Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Já mám ty IH v podstatě jako první své raw jeans, a to od půlky října. Ale dávám jim celkem zabrat, jeden den na procházce se psem v podzimních plískanicích zadělané souvislou vrstvou bláta až po kolena, vydrolit bahno, otřít vlhkým hadříkem a druhý den je beru se sakem a kravatou na jednání.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Koza_c Tak mi to nedalo a nakonec jsem ty 0605 musel zkusit! Vzal jsem je v moji obvyklé velikosti 30. Sedí skvěle, jen mi přijde, že jsou tak nějak více volné přes stehna a jakoby ve spodní oblasti zadku. Ale to je asi jen tím, že jsem zvyklý na úplně uplý střihy… Za to musím ale uznat, že jsou mega pohodlný! Ten jejich 12oz. matroš je tak akorát na celoroční nošení. I když to nejsou úplný prkna, tak stále jsou velmi festovní a (příjemně) tvrdý. 
Takže Ti moc děkuji za tip! 🙂 Nechám si je a pokud se pocitově sžiju s tím lehce volnějším střihem, tak je asi koupím i v 15.7, nebo 18oz. na zimu! 

IMG_0471.jpeg

Odkaz ke komentáři

@PEtrS Přesně tak! Jsem hodně zvědavý, jak budou vypadat s postupem času. Ale mám z toho dobrý pocit, ten materiál se mi hodně líbí. Do teplejšího počasí super. 🙂 

@ragu Ano, já zatím všechny své Momotaro kousky (bundu, košile a džíny) kupoval na Cultizm a mohu opravdu vřele doporučit! Velký výběr, rychlé doručení a ani s vracením není problém. Navíc mívají občas slušný slevy. 🙂 

Odkaz ke komentáři

V 25. 5. 2023 v 7:33, organic napsal:

Je to tak. Ten shadow selvedge materiál je hodně kontrastní, jsou tam místa od skoro černé do skoro bílé. Mám jí rád. Jediná výhrada k tomu švu na zádech do A. Radši bych klasický rovný šev. Ale čert to vem. 

Co je na tom Ačku špatnýho? Přijde mi jako pěkný designový prvek a je to jedna z věcí co mě zaujala :)

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...