Kristian.nov Odesláno 13. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 Díky za názory kluci... Ještě to promyslim... Ten no name "Omega" by byl asi ideál... No každopádně sem na fóru koupil jen tak ani nevim proč, asi že občas skupuju všechny možný řemeny a tahy s roztečí 20mm, jemnej mesh... No zkusil sem ho i na Moony.... Pánové!! To mě vzalo! Fakt se mi to líbí... objevil sem další z 1001 tváří Moonů... Sice si myslím, že to po pár dnech přejde, pač se to okouká, ale dneska se na to nemůžu vynadívat... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 Krasny fotky, jde k nim skvele! Druha fotka od shora nema chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 13. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 V 13. 5. 2014 v 19:44, kloubik napsal: Krasny fotky, jde k nim skvele! Druha fotka od shora nema chybu. Jo... krásně se tam všechno leskne:-) Leštěnky jak hrom:-) Málo kdy se povede chytit takhle světlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 Ta milanska krajka na jinak skvelych Moonech vypada naprosto hnusne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 13. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 V 13. 5. 2014 v 19:52, Hasňa napsal: Ta milanska krajka na jinak skvelych Moonech vypada naprosto hnusne. Nevypadá, ale nevadí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 18. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2014 Čekal sem, že mě ten mesh do týdne přestane bavit... Ale vono ani vomylem... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 27. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2014 Tah vs. Mesh Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 27. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2014 (upraveno) Na tahu na mně působěj tůlověji,na meši parádní leštěnky,nedokážu říct,co je hezčí,sluší a parádně se doplňuje oboje.Na tvejch fotkách mají to správné kouzlo. Upraveno 27. května 2014 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 Paráda, já jsem drátěnkovej :clap: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 U mě jednoznačně tah ( mě se ta drátěnka nelíbí, asi jako NATO, promiň ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 28. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2014 Tome, za mě obě varianty prudce nositelný. Každopádně Marky se mi určitě víc líbí na tahu. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 1. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2014 Něco sem fotil v týdnu něco o víkendu... Speedy klasika..., Ty Seika jsou můj poslední přírůstek, těžko říct, jak dlouho se ohřejou:-), z Damaska na gumě jsou dobrý potápky, no a nakonec troška chronovýchovi:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 3. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2014 I mě to dostihlo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jencekgs Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2014 Velka gratulace k R.Jo a dekuji za brouka s 44 v inzerci. Dnes se asi nevyspim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2014 (upraveno) V 27. 5. 2014 v 16:22, Kristian.nov napsal: Tah vs. MeshShark mesh je hezčí a pohodlnější.Ten druhý typ meshe, který máš na moonech nemám rád, protože ta trubka pro stěžejku podle mě obecně narušuje vzhled hodinek. V 3. 6. 2014 v 18:16, Kristian.nov napsal: I mě to dostihlo... Gratuluju, musíme tam všichni .... Upraveno 3. června 2014 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2014 Připojuji se ke gratulantům, za mě nejlepší rolby ze všech a se speedama tvořej hodně dobrý kombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2014 Nepsal si něco o měsících šetření a odříkání? To byl teda fofr...máš rlx klasiku,co víc si přát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2014 tak to byla rychlovka,gratuluju.at slouzej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 3. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2014 Pridavam se ke gratulacim. Krasna klasika, tesim se na tvoje fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 3. června 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2014 Díky kluci!No vzalo to švuňk:-D Když se sejde chronobundus a dobrá nabídka jen těžko se odolává... Dlouho sem si s tou myšlenkou pohrával, ať už DJ nebo právě GMT... Věděl sem že to dřív nebo pozdějš přijde... Mám teď pocit, že objevuju zas novej hodinkovej svět:-) Je mi líto, že to odnesou Damaska, ale nedá se svítit... Pryč bude muset jít i limitka Orlíků co je tepřiv ve výrobě... Pokud ta limitka někomu utekla, napište... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se