Tomak Odesláno 3. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2023 Já mám ty IH v podstatě jako první své raw jeans, a to od půlky října. Ale dávám jim celkem zabrat, jeden den na procházce se psem v podzimních plískanicích zadělané souvislou vrstvou bláta až po kolena, vydrolit bahno, otřít vlhkým hadříkem a druhý den je beru se sakem a kravatou na jednání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebonaut Odesláno 3. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2023 Správně! Přesně tak by to mělo být! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm80 Odesláno 9. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2023 (upraveno) Řešil se tady opasek. Pro inspiraci Opasky Jurča, barva mustard spona mosaz (na vyžádání). Z necelou tisícikorunu s poštou Upraveno 9. května 2023 uživatelem tm80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 9. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2023 S niecim zacat treba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebonaut Odesláno 16. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2023 @Koza_c Tak mi to nedalo a nakonec jsem ty 0605 musel zkusit! Vzal jsem je v moji obvyklé velikosti 30. Sedí skvěle, jen mi přijde, že jsou tak nějak více volné přes stehna a jakoby ve spodní oblasti zadku. Ale to je asi jen tím, že jsem zvyklý na úplně uplý střihy… Za to musím ale uznat, že jsou mega pohodlný! Ten jejich 12oz. matroš je tak akorát na celoroční nošení. I když to nejsou úplný prkna, tak stále jsou velmi festovní a (příjemně) tvrdý. Takže Ti moc děkuji za tip! Nechám si je a pokud se pocitově sžiju s tím lehce volnějším střihem, tak je asi koupím i v 15.7, nebo 18oz. na zimu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 16. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2023 Ať slouží kamaráde a vím o čem mluvím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 17. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2023 Mám ty samé jen bez "rychlých pruhů" Materiál je super, přesně jak píšeš - tuhý ale ne zase ne tlustý. Díky té tvrdosti budou hezky stárnout. Na léto super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 17. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2023 Kde kupujete Momotaro? Cultizm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 17. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2023 Buď osobně Denimheads nebo tak různě V Culitzm jsem bral stejná trika jako dával Harwey o kousek výš. Pak jsem ještě něco bral v https://statement-store.com a https://www.burgundschild.com/en/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sebonaut Odesláno 17. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2023 @PEtrS Přesně tak! Jsem hodně zvědavý, jak budou vypadat s postupem času. Ale mám z toho dobrý pocit, ten materiál se mi hodně líbí. Do teplejšího počasí super. @ragu Ano, já zatím všechny své Momotaro kousky (bundu, košile a džíny) kupoval na Cultizm a mohu opravdu vřele doporučit! Velký výběr, rychlé doručení a ani s vracením není problém. Navíc mívají občas slušný slevy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 18. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2023 Já svoje první 0405-SP bral na www.grailed.com, narazíš tam i na nový kousky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 23. května 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2023 (upraveno) 3 sixteen type III jacket - shadow selvedge. Po pěti letech sezónách. Takhle vypadá nová https://www.selfedge.com/jackets-vests/3sixteen?product_id=1307 Upraveno 23. května 2023 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 24. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2023 V 23. 5. 2023 v 16:58, organic napsal: 3 sixteen type III jacket - shadow selvedge. Po pěti letech sezónách. Ta je parádní, mám ji ve wishlistu od loňskýho podzimu. Pěkně faduje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 25. května 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2023 Je to tak. Ten shadow selvedge materiál je hodně kontrastní, jsou tam místa od skoro černé do skoro bílé. Mám jí rád. Jediná výhrada k tomu švu na zádech do A. Radši bych klasický rovný šev. Ale čert to vem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BrotHell Odesláno 26. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2023 V 25. 5. 2023 v 7:33, organic napsal: Je to tak. Ten shadow selvedge materiál je hodně kontrastní, jsou tam místa od skoro černé do skoro bílé. Mám jí rád. Jediná výhrada k tomu švu na zádech do A. Radši bych klasický rovný šev. Ale čert to vem. Co je na tom Ačku špatnýho? Přijde mi jako pěkný designový prvek a je to jedna z věcí co mě zaujala Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 26. května 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2023 Špatnýho na tom není nic, ale jsem konzerva, líbí se mi více dva rovné švy dolů a jeden horizontální. Klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teg Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 Ahoj kluci, nechavate si nekde spravovat rozedreny kalhoty? Ja bych spise potreboval vymenit vnitrky kapes a nejak zastupovat ten lem z venku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teg Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 Jeste tady detail. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 (upraveno) Alex, bývalý taylorslab Vršovice Edit, nyní High Cuff Alexander Popov Upraveno 8. června 2023 uživatelem špelda66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 Tak tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se