Tomak Odesláno 22. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2022 Tak jsem též zkusil pořídit první raw denim. Benzaky o 13 oz. Při úvodním nasazení mne nemile překvapila jakási “kloaka” kolem poklopce a i na zadku to na můj vkus nezvykle trčí, přitom jsou mi v pase dobře. Manželka říkala, že v tom vypadám jak děda. Chtěl jsem se zeptat zkušenějších, zda se to nošením zjemní a natvaruje jinak, nebo mi tento kus nesedí? Popř. je to normálka a zkrátka jsou všechny raw mimo můj styl. Nevím zda je začít nosit a čekat co se stane nebo je vrátit dokud můžu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 22. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2022 Já bych je vrátil. Nějaký divný střih... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 22. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2022 Dobrý pysky. Jak dva řízky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 23. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2022 @Tomak podle mě ti nesedí v bocích anebo je to střih pro velmi vybavené hřebce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 23. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2022 Je to model Dalibor Janda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 23. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2022 Navic univerzal - pravak/levak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 23. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2022 Tak tam hodím salátovou okurku a začnu je nosit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 23. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2022 Já mám Benzak B-01 13oz a vypadá to takto. Je fakt, že jsou ještě celkem tvrdé a nepoddajné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 23. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2022 (upraveno) před 23 hodinami, Traveller napsal: Já bych je vrátil. Nějaký divný střih... Senior střih na inkontinenční pomůcku ne? Nic osobního. Upraveno 23. srpna 2022 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 23. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2022 před 3 hodinami, Diamondking napsal: Já mám Benzak B-01 13oz a vypadá to takto. Je fakt, že jsou ještě celkem tvrdé a nepoddajné. Děkuji za foto, evidentně jsem ani s použitím návodu netrefil velikost, jak mi potvrdili lidi z Benzaku po poslání fotky. Díky tvrdosti materiálu mi to i tak v pase drží a nepadá, proto jsem měl pocit, že jsou v pase docela ok. Jako začátečník v oblasti 13 oz nevím co od takového materiálu čekat, co je správně a co se samo spraví nošením. Na základě komunikace s Benzakem objednávám o jedno a dokonce o dvě čísla menší na vyzkoušení a ještě jiný model a pak nevyhovující vrátím. Jinak jsem je bral právě na základě tvého odkazu na tuto značku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 23. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2022 Tak ať se to povede.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 29. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2022 V 23. 8. 2022 v 22:22, Diamondking napsal: Tak ať se to povede.... Myslím, že dopadlo dobře Benzak Grey Cast ve velikosti 31 https://benzakdenimdevelopers.com/collections/bdd-006/products/bdd-006-grey-cast-13-5-oz-lht?variant=32036090282099 Díky za tip na značku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 29. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2022 No super........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 29. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2022 Myslím, že dopadlo dobře Benzak Grey Cast ve velikosti 31A kam teď dáš tu okurku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 31. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2022 V 29. 8. 2022 v 19:58, ragu napsal: A kam teď dáš tu okurku? Tu jsem si schoval do plavek, budu-li chtít na koupáku sbalit pár nadržených roštěnek, hodím ji dopředu, a naopak budu-li chtít více soukromí, umístím ji "na bobana" dozadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 31. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2022 Raw dole (SOSO) aj hore (SOSO). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 Na rychlo vyhraná akuce na ebayi, 3sixteen... Matroš jak prémiový kuchyňský utěrky, ale tak aspoň mám lehký džíny na konec léta ani jsem netušil, že dělaj takovejdle průsvitnej hadr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pesnoaar Odesláno 9. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2022 Hele, to se všechny tyhle jeansy nosí ohrnutý? Je to, aby bylo vidět, že jsou selvedge nebo proč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 9. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2022 dělaj se většinou minimálně ve 34´´ ale často až 36´´ délce, takže pak ohrnuješ a je to i součást tohoto stylu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 13. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2022 V 9. 9. 2022 v 9:19, pesnoaar napsal: Hele, to se všechny tyhle jeansy nosí ohrnutý? Je to, aby bylo vidět, že jsou selvedge nebo proč? A taky aby byly vidět botky, ne? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se