Přejít na obsah

Klub malych hodiniek

jankoxxx

Doporučené příspěvky

to je nejaka odnoz klubu fanusikov malych koz?  :lol2:  :lol2:  :lol2:  

nosim hodinky 35-43mm na 16,5cm zapesti a tie najmensie nosievam najmenej krat do roka. Dam ich na ruku den dva sa vytesim, ze ake to je male roztomile detske juchuchu a potom sa spat vratim celosvetovym osvedcenym velkostiam 40-42mm. 

post-4368-0-79887800-1388075008_thumb.jpg

Upraveno uživatelem People
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 2,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Taky bych se rád přihlásil do tohoto klubu. Díky zápěstí 16cm ani vlastně příliš na výběr nemám :)

Každopádně sem si na Vánoce udělal radost Sinn 556i. Jsem z nich nadšený protože těm hodinkám padne cokoliv...tah, černá kůže, hnědá kůže, NATO... dokonce zvažuju, že na léto koupím ten original silikon, jen ta cena mě zatím odrazuje.

Hodinky prodaly zejména fotky, které nafotil na WUS Rambam...sám bych něceho takového nebyl vůbec schopen... http://forums.watchuseek.com/f24/got-my-first-sinn-556-a-430286.html

4837907475_65dff4d0cc_b.jpg

Odkaz ke komentáři

Ruku nemam malou - 18.5cm... Ale za ty posledni dva roky, co me postihl chronobundus, jsem prisel na chut malym hodinakam... Nejspis proto, ze ackoliv pisu pravou, hodinky nosim taky na prave ruce a pri psani mi tak na zapesti nic 'neklimba'... 

Chosef76 ma pravdu, male hodinky nejsou pro kazdeho ;)

Me 'definitivni' combo - 5513tky a GO sixties. 39.5mm a 39mm, respectively.

post-22460-138814896234.jpg

post-22460-138814904062.jpg

Upraveno uživatelem IzTaPa
Odkaz ke komentáři

Již několik let toužím po malých hodinkách :whistling:

Kdysi jsem zkoušel 36mm Royal Oaky (tolja možná pamatuje), krupky jsem na ně měl v kešeni, ale gule nee. Díky širší lunetě měly moc malý ciferník. Jinak všechno nad 40mm pro mé 18-18.5cm zápěstí nese určitou dávku nepohodlí. Nejmenší, co jsem nosil, byly 35mm Nomos Orion. Díky absenci lunety a velkému ciferníku působily větší. Dneska nosim Igeny, 38 Sandoz a pohoda. Speedy Mark 4.5, co mám teď na ruce nejčastěji, mě tlačí :)
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...