Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dneska konečně lemania 5100.

Vzpomněl jsem si na větu z jednoho filmu: "tak jsme se dočkali, první demogratický "

727010cd317cf9308b4e3949d7e7c714.jpg

Odesláno z mého D5803 pomocí Tapatalk

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Taky se přidám s trochou do mlýna. Já, vzhledem k tomu, že nemám nějak velkou tlapu tak mám raději menší průměry, i když si někdy ponosím i Géčka 5600 a nebo Traser supersport. Nejraději mám však tyto trasery, do kterých jsem zamilovanej a jsou se mnou 24 hodin denně i při těžší práci v práci při zámečničině a nebo na baráku nebo v lese.

Traser P5904 trooper. Jsou prstě boží i když už pěkně otlučený. Toto je fotka když jsem je z chronoshopu kupoval a to už je asi čtyři roky.Od té doby jsou neustále na ruce, až na vyjímky kdy jsem větral Prim humberto a nebo u moře supersporty.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Taky se přidám s trochou do mlýna. Já, vzhledem k tomu, že nemám nějak velkou tlapu tak mám raději menší průměry, i když si někdy ponosím i Géčka 5600 a nebo Traser supersport. Nejraději mám však tyto trasery, do kterých jsem zamilovanej a jsou se mnou 24 hodin denně i při těžší práci v práci při zámečničině a nebo na baráku nebo v lese.

Traser P5904 trooper. Jsou prstě boží i když už pěkně otlučený. Toto je fotka když jsem je z chronoshopu kupoval a to už je asi čtyři roky.Od té doby jsou neustále na ruce, až na vyjímky kdy jsem větral Prim humberto a nebo u moře supersporty.

Postni fotku těch Supersportů.

Odesláno

Tady pro srovnání fotky supersportů a trooperů na mojí ruce. Omlouvám se za kvalitu, jsou jen z mobilu za mizernýho světla.

• po měsících...
Odesláno

Ano, midsize 2561.80.00 (36.25 mm). Nejdrive jsem se bal, ze jsou moc male, ale nosi se naprosto perfektne, total univerzal. Pro porovnani davam foto s Archimede 39mm.

Odesláno

Tohle vlákno mám opravdu rád, doufám, že "někoho z modů" ho nenapadne zrušit z nějakých všeobecně nezjistitelných důvodů.......( prostě jsem si musel rýpnout, sorry Kamile )

2d773039c449dfe6bd4f5476755d2740.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...