Dokusan Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Daj foto Foto nahráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Pekna. Tiez cakam kym sa otepli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Jen tak pro zajímavost. Doplňky k bundě barbour v podání Richarda Hammonda z TopGearu https://www.google.cz/amp/s/sundaydrivenyc.wordpress.com/2012/03/25/weekender-fashion-richard-hammond-is-american-as-apple-pie/amp/Tag Heuer Monaco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balet Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 (upraveno) Smutný Balet Přicházím s krátkou recenzí bundy, kterou jsem před dvěma měsíci pořídil. Musím říct, že ačkoliv je bunda velice pohodlná, jsem zklamaný kvalitou provedení. U bundy za necelých tři sta Euro bych nečekal, že po dvou měsících bude mít následující defekty: Obr1) V zadní části má odepínací "padací dveře", které drží v zavřeném stavu dvojice cvoků po stranách. Jeden se už zvládl prokousat ven, druhý začne prosvítat co nevidět. Je pravda, že v ní jedím autem, ale teď v zimě moc alternativ není. Když přes to přejedu prstem, zdá se mi, že jsou nýty špatně začištěny. Obr2) To už je starší, zhruba po dvou dnech se téměř odpáral knoflík u kapsy. Vzhledem k tomu, že je prakticky nezavírám, je to také dost smutné. Obr3) Z obšití dírek lezou neustále nitě, v některých případech i jinde na bundě. Co myslíte, mám to reklamovat? Moc se mi kvůli tomu do Německa nechce, ale na druhou stranu těch peněz, co to stálo... Máte obdobné zkušenosti? Myslel jsem, že je Barbour bunda na celý život (nebo alespoň na jeho významnou část). Upraveno 25. ledna 2017 uživatelem Balet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balet Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 (upraveno) Tak jsem se nakonec rozhodl sám, a o víkendu tam zajedu... Mezitím jsem si navíc objednal novou, celkem třicetiprocentní slevě nešlo odolat Tak doufám, že mi v drážďanském P&C vrátí peníze... Bude to asi tvrdé vyjednávání https://www.countryattire.com/barbour-heritage-men-s-sl-bedale-jacket-sage-mwx0734sg91.html (mimochodem, ten cvok na límci je na kapuci, nebo co se tam připíná?) Přítelkyně se asi bude divit, proč mám tu mastnou bundu, jež nesmí vyprat, najednou zelenou Upraveno 25. ledna 2017 uživatelem Balet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 To je smutna skusenost. Ja by som to reagoval pohorsene a vystupoval pri reklamacii maximalne sklamane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Mam stejnou Bedale, jen hnědou a všechno je solidní a drží. Dost kvalitní. Tak snad to tak bude pokračovat. Ten pin co je přiložen nikam nepripinat. Dat do šuplíku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balet Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Mam stejnou Bedale, jen hnědou a všechno je solidní a drží. Dost kvalitní. Tak snad to tak bude pokračovat. Ten pin co je přiložen nikam nepripinat. Dat do šuplíku :-) Pin už jeden v šuplíku mám, neboj... Já myslel ten cvok, co je tam už z výroby, a je na obrázku vidět na levém límci z pohledu pozorovatele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Aha :-) Tam se pripina ten pasek, kdyz chces bundu zapnout totalne az nahoru a jeste zapnout ten limec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brolo Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Ahoj pánové! Teprve teď jsem objevil tohle vlákno, nikdy dřív mě nenapadlo že by láska k hodinkám měla něco společného s Barbourem, ale ono to vlastně dává smysl . Takže díky chronomagu za další zábavu na líné večery. Sám už nějaký čas chodím v bundě Ashby - taková slim fit Bedale (která se mi zdála střihem po městě téměř nenositelná), v zimě samozřejmě s inner vestou. Před pár lety jsem si z UK přivezl i skvělý Barbour chelsea boty (https://www.outdoorandcountry.co.uk/barbour-farsley-chelsea-boots.html). Loni to zašlo tak daleko, že jsem lehkou bundu, spolu s bekovkou, koupil i otci, teď k vánocům přibyly ještě kapesníky.....no prostě se to rozrůstá po šatníku. Takže díky za další výborné vlákno, budu sledovat! Přikládám podle mě dobrou kombinaci waxed cotton + titan + kůže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rahhan Odesláno 26. