Americkej Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2014 Ty kodry jsou supr. Na každej malík jeden, jakože gmt. Možná bych si k tomu ještě vzal bílej uplej rolák. Já s je umím představit jako manžetové knoflíčky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 4. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2014 S tímhle tu teď budu nejspíš chvíli strašit. Ta oranžová je dokonale jedovatá, krásně to kontrastuje se zbytkem. Pouzdro sedí perfektně, o tom jsem tu už psal u předchozím modelu z Moving design kolekce. Až budu mít chvilku času, vezmu do ruky zrcadlovku a udělám pořádné fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2014 Skvělý! Dej víc info, co je to zač. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2014 Ten výřez na datum je jak u těch mých SNW005. Ale jinak mne tedy nikterak zvlášť nezaujaly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 4. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2014 Je to model z moving design collection, jedny už jsem měl. Tohle je scbs013, limitka 100ks. Uvnitř klasicky 6r15.Tahle řada je docela kultovní, hlavně kvůli tomu, že se jednalo o velmi omezenou produkci, a tak je těžké sehnat je, a pak samozřejmě také kvůli tomu minimalistickému designu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2014 Ty předchozí se mi líbí mnohem více - a je to právě z toho důvodu, že nemají hladký ciferník. Tyhle jsou na můj vkus minimalistické až moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2014 Dobre Ty, gratuluji. Moje oblibena barva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 4. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2014 To je pekna sbirka krasavcu, ted ktere vybrat. Tak schvalne: z horni rady 1 a 3, pak ty Chumpusovi a na zaver 2 z dolni rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 5. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Je to jedna z nejlepších modelových řad, jaké kdy Seiko udělalo. Svědčí o tom i poptávka, která po nich je. Většinou totiž celkem rychle zmizí i kusy s hodně nadsazenou cenou. Samostatnou kategorií jsou discuss burgery, částky za ně se šplhají ještě výš. Docela lituji, že jsem před pár měsíci nevzal scbs005 za nějakých 11 tis. Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Velká paráda, normálně se mi takové hodinky ani moc nelíbí, ale tady je opak pravdou, Už ty co jsi měl byly super a tyto s jedovatou oranžádou jsou možná ještě lepší, jen škoda, že mají ten cifr hladký, mít ho jako ty 025, tak by to bylo úplně dokonalé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 5. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Strukturovaný ciferník mají jen 025 a ačkoliv se mi líbil, upřednostňuji hladký. Přispívá to totiž k minimalismu těch hodinek. A i přesto, že jsem je nedržel v ruce, tak si troufám říct, že nejlepší ciferník budou mít scbs001. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Já moc na tenhle druh hodinek nejsem, ale tyhle ti pochválím, páč maj fakt něco do sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Opožděná gratulace. Paráda . Celá serie moving design collection je skvělá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 huste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 5. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 (upraveno) Díky, pánové. CEGY: Měli bychom zajít na pivko, mám toho teď celkem dost (jako hodinek:) Ještě zpět k ciferníku scbs001, přidám jednu fotku, která už tu určitě proběhla. Všimněte si, že ten cifr je prototyp, protože má trochu jiné indexy a nápisy ve spodní části. Upraveno 5. listopadu 2014 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 A kedze som tu nebol nejaku dobu, prave som dostudoval jedno z najvyzivnejsich vlaken... S obdivom a poklonou Chumpusovi sa vydavam na poslednu vecernu kavicku a dufam, ze mokre sny ma presli asi tak pred 20 rokmi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 5. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2014 Díky, pánové. CEGY: Měli bychom zajít na pivko, mám toho teď celkem dost (jako hodinek:) Ještě zpět k ciferníku scbs001, přidám jednu fotku, která už tu určitě proběhla. Všimněte si, že ten cifr je prototyp, protože má trochu jiné indexy a nápisy ve spodní části.Jo, muzem zajit. Ja ted ale nemam skoro nic.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 9. listopadu 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2014 Sranda skončila. Koupit dnes něco za rozumný peníze je horší a horší. Ono už to teda není růžový posledních pár let, ale u některých věcí se situace zhoršuje rychleji.Tohle by vyšlo včetně poplatků za nákup a DPH na víc než 16 tisíc. Takže ne, další moving design do sbírky nemám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 Kua, to je v perdeli. Furt si chci koupit nějaké hodinky jiné značky (i kvůli srovnání) a furt narážím jen na další a další Seiko kukačky, které prostě "musím" mít. Ta choroba je fakt hrozná. A to kdyby mi někdo tvrdil, že se tímhle nakazím, předtím, než jsem vlezl na Chronomag, tak ho budu považovat za magora... No, a teď jsem chrono-magor já, hehe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 15. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2014 Seikobsession Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se