Diamondking Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 Ty Edwiny jsou RAW nebo normal? Já bych rád pořádný pevný černý džíny. Koukni třeba na Zalando.... Mají tam teď nějaké slevy na Edwin, pořád to na mě někde vyskakuje... https://m.zalando.cz/edwin-zuzene-dziny-black-denim-ed322g043-q12.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 1. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2022 Tak jsem na radu Vlciska hodil jeansy do vody na půl hoďky. Neuvěřitelné jaký humus z toho leze..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 1. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2022 @Diamondking taky jsem byl překvapenej, co mi z džínů vylezlo po třech měsících nošení... Měl jsem nádech dost do zelena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 13. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2022 (upraveno) Tak jsem taky konecne v klubu... teda skoro. Vzal jsem ty UB z inzerce, jsou 21oz. Tuhy jsou jak prkno, ale libi s mi a je to takova challenge jako s Red Wingama, takze ja to beru. Akorat jak jsou trochu vyssi nez moje Levisky a nejsou ani trochu pruzny, tak se do nich nezapnu pres pupek. Chybi tak 1-2 cm na posledni dirce. Tak je budu mit jako motivaci zhubnout :). Upraveno 13. dubna 2022 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 13. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2022 To dáš.... Dva cm je pohoda a ony se tutově natáhnou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2022 21 OZ se podle me nenatahnou ani hovno Trp! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 14. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2022 Já mám dvacítky a taky se natáhly... Nebo spíš přizpůsobily... Trpět bude, ale dá to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 17. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2022 Na https://www.cultizm.com/en/ mají 20% velikonoční slevu. Tak jsem vzal aspoň nějaký triko od 3sixteen. Díky slevě to vyjde i s poštovným líp, než původní cena bez poštovnýho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 21. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2022 Takže triko dorazilo, je perfektní, ale bohužel na mě těsný - je to M. Nechce se mi to posílat zpět. Jde o černý henley triko, který jsem akorát zklusil a hned sundal. Klidně dám inzerát, ale tuším, že případný zájemce by byl stejně z těchto vod. Jde konkrétně o toto: https://www.cultizm.com/en/clothing/tops/longsleeves/28485/3sixteen-long-sleeve-henley-black Neměl by někdo zájem? Nechám za 1500Kč. s poštou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 V 1. 4. 2022 v 12:22, Diamondking napsal: Tak jsem na radu Vlciska hodil jeansy do vody na půl hoďky. Neuvěřitelné jaký humus z toho leze..... Vo jakou šlo radu? Nový do studený na 30 min? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 22. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2022 Ano, ano...... Do vlažné vody na půl hoďky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zacik Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 prosim poradit rifle pre otca (70rokov) velkost: W44 (slovom styridsatstyri) L34 farba: tmavo modra strih: klasika material: citujem" nieco pevnejsie do zahrady". Asi nie extrem co trva 2 roky kym povolia, ale zase trosku lepsie ako bezny Levis/Mustang cena: vraj 100E, takze povedzme 150E potrebujem nakopnut kde pozerat, dakujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 před 12 minutami, zacik napsal: velkost: W44 (slovom styridsatstyri) L34 ..no tak kamo tahle velikost je mazec, schválně jsem koukal a jediné co jsem v té velikosti našel byly iron Heart a tam je cena okolo 300 euro. Takové levnější okolo 100 - 150 Euro /Unbranded a Lee 101/ velikost max 36 - 38. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 No hlavne bych proboha otci 70 let nekupoval raw/selvedge denim, pokud to neni "starej hipster" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 27. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2022 před 6 minutami, Frantik napsal: No hlavne bych proboha otci 70 let nekupoval raw/selvedge denim, pokud to neni "starej hipster" Jestli chce pevnější, tak nějaké více uncové, ale ta míra okolo pasu bude problém. Nebo nechat ušít.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fil69 Odesláno 1. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2022 Kup mu do zahrady carhartt double knee duck canvas pants a bude one happy camper Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 4. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2022 (upraveno) není 11 oz málo? Upraveno 4. května 2022 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 4. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2022 Pracovní jeansy jsou třeba tady: https://www.engelbert-strauss.cz/pracovni-dziny/e-s-dziny-se-7-kapsami-3160140-95901-321.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 7. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2022 V 4. 5. 2022 v 13:36, montemar napsal: není 11 oz málo? odpovím si sám jo, jsou hodně měkký, NUDIE. ale zas maximálně pohodlný. jen nevím, kdy je poprvý vyprat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2022 odpovím si sám ... jen nevím, kdy je poprvý vyprat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se