People Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2013 (upraveno) to je nejaka odnoz klubu fanusikov malych koz? nosim hodinky 35-43mm na 16,5cm zapesti a tie najmensie nosievam najmenej krat do roka. Dam ich na ruku den dva sa vytesim, ze ake to je male roztomile detske juchuchu a potom sa spat vratim celosvetovym osvedcenym velkostiam 40-42mm. Upraveno 26. prosince 2013 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2013 Jsem čekal, kdo z Primkařů s tím přijde. Už su tu,má někdo problém? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2013 39 mm, řekl bych ale, že možná působí o trochu větším dojmem. Jsou neskutečně pohodlné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2013 Jsem čekal, kdo z Primkařů s tím přijde. Už su tu,má někdo problém? Nikoliv. Mám problém jen s velkýma hodinkama a tak jsem si namluvil, že se mi všechny ty velký PO, Béčka a PAMy nelíbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2013 to je nejaka odnoz klubu fanusikov malych koz? Tak to si, teda aspoň u mňa, netrafil Tiež po skúsenostiach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efreeti Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 Taky bych se rád přihlásil do tohoto klubu. Díky zápěstí 16cm ani vlastně příliš na výběr nemám Každopádně sem si na Vánoce udělal radost Sinn 556i. Jsem z nich nadšený protože těm hodinkám padne cokoliv...tah, černá kůže, hnědá kůže, NATO... dokonce zvažuju, že na léto koupím ten original silikon, jen ta cena mě zatím odrazuje.Hodinky prodaly zejména fotky, které nafotil na WUS Rambam...sám bych něceho takového nebyl vůbec schopen... http://forums.watchuseek.com/f24/got-my-first-sinn-556-a-430286.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tico1 Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 Priemer 37 mm, lug-to-lug 45 mm, výška tesne pod 1 cm. Mám 19cm zápästie a puzdro presne kopíruje jeho zakrivenie, žiadne "odstávajúce" nožičky. Asi najpohodlnejšie hodinky aké som kedy mal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 (upraveno) Ruku nemam malou - 18.5cm... Ale za ty posledni dva roky, co me postihl chronobundus, jsem prisel na chut malym hodinakam... Nejspis proto, ze ackoliv pisu pravou, hodinky nosim taky na prave ruce a pri psani mi tak na zapesti nic 'neklimba'... Chosef76 ma pravdu, male hodinky nejsou pro kazdeho Me 'definitivni' combo - 5513tky a GO sixties. 39.5mm a 39mm, respectively. Upraveno 27. prosince 2013 uživatelem IzTaPa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 27. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 Tak přidám pár primek - 32 - 37mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2013 Tak par wristshotu hodinek, ktery mi prosly rukama. Ideal na kazdodenni noseni mam mezi 38-40mm, 37 je hranice...iwc.JPG Přidám jinou odrůdu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2013 Jak se mi líbily 44+ tak nyní max do 40 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sorbus Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2013 K členství v klubu se hrdě hlásím :-) Mám obvod zápěstí +/- 17.5 cm a hodinky mezi 35 a 39 mm se mi nosí nejpohodlněji a současně na ruce nejvíc lahodí mému oku. Mé už téměř rok nejoblíbenější hodinky mají 37 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 moje pracovni omegy - neskutecne pohodlny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 30. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2013 Již několik let toužím po malých hodinkách Kdysi jsem zkoušel 36mm Royal Oaky (tolja možná pamatuje), krupky jsem na ně měl v kešeni, ale gule nee. Díky širší lunetě měly moc malý ciferník. Jinak všechno nad 40mm pro mé 18-18.5cm zápěstí nese určitou dávku nepohodlí. Nejmenší, co jsem nosil, byly 35mm Nomos Orion. Díky absenci lunety a velkému ciferníku působily větší. Dneska nosim Igeny, 38 Sandoz a pohoda. Speedy Mark 4.5, co mám teď na ruce nejčastěji, mě tlačí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 31. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2013 U primek jsou malý pod 35mm. Nad 35mm jsou velký :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin 1998 Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Mě se líbí Longines St.Imier Chrono Automatic, nekdřív dělali v největší velikosti 41mm od loňska přidali o 2mm větší. I tak je všeobecný názor, že vypadají malé. Souhlasím s těmi, kdo také nesdílí podle mě nesmyslný názor, čím větší tím lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Není malých hodinek, pouze malého sebevědomí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2014 Páni, beriete ma do klubu aj s takýmito? Seiko Spirit Military Quartz SBCA001, 37mm na G10 strape od Phoenixunikdy som nemal pohodlnejšie hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brnakp Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 Casio Oceanus - s korunkou mají 41mm, ale bez korunky 39mm, takže se vejdou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepas Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 Momentalne ma dvoje hodinky jendny 38mm MIDO a druhy 42mm Orienty a v drtive vetsine nosim vetsi Orient.Mido nosim pouze v pripade ze potrebuji malou bouli na zapesti:-) Takze 2-3 do roka a obcas jen tak aby se probehly... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se