Přejít na obsah

Anketa dream watch  

88 hlasů

1. 1. Co jsem ochoten udělat?

• Sehnat druhé zaměstnání nebo brigádu
      2
    • Změnit zaměstnání
      3
    • Změnit bydliště
      1
    • Vzít si úvěr nebo půjčku
      0
    • Šetřit
      52
    • Jakoukoli činnost směřující ke splnění snu
      8
    • Naprosto nic, je to jen sen
      22

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 57
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

To jsem udelal a hodilo mi to dvoje čajky a nefunkční prim sport humberto

Aha, to jsi asi propásl díru na trhu. Tak hele, zkus napodruhé tutovku... moderování nějaké talentové soutěže.

Odesláno

Postupne jsem kupoval a prodaval a na konec jsem se k nim dopracoval. Je to sice trosku ztratovejsi postup, ale zase jsem si overil, ze JO-jsou to ony a zadne jine :)

odesláno přes moji Ťapku

Odesláno

"Našel" jsem si partnerku. Ne že by mi je koupila, ale nechodím na tahy, atd. Díky tomu jsem časem ušetřil potřebnou částku, aniž by mi ty peníze kdekoliv chyběly.

Tak to máš nějakou skromnou paní ne? U mě toto obvykle funguje zcela opačně.

Odesláno

Podedil jsem je-tato odpoved me v ankete trochu chybi. Snil jsem o nich,co jsem se naucil je natahovat,ani hodiny jsem jeste neumel.

Odesláno

Mně tam chybí varianta "Přestal jsem pít (chlastat)" Za ušetřený peníze si můžu koupit každý druhý měsíc nějaký už docela slušný hodinky.. :)

Odesláno

Já jsem začal včelařit. Při dobrém roku, to ročně hodí slušnou částku. Něco ze mne vytřese manželka v hotovosti, k tomu ji každý rok pořídím nějaké hodinky (Vybírá si sama a já nebreptám. Mohlo by to být horší.) a zbytek stačí na nějaké zajímavé kousky. Ale nyní šetřím, takže dávám pauzu a užívám si toho, co mi doma leží.

Odesláno

Problém našetřit na hodinky co chci není. Je spíš v tom, když si uvědomím že bych potřeboval nové auto a vnitřně bojuju s tím, jestli jezdit mhd, nebo nosit hodinky :D

Odesláno

Myslel som si, že s jednými hodinkami budem spokojný. Nie je tomu tak. Najlepšie bude ak dream watch ostanú len snom. To je na tom to najkrajšie. Zatiaľ mi bohate stačí, ak si z času na čas urobím radosť nejakými hodinkami, ktoré sa mi v danú chvíľu páčia. A nemusia stáť zrovna majland.

Odesláno

Problém našetřit na hodinky co chci není. Je spíš v tom, když si uvědomím že bych potřeboval nové auto a vnitřně bojuju s tím, jestli jezdit mhd, nebo nosit hodinky :D

Predaj Seiko FFF ti vyrazne nepomoze ani k novemu autu ani k vysnenim hodinkam, tak neobchadzaj kvoli tomu pravidla.

Ja na svoje vysnene asi budem setrit a potom to spojim s nejakou vyznamnejsou udalostou. Paradoxne, cim som tu dlhsie, tym sa mojimi dream watch stavaju stale lacnejsie a lacnejsie hodinky. Momentalne su nimi Seiko MM.

Odesláno

Predaj Seiko FFF ti vyrazne nepomoze ani k novemu autu ani k vysnenim hodinkam, tak neobchadzaj kvoli tomu pravidla.

Ja na svoje vysnene asi budem setrit a potom to spojim s nejakou vyznamnejsou udalostou. Paradoxne, cim som tu dlhsie, tym sa mojimi dream watch stavaju stale lacnejsie a lacnejsie hodinky. Momentalne su nimi Seiko MM.

Jako že psaním tady na fóru se obchází pravidla? Zřejmě ještě přísnější, než jsem si vůbec myslel. Tak to zamkneme celý, aby náhodou někdo nepřispíval.

Odesláno

Jako že psaním tady na fóru se obchází pravidla? Zřejmě ještě přísnější, než jsem si vůbec myslel. Tak to zamkneme celý, aby náhodou někdo nepřispíval.

Mal som na mysli inzerat v tvojom podpise. Vseobecne sa tu predavat nemoze pokial nie si na fore registrovany minimalne 6 mesiacov a nenapisal si aspon 50 prispevkov. Uz tu bolo vela snah, kedy sa novi clenovnia pokusali prepasovat inzerat a moderatori to potom rusili, tak to neber ako nejake odsudenie, ale skor len upozornenie. Ale neber to v zlom, nechcem ta hadzat do jedneho vreca s tymi, co im ide primarne len o predaj :cheers:

Odesláno

Řekl bych, že měl na mysli Tvůj podpis

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...