. Siti je u momo lepsi.Tak to je dobrá zpráva, že budou k dostání kvalitní texasky za rozumnou cenu
organic Odesláno 12. května 2017 Autor Nahlásit Odesláno 12. května 2017 (upraveno) Asi před měsícem jsem střelil svoje nejtěžší a nejkrásnější džíny. Byly mi těsné. Koupil je ode mně anglán, který předem věděl, že mu taky nebudou, ale objednal si osobního trenéra, aby do nich zhubnul No a teď se objevily na FB na skvělých fotkách na profilu Iron Heart, protože si je tam poslal na zkrácení. Jsou slavné! Upraveno 12. května 2017 uživatelem organic
moco Odesláno 14. května 2017 Nahlásit Odesláno 14. května 2017 Asi před měsícem jsem střelil svoje nejtěžší a nejkrásnější džíny. Byly mi těsné. Koupil je ode mně anglán, který předem věděl, že mu taky nebudou, ale objednal si osobního trenéra, aby do nich zhubnul No a teď se objevily na FB na skvělých fotkách na profilu Iron Heart, protože si je tam poslal na zkrácení. Jsou slavné!18342633_1372264039487066_3197851273695158374_n.jpgTen svět je malej...
organic Odesláno 16. května 2017 Autor Nahlásit Odesláno 16. května 2017 Dneska jsem shodou okolností narazil na ostravské "vypralas mi rifle", což někteří pražáci (třeba Kamil ) nemůžou rozdýchat. Ostravak prostě džíny neříká. Na wikipedii pod heslem Tuzex je k tomu následující vysvětlení: "Některé výrobky a značky z Tuzexu se staly legendární. V roce 1968 se na pultech prodejen objevily první džíny od italské firmy Rifle. Ty se zejména mezi mladými staly nejnakupovanejším druhem oblečení v Tuzexu a tak i synonymem pro džíny. Jako rifle byly nazývány i ostatní značky, které přišly do Tuzexu později (Wrangler, Levi Strauss, Pace, Wildcat, HIS, Mustang)"
organic Odesláno 16. května 2017 Autor Nahlásit Odesláno 16. května 2017 Dvoje džíny jsem poslal z domu, tak jsem neodolal a udělal si radost...
steel Odesláno 17. května 2017 Nahlásit Odesláno 17. května 2017 25, hmm to jsou takovy ty co se klidne muzes riznout motorovou pilou, ne ?
organic Odesláno 18. května 2017 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2017 (upraveno) Jo, tyhle stojí i po vyprání Přečetl jsem si o nich 250 stránkové vlákno na IH fóru. Šťastní majitelé mají první měsíce modřiny v pase a pod koleny.Opakovaně se tam objevuje definice, že první 3 měsíce nosí ty džíny tebe, až pak začínáš nosit ty je, a podobně Navíc barví, hodně barví.Ale měly by tak do půl roku nošení změknout a za 22 měsíců (u mně tak za 3-4 roky) vypadat takhle: https://imgur.com/r/rawdenim/QaEHW Výroba je na hranici technických možností (heslo Iron Heart: overengineered is our starting point).Viděl jsem fotku ze zkracování, kde šíči měly lyžařské helmy a brýle, aby nedostali do ksichtu praskajícíma jehlama Upraveno 18. května 2017 uživatelem organic
skalis Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Odesláno 18. května 2017 Organiku, jakyho vyrobce/model bys doporucil zacatecnikovi? Zacatecnik = znam svoji velikost pro Levisky (dziny) a jiny normalni gate, nerad bych raw denim vyhodil, protoze budou po prvnim vyprani moc maly/velky, nebo protoze je to prkno (ale kdyz jsem zvladl Beckmany, tak gate snad taky pujdou ) a nechci za ne vyhodit majlant... Asi by byla vyhoda moct si je vyzkouset v obchode, ale neni to nezbytny. Strihove si predstavuju 511 od Levisu (relativne stihly ale zas zadny vyhubly metrosexualni slupky). Diky.
