Andrew Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 Nejdou mi citace, ale na tom názoru, že by měly být nové něco bude.
Daemonultimate Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 Suby,keramický Suby.Zapomeň na otlučený hodinky,nějaké šrámy na tahu a sponě vytvoříš,keramika a safír bude ok.Máš univer. hodinky kdykoli, kamkoli, v čemkoli.Ve společnosti oslníš neporušenym vzhledem rolád,kde nikoho ani nenapadne,že máš starý omlácený hodinky,při volném čase tím,co vydrží.Kdykoli budeš chtít,ukážeš ,že na to máš,kdykoli ne,málo kdo si všimne.Nejlepší rozměr,zároveň maj keramiky nejdokonalejší tvar pouzdra,jaký můžeš chtít.Jsou to moderní hodinky nepopírající tradici,ale zároveň ukazující,že pokroku se nebrání.Ale obávám se u Tebe,že toliko slovo definitivní,či slovo jediné,nedojde svému významu.
Frantik Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 Definitivní hodinky neexistujou a mít jen jedny to uz vůbec ne!
Martin B. Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 (upraveno) GO 70s mohu jen doporučit. Jsou velmi pohodlné, možnost jednoduché drobné úpravy délky tahu ve sponě je během dne perfektní, nosím je ke všemu od obleku po triko a jeany a vypadají skvěle. Akorát s těmi šrámy je to horší. Leštěné plochy je přitahují a tenhle typ hodinek s nimi nevypadá rozhodně tak dobře jako třeba "zajeté" Suby. Upraveno 6. ledna 2014 uživatelem Martin B.
sta Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 Novy keramicky suby, tak jsem si to vybral ja.A kdyz nahodou dostanes chut na novy definitivni hodinky, tak je lehce prodas a moc neprodelas :-)
Daemonultimate Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 (upraveno) Recept na definitivní hodinky zas není tak těžký.Jsou to takové,které se rozhodneš neprodat, ať už z jakéhokoli důvodu.Ale to,že je budeš zároveň i nosit,tak to není podmínkou. Upraveno 6. ledna 2014 uživatelem Daemonultimate
Josef01 Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 Já jsem navrhoval hodinky, za kterou dáš pořádnou ránu a prodej by byla taková ztráta, že se to ani nevyplatí prodávat
kloubik Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 (upraveno) Tech GO co mas bych se nezbavoval, jsou pecka a tak nejak mi podle fotek co davas mi prijde ze ti sedi nejlip ze vsech hodinek co jsi mel. A k tomu bych koupil Explorery I, 214270. Vim ze jsi tu nekde zminoval, ze ti prijde ze ty cisla se moc blejskaji, ale ja kdyz je zkousel na ruce, tak jsem z toho ten pocit nemel a ten matnej cifernik (oproti lesklemu na predchozim modelu) je skvelej. A jak uz tu par lidi psalo, jedny hodinky pro lidi jako jsme my je malo. K tem GO neco na tahu a mas vystarano. Pokud GS, tak jdi to tehle...univerzaly jak vino. Upraveno 6. ledna 2014 uživatelem kloubik
kloubik Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 jeste jeden napad, zatim tu nebylo IWC, Mark XVI, 39mm, sroubovaci korunka, dostatecna WR. V chronu budou vypadat vic sportovne a lepe se asi budou doplnovat s GO. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honza71 Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 Tenhle web je plnej závisláků, co nemaj šanci mít jen jedny hodinky déle než pár týdnů. A že do té skupiny patříš taky, to víš nejlíp sám. A kdybych se náhodou mýlil, tak do 40mm si kup Omega Aqua Terra 38.5mm. Jediná jejich chyba je, že jsou moc levný.
