Návštěvník maxipesfik Odesláno 5. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2013 http://prim.cz/novinky.php?act=show&id=363 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 5. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2013 vsechno spatne - velke pouzdro, dlouhe nozky, cena porovnatelna s GO sixties... chtel bych videt toho zoufalce, kdo si toto dobrovolne koupi... Průměr pouzdra: 42,0 mmVýška pouzdra bez skla: 7,2 mmVýška pouzdra se sklem: 11,3 mm Cena základního modelu ? ocelové pouzdro, kalibr 93 88.000,- KčCena modelu ? ocelové pouzdro, kalibr 98.01 (automat) 93.000,- Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 5. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2013 Viděl jsem je na prodejně naživo a jsou opravdu moc hezké. Fakt se mi líbí!!! Vůbec nechápu proč se mi nechce za to dát ty prachy- asi nejsem dost in . Nedal bych za ně ani půlku. Ale u čtvrtinový ceny bych už byl nalomenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 5. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2013 (upraveno) me prijdou jako takovy nedom.dly, detsky SWATCHky za stejne prachy za ktere koupis GO... prerostly dynko je hruza, jen ukazuje kolik zbytecny oceli je na tom pouzdru (=jak zbytecne prerostly to pouzdro je), rucky by alespon nemely byt nahore obrousene a mely by mit ostrou hranu (a la GS) tak, aby vecer odrazely to zbytkove svetlo... Upraveno 5. prosince 2013 uživatelem IzTaPa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 5. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2013 Pravda,kdyby to pouzdro o dva tri mm zmensili,zuzil by se mimojine i nesmyslne sirokej rantl okolo dynka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 5. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2013 Ručky se mi naopak velmi líbí (víc, než na GO), ale souhlasím s dýnkem... to už fakt raději plný, než takhle. A velikost 38/39 by jim možná taky prospěla víc... Původní bruselské primky měly čísla a indexy "vyřezané" do cifru, škoda, že tady jsou "pouze" tištěné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 5. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2013 Líbí se mi i korunka i ručky, ale ta cena, to je docela nástřel vedle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 5. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2013 Dýnko a ručky mi nevadí, indexy opravdu působí lacině.. mám podobně vyřešené oblekové ZENO a robustní dýnko se mi líbí. Jen jsou v automatu, mají plastické indexy a ručky jsou modřené. Sice nejsou Brusel, ale zase stály nové 14 tisíc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 5. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2013 priestor medzi nozickami ma nejaky specialny brus alebo je to len nedorobok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 5. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2013 Ta cena je už opravdu mimo. Nerozumím této politice. Rád bych vlastnil nějaké Primky, ale za normální cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 5. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2013 priestor medzi nozickami ma nejaky specialny brus alebo je to len nedorobok? No jo,mas recht,je to videt i na prvni fotce..to asi nebyl umysl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 5. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2013 (upraveno) Mně se design Primek v "Bruselském " stylu velmi líbí, každopádně pouzdro je přerostlé a cena velmi přerostlá.@patriknapr: stále jsou pro mě nejhezčí novodobé Prim ES 2012....za cenu 25k tu byly párkrát v prodejní sekci, to už je cena imho normální. Upraveno 5. prosince 2013 uživatelem Chosef76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 5. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2013 Hodinky jsou to pekny, nazivo vypadaji lip nez na fotkach, chapu i rozmer, 42mm pouzdro Elton v nabidce nema, 39mm maji eleganty. Cena odpovida firemni politice Eltonu.Kdysi se ve spolupraci chronomagu a Eltonu delaly iniciacni limitky, jiny strojek, pevny dynko, profrezovat indexy a samo trochu jina cena :-) To by slo :-)Variant ciferniku je nekolik, uz to tu probehlo. Fik to sem zas praska jak Bata cvicky a vyhledavac mu to nenasel. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/48534-prim-brusel-fotkyfanclub/?p=1003287 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čibi Odesláno 5. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2013 Pěkný retro, ale cena mimo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 5. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2013 (upraveno) Hodinky jsou to krásné, mě se velmi líbí. Potisk cifru bych bral ve zlaté barvě,ale to lze nejspíš domluvit v rámci individualizace. Upraveno 5. prosince 2013 uživatelem t.p Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 5. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2013 Me se libi moc. Skoda skoda velika jen tech stale tistenych cifru. Ikdyz u inhause hodinek bych mel radeji tistenej vlastni cifr nez koupenej odnekud, to by nebyli inhause. Cena? Myslim si, ze i zde na foru jsou hodinky u kterych je cena je X nasobne vyssi nez lze logicky zduvodnit. Takze obehrana pisnicka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 5. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2013 Me se libi moc. Skoda skoda velika jen tech stale tistenych cifru. Ikdyz u inhause hodinek bych mel radeji tistenej vlastni cifr nez koupenej odnekud, to by nebyli inhause. Cena? Myslim si, ze i zde na foru jsou hodinky u kterych je cena je X nasobne vyssi nez lze logicky zduvodnit. Takze obehrana pisnicka. Ale řekl bych, že u většiny ostatních značek má člověk pocit, že za tu cenu něco dostává navíc. U Primu toto jaksi chybí. Ale máš pravdu, že to už se tu probíralo mockrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 5. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2013 Já jsem rád, že udělali něco velkýho. Ovšem pak strojek vypadá docela trapně.Cena je nesmysl. Každpádně, zákazník PM1949 na nový zboží nejsem a nebudu, takže jim to může bejt šumafu*ck. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 5. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2013 No jak uz som neraz napisal tymto designom sa neda nic pokazit ale ta cena... namatkou NOMOS orion to zahanbi po kazdej stranke a stoji 1700? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 5. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2013 (upraveno) Ta cena je už opravdu mimo. Nerozumím této politice. Rád bych vlastnil nějaké Primky, ale za normální cenu. Ty hodinky tu hodnotu nemají a je otázka, jestli někdy mít budou, jak už tu padlo u Eltonu ohraná písnička. Moc se mi líbí použitý font, ale proč to nemá čísla a indexy plastické? V téhle cenové kategorii se to pak jeví jako odfláknuté. Vlastně nejeví, je. Velikost je pak individuální záležitost, ale při těchto proporcích oceli a skla na dýnku, mohlo být plné, třeba s nějakým jemným rytím. edit: Jo a ještě ty šroubky na dýnku. Ty jsou opravdu navíc a ošklivé. Upraveno 5. prosince 2013 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se