LudvikVanBetoven Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2022 V 11. 1. 2022 v 20:41, Roman I. napsal: Tak jsem něco prodal, vyměnil a děkuji Villain83 za krásný kousek. Velice pohodlne a je košili jak ulité. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. . Nemám slov ! Na zápěstí ke košili obrovská paráda, vyvolávajic ve mě pocit styl " Casablanca " . Domnivam se, že na tento neotřelý kousek jsou jen pozitivní reakce, běžně na zápěstí Picot vidět nejde. Noblesa, krása, vyjimečnost, skrývá v sobě Picot model Firshire Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2022 (upraveno) Děkuji mockrát. Jsou velkoparádnické. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. března 2022 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 16. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2022 Parádní kousek a slušivej na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 Děkuji mnohokrát. Jsem teď trochu rozvernej a k mé spokojenosti u mě dnes skončily tyto Jenny Carribean 300. Léto se blíží. A protože se cejtím takovej vintážní, tak jsem jim objednal i nový náramek. Forstner Ladder bracelet. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 Moc pekne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 13. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2022 Ehm, podzimni Jezisek. Ja snad na stary kolena napisu nejakou recenzi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman I. Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 Před 6 měsíci jsme se s Bertem rozhádali. Na můj vkus dost ošklivě a hádka skončila mojí žádostí o zrušení účtu. Na chronomag jsem se anonymně několikrát podíval a to bylo vše. V sobotu se stal malér Kubovi. Vyprosil jsem si u jednoho člena číslo na Berta, napsal mu, jestli by dovolil aukci na podporu Kuby a Bert souhlasil, za což mu chci poděkovat. Zavolali jsme si kvůli té akci a při rozhovoru se mě Bert zeptal, jestli chci zpět na chronomag. Ta otázka mě popravdě zaskočila, nečekal jsem ji, aukci jsem plánoval přes někoho z mých kamarádů tady. A když je hlava zaskočená, nahradí ji srdce. Reakce byla, že ano a rád. Tolik pro vysvětlenou pro těch pár matadorů, které by můj návrat překvapil. A hlavně je tento post určený Bertovi jako poděkování, že mi tu otázku položil. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 Roman I. , Bert - paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 ..nebudes mi to kamarade verit, ale dnes rano jsem na Tebe myslel. Fakt! Mam velkou radost, ze jsi zpatky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 Paleček chlapi a vítej zpět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman I. Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 před 10 minutami, Murphy97 napsal: ..nebudes mi to kamarade verit, ale dnes rano jsem na Tebe myslel. Fakt! Mam velkou radost, ze jsi zpatky! kompletka, jak za starých časů? Ruka pod dekou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 Právě teď, Roman I. napsal: kompletka, jak za starých časů? Ruka pod dekou? Ty me vzdycky prokouknes , takhle te poznavam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 Vítej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 Me se po tobě nestejskalo, ale když uz jsi tady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 Romane, tys tu teď nějak nebyl? Welcome back Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 16. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2023 Paráda, dycky sem byl smutnej, když sem viděl jen návštěvník Welcome back bro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 Som čudoval ze jaky návštevník a to Roman prvý. To je dobré ze si naspäť. Moj nedefinovatelny ľahký vnútorný nepokoj je preč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman I. Odesláno 17. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2023 chlapci, jste zlaťáci. Děkuju za reakci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman I. Odesláno 25. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2024 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se