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2017 Dej echo,jak dopadla reklamace v P&C,ty prokousané cvoky,nepříjemný poznatek...,vzhledem k pevnosti a hrubé struktuře látky...??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heboš Odesláno 31. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2017 Ve čtvrtek objednáno a dnes je Barbour Sapper Wax doma. Sedí super a velká spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balet Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Reklamace a další starosti Jak jsem psal o reklamaci v Německu, tak ta proběhla nad očekávání hladce. Paní u jednoho z pultíků jsem vady (krom výše zmíněného jsem ještě objevil rozdrásanou podšívku v místech, kde nosím tašku přes rameno) ukázal, a ta mi bez mrknutí oka napsala papír, se kterým jsem si došel pro obnos na pokladnu. Po řidkých zkušenostech z ČR vítané osvěžení. Jak jsem psal, tak jsem objednal jinou z Country attire. Ta přišla včera a je super, má hrubější materiál, vzhledově pevnější podšívku a moc nití z ní nelezlo, ale... je mi malá :/ Takže jsem obratem objednal další, o číslo větší, plus jsem pro jistotu přiobjednal vložku, o které si vůbec nejsem jistý, zda bude do bundy sedět (https://www.countryattire.com/mens/waistcoats-gilets-liners/liners/barbour-men-s-quilted-waistcoat-zip-in-liner-sage-green-mli0001gn91-a70.html). Zipy k vepnutí vložky v bundě jsou, tak uvidíme jak to bude fungovat dohromady, a zda budou zdrhovadla alespoň stejné délky. Další nejistou částí tohoto dodatečného nákupu jest velikost. Bundu jsem objednal XXL, ale je to slim fit, proto jsem vložku, která je dle popisu regular fit, objednal ve velikosti 48, což vychází jako větší XL... Přinejhorším to budu nosit zvlášť. Malou mám normálně poslat zpět, a Karl B. slíbil, že mi vrátí peníze... Kudy chodím, rozsévám radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Balet no na CA je radost nakupovat, trebars ten Karl (ale aj dalsi) je trpezlivy a ustretovy azaz, aj mailom, aj na chate Vidim ze prechadzas klasickym trmacanim sa medzi velkostami, to k tomu patri . Ked ich ale poprosis, zmeraju ti trebars rukavy a pod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rahhan Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Tak to je super,že reklamace byla pozitivní,jak píšeš,u nás by to bylo asi na pistole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Nevím proč. Já včera reklamoval svetr ve Van Graaf, po prvním nošení se mi zdálo, že trochu žmolkovatí, a dostal jsem bez řečí peníze na ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Van Graaf, co se reklamaci tyce, musim taky pochvalit. Po prvnim vyprani se mi svetr vytahal az hruza. Bez mrknuti vratili penize. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Balet Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 (upraveno) Van graaf je stejná firma jako P&C Mimochodem v tom Německu jsem k té bundě přihodil svetr koupený na stejné účtence (opadávalo z něj plno materiálu - za chvíli by zbyla jenom šíťka) a taky bez problému vzali zpět... Patrně mají dík ohromnému objemu zboží obrovský reklamační bonus, tak to neřeší.Nevím proč. Já včera reklamoval svetr ve Van Graaf, po prvním nošení se mi zdálo, že trochu žmolkovatí, a dostal jsem bez řečí peníze na ruku. Upraveno 1. února 2017 uživatelem Balet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 tak fikt dik.Vcera mi dosla dlllho ocakavana Barbour Wessex. Sedi vyborne. Len mam aktualne 5 WAX bund a to sa mi zda trochu moc.3 x Belstaff1x Barbour1 x Joulesnemam Vas rad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vajt Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Nemate prosim tip na zimniho Barboura? Nemyslim s vlozkou, ale neco hrejivyho uz od zacatku . Uplne nejradsi bych International. Nejak mi na netu nejde poznat, ktera voskovana bunda je do zimy, pro Brity je winterjacket i Bedale... Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se