Přejít na obsah

Bundy Barbour

Doporučