Moty Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2018 Btw Organicu, už si vyhubnul do těch černejch PBJ? Já myslím, že já už jo;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 20. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2018 (upraveno) Měl jsem troje černý PBJ, jedny jsem vyměnil za červenou Flat Head košili na IH foru, ještě mi dvoje zbyly . Možná bych ti jedny pustil. V podobným střihu jsem si teď velmi oblíbil 3-sixteen ST-120x shadow selvedge. Mají fakt perfektní střih (na mou postavu), tak se černý PBJ moc nedostanou do rotace.Kdybys chtěl zkusit černuchy, napiš. V pátek jsem celej den doma Takhle pro představu vypadaj ty 3:16, ohledně střihu. Na "fejdech" pracuju Upraveno 20. března 2018 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Kdyby se ti uz nelibila ta Lee Sherpa, tak jsem prvni zajemce. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 21. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Dneska bunda dorazila, jeste jsem nemel cas ji vyzkouset. Je to XL, ale slim, takze cekam, ze takove L. Uvidim. Kdyby nesedela, napisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan.b Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 UB301 ve správné velikosti dorazily. A taky dorazila nabídka ušetři poštovné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Ako má Ub sizing? Keď bežné nosím džínsy skinny 34 natesno ale v pohode a straight 36 sú na komfort, tak UB zoberiem 33? Dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan.b Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 (upraveno) Ako má Ub sizing? Keď bežné nosím džínsy skinny 34 natesno ale v pohode a straight 36 sú na komfort, tak UB zoberiem 33? DakujemDocela rozdíl, dva palce, zvlášť mezi skinny a straight střihem... Jaká gramáž jsou tvoje aktuální?Měřit, měřit, měřit. Se bojím něco napsat abych se nepřipadal jako Pýthie Až to budeš mít zkonzultované s Unbranded tabulkou, tak bych se přikláněl k těm větším, protože srazit se nechají vždycky... Upraveno 31. března 2018 uživatelem ivan.b Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 No, rozny strih, rozne znacky, rozna gramaz (netusim aka, jedny su hrube a druhe tenke ). Ale dik za radu, vacsie je istejsie.Fakt UB tak pustaju farbu, ze clovek nemoze dlho sediet na svetlej stolicke, ofarbia mu mu tenisky ked sa o ne suchaju pri chodzi pripadne tricko? Alebo su to len zlomyselne intenetove kecy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan.b Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Barví. Třeba papírový kapesník když dáš ráno do zadní kapsy, tak večer bude mít světle modrou barvu.Rozhodně bych v čerstvých džínách neposedával především na světlých kožených záležitostech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 (upraveno) Barví. Třeba papírový kapesník když dáš ráno do zadní kapsy, tak večer bude mít světle modrou barvu.Tak já nosim v zadní kapse peníze (nepoužívám peněženku) a pokud je vedro (a člověk se prostě potí) tak večer mám tu bankovku jenž přišla do styku s jeanami namodralou a občas i tu pod ní. A to asi u všech jeanů, pozoruji tedy hlavně u Diesel Jeans které nosím furt ... .. jeanů a jeans je divný slovo, ale furt mi přijde víc ok než "džínů", no ikdyž ... Upraveno 31. března 2018 uživatelem zceyee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Tak já nosim v zadní kapse peníze (nepoužívám peněženku) a pokud je vedro (a člověk se prostě potí) tak večer mám tu bankovku jenž přišla do styku s jeanami namodralou a občas i tu pod ní. A to asi u všech jeanů, pozoruji tedy hlavně u Diesel Jeans které nosím furt ... .. jeanů a jeans je divný slovo, ale furt mi přijde víc ok než "džínů", no ikdyž ...Tak tomu řikej rifle....v baru si taky nenechávaš říkat Petronius :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan.b Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2018 Tak tomu řikej rifle....v baru si taky nenechávaš říkat Petronius :-))) Můžeme říkat a psát i džínsy http://prirucka.ujc.cas.cz/?id=d%C5%BE%C3%ADny_1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2018 Dakujem vsetkym za konzultacie, UB222 na ceste Thank you for your order from The Unbranded Brand! We wanted to let you know that your order was shipped via FedEx, FedEx International Economy? on 4/2/2018. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Dakujem vsetkym za konzultacie, UB222 na ceste Thank you for your order from The Unbranded Brand! We wanted to let you know that your order was shipped via FedEx, FedEx International Economy? on 4/2/2018. ivane, netrpezlivo čakám tvoju recenziu (už dlhšie rozmýšlam že si kúpim raw aj ja ale zatiaľ nie a nie sa rozhodnúť) ... vďaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 9. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2018 Som myslel ze s kanadou eu podpisala nejaku bezcolnu dohodu a dojde mi to priamo. Prdlajz. Mi dnes volali z fedexu ze ci si absolvujem torturu s elektronickym colnym konanim alebo to vyriesia za mna (tusim 10? si vypytaju). Tak som im dal splnomocnenie a vyplnil nejake formulare a zaregistroval sa na financnej sprave. Netusim kolko to potrva kym to sprocesuju. Hlavne ze unbranded maju banner ze ked posielaju z kanady tak nebude treba nic riešit. Asi tom to zle pochopil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 12. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 Tak venku mame léto a Lee Sherpa popoutuje do skříně. Nahradí jí Type 3 bunda od 3 sixteen. Shadow selvedge Kibata denim. Kontrastnější matroš aby člověk pohledal. Jen pro zajímavost velikost 3XL. Normálně mám elko Jsem nadšený. Zpracování, materiál, i velikost na jedničku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 13. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 Elon Musk a Iron Heart Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jore1 Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 Rodinka se pomalu rozrůstáIHSH-178; IH-634S; IH-526PJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 13. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 Pecka. Já jsem zjistil, že IH-777, co jsem koupil v lednu, tedy před cca 10 kily dolů, už nemůžu nosit. Sundám je zapnutý v pase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jore1 Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 Raději baštím normálně, abych si je všechny užil a pěkně k obrazu svému ošoupal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se