organic Odesláno 18. května 2017 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2017 (upraveno) Moje první byly 3-sixteen SL-100X, a mám je dodnes. Můžeš i vyzkoušet v Praze.Jsou sice za šestku, ale to zdaleka není tolik, jako za Iron Heart nebo Pure Blue Japan. Jsou to skvělé džíny, co ti vydrží dlouho, dlouho...Mají skladem hafo velikostí, vybereš si takové, které ti budou sedět. Mají super střih, ale to je subjektivní na každou postavu. Já mám docela stehna, a SL 100 X mi sedí. edit: link http://www.denimheads.cz/shop/detail/121/908/3sixteen-SL-100X-Indigo-Selvedge#.WR2vwNKLS70 edit: tady je link na stránku výrobce, najdeš tam velikosti (1 inch = 2.54 cm) i jak se denim chová po namočení. Alchymie kolem praní je tu možná popsaná, pokud ne, platí pravidlo prát co nejmíň a když, tak ručně ve vaně. Platí přímá úměra čím déle a v čím teplejší vodě mácháš, tím více se srazí. V pase tak 3-5 cm, na délku taky. Sušíš tak, že necháš na ramínku volně odkapat (i když já je většinou po vyprání ve vaně ve vodě kolem 37 °C, cca 30 minut hodím vyždímat bez máchání do pračky smotané no ruličky, aby se mi indigo "nemramorovalo" pomačkáním látky). Ohledně velikosti...Vem své padnoucí džíny, přeměř a porovnej. Počítej s tím, že raw mají vždycky délku 36 inch (vnitřní šev nohavice od rozkroku). Vyzkoušej v různé velikosti, třeba W 30, 31, 32 a uvidíš. V DH ti je tuším dokážou zkrátit, pokud nejsi ohrnutá nohavica. Ale nechal bych si cca 3-5 cm rezervu na délku. Něco ti uzobnou "honeycombs" pod koleny, něco praní.https://www.3sixteen.com/collections/denim/products/st100x-slim-leg-raw-indigo-denim Upraveno 18. května 2017 uživatelem organic
Koza_c Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Odesláno 18. května 2017 Asi IRONY taky zkusím jako další level od MOMOTARO 18OZ. .
organic Odesláno 18. května 2017 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2017 (upraveno) IH-666-S 18oz Upraveno 18. května 2017 uživatelem organic
skalis Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Odesláno 18. května 2017 Diky za spoustu informaci, nicmene 6k za ne nedam - gate nejsou RW, ktery mam na veky. Nebylo by neco kolem 100 usd?
Koza_c Odesláno 18. května 2017 Nahlásit Odesláno 18. května 2017 Zkus to a nebudeš litovat.Taky jsem si to říkal tenkrát a mám je.Přitom mám v kapse 20KC. ale hlavně, ze je mám. .Diky za spoustu informaci, nicmene 6k za ne nedam - gate nejsou RW, ktery mam na veky. Nebylo by neco kolem 100 usd?
organic Odesláno 18. května 2017 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2017 Diky za spoustu informaci, nicmene 6k za ne nedam - gate nejsou RW, ktery mam na veky. Nebylo by neco kolem 100 usd?Tak určitě...ale už je to velký kompromis. Zkus pohledat Nudie, Lee 101, Unbranded, Gustin, raw Levi's ...
organic Odesláno 19. května 2017 Autor Nahlásit Odesláno 19. května 2017 Hohohó, bestie jsou tady. Neuvěřitelný kousek a po týdnu trnutí se mi ulevilo, protože sedí parádně a myslím, že i když se po prvním namočení trochu srazí, pořád budou sedět. Seznamte se - IH-666-XHS - den první No a tady Momotaro asi po třech letech. Mají krásnou barvu, ale jsou mi kapánek větší (W36 v reálu spíš W38), tak je moc nenosím.
Filip.J Odesláno 19. května 2017 Nahlásit Odesláno 19. května 2017 Organicu, to je vysokej level masochismu, ty 25oz "rifle" , který tě zmačkají na modřiny! Dorazily mi ty černý a začíná mě to zase bavit, ale do tohohle stádia teda nevím, jestli někdy dospěju black x black. Se těším. V dubnu se pochlub.Jinak ty černý Gustiny dorazily až teď - v dubnu měly odcházet z US, což hošové stihli tak tak, potom Česká pošta a celníci... vlastně půlka května je ještě docela dobrej čas.Se svýma 14oz mi přijdou tužší než 14.5oz Okayama Standardy. Vybalil jsem je, vysprchoval, nechal okapat, vlhký je oblíkl a šel do práce. Po uschnutí na mně už večer docela dobře držely tvar (postavit jsem je nezkoušel).Pokud si někdo všiml velikosti ve screenshotu mé objednávky, tak jsem na poslední chvíli ještě přeobjednal na o číslo větší, a dobře jsem udělal - mají na mně kousek volného místa, takže se líp lámou a krabatí, než kdyby na mně byly těsný. Jo a taky v nich můžu normálně dýchat
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se