IzTaPa Odesláno 6. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 chlapi, dik za rady... GO sixties jsou skvely, ale uz me nejak nesedi ty remeny, kdyz se mi poti ruka (jediny, ktery to trochu kompenzuje je HIRSH London, ktery ma dobrou podsivku (oysterglove), ktera je nenasakava). kdyby tak k tomu pasoval mesh nebo neco jineho... GO seventies jsou designove skvele, dodavaji se i ve verzi s kaucukem. a to, ze jsou lestenky mi zase tak nevadi, capecod to vyresi ) ale nesedi mi tam ten pruhled na strojek... do (skoro) ctvercovych podle me nepatri kulaty kalibr. a kdyz uz tam je, nemeli by ho priznavat (neco jako kdyby JLC reverso mely taky kulaty strojek). GS jsem taky mel v hledacku, konkretne SBGM027: IWCcka jsou fajn, jen nemaji WR100m a damasko nechci, protoze z toho clovek obouchany hodinky neudela pred casem jsem videl (uz nevim kde) fotku bicolorovej nautilusu, ktere byly doj*bany - skrabance na lunete a tahu, ale protoze to nebyla jedna ryha pres celou lunetu, vypadaly nadherne. to jen k tomu, ze patekum sramy neslusi... jen ta cenovka byla trochu mimo muj budget - US$25,000
sibirnaya Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 pokud ti nevadi, ze budou travit dost casu v drahejch laznich, pak jednoznacne AP 15300 s bilym cifrem
MaxT Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 pokud ti nevadi, ze budou travit dost casu v drahejch laznich, pak jednoznacne AP 15300 s bilym cifrem Jsou krásné, hodně jsem váhal, ale nejsou jen 50m WR?
kloubik Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 (upraveno) IWCcka jsou fajn, jen nemaji WR100m IWC ma trochu jinej pohled na WR nez ostatni vyrobci a tech 6 baru co maji myslim pilotky jsou v pohode i na snorchlovani, viz. http://www.iwc.com/en/water-resistant/, navic maji sroubovaci korunku, takze vodeodolnost bych u IWC nevidel jako problem. edit: jinak oproti AP RO se samozrejme tezko argumentuje, jenom bych asi nesel do svetleho cifru Upraveno 6. ledna 2014 uživatelem kloubik
sery.vlk Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 pokud ti nevadi, ze budou travit dost casu v drahejch laznich, pak jednoznacne AP 15300 s bilym cifrem Sibiř, pozor, RO jsou nejsilnější magnet na škrábance, co mezi hodinkama dokážeš najít; a ty škrábance jsou tak nějak zesílený, jak pod lupou, na leštěných a ještě víc kartáčovaných plochách. A omlácený teda nevypadaj moc hezky, páč to jsou designový hodiny, žádný toolwatche. - Tak nwm, jestli tohle není v rozporu s Iztapovým zadáním. Navíc 15300 jsou tlustší přes pouzdro, přes náramek i přes sponu, nevlezou se pod užší manžetu. - A už se druhý nebo třetí rok nedělaj.(A Iztapa se tu kdysi moc kriticky vyjadřoval ke cal. 3120, i když teda nwm, odkud ty kritiky vyčetl...)
Rodkopf Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 Souhlasím s Josefem, to by byla asi rozumná motivace, akorát nevím, jestli by jsi z nich měl pak radost. Za mě se hlásím do AP klubu, akorát bych volil Royal Oak A series, ať máš tu opravdickou ikonu. http://people.timezone.com/library/extras/201012035459 A jinak mi to přijde takové na sílu od Tebe, prostě pokračuj dál a uvidíš, že jednou Ti nějaké hodinky doma prostě zůstanou a ani nebudeš vědět proč.
IzTaPa Odesláno 6. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. ledna 2014 (upraveno) na APckach me opravdu s*re ten servis, resp. jeho cena. zlaty rolady a vlk ma pravdu, bohuzel - na APckach jsou vsechny skrabance hned videt, nehlede na to, ze maji WR pouze 50m to o AP 3120 movementu neni z me hlavy/vlastni zkusenosti - The Watch Enthusiast (mam iphone/ipad app) http://www.thewatchenthusiast.com pise o 15400 (ktere maji taky 3120), ze 'The new (calibre 3120) base movement is known to have 'youth' issues'. oproti tomu velice dobre hodnoti napr. 2121 movement, ktery je v RO ultra thin --- jeste me napadla jedna alternativa - el primero, 38mm. na tahu vypada dobre, mozna i hadr by snesly... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 6. ledna 2014 uživatelem IzTaPa
Návštěvník dlubix Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 Definitivní hodinky jsou stejnak blbost. Teda pokud to není svatební dar, dar ke kulatinám, památka po někom atd. Dokud sem polezeš, furt budeš po něčem koukat a řešit nákup, prodej, směnu,... Jedny hodinky mají lidi, co na dvoje hodinky (aby splňovaly jejich představu kvality = odpovídají cena) nemaji, nebo ti, který to už prostě nebaví. Ty nepatříš ani do jedný tý skupiny.
Gifot Odesláno 7. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2014 No ja bych mozna zavital nekam k Vulcainu uz kvuli zajimavemu kalibru...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se