Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Takže jestli platí stejná nabídka barev, přidám ještě jeden kus v červeném provedení.

za mě tedy: 1ks tmavý tyrkys

1ks trávově zelená      vše velikost XL

1ks červená

Děkuji a jdu převést peníze.

Odesláno

Prachy odeslany, doufam ze s tema 2 knoflikama nebudu vypadat jak buzna :-)))

:lol2: pokud nebudeš mít sukýnku tak snad ne. Ne vážně - já mám nějaká polo s 2 knoflíky, vypadá to OK

Odesláno

Tak jsem ted zkousel merit tricka co mam v praci a moje xl ma delku 76cm. V tabulce je u xl 81cm. Kuwa to je 5 cm navic, to budu mit jak sukni. Musim jeste doma pomerit nejaka tricka.

Odesláno

Tak jsem ted zkousel merit tricka co mam v praci a moje xl ma delku 76cm. V tabulce je u xl 81cm. Kuwa to je 5 cm navic, to budu mit jak sukni. Musim jeste doma pomerit nejaka tricka.

Taky jsem se na chvíli musel zamyslet, jestli tu objednávku kvůli délce zruším, nebo zainvestuju ještě následně do zkrácení trika...

Už jdu platit  :lol2:

Odesláno (upraveno)

Taky jsem přeměřil xl triko od Adlera ( teda, typ pique nebo jak se to píše ) a délka nějakých 75-76cm..No jsem zvědavý..kdyžtak se to zkrátí, no.

Upraveno uživatelem bacil.357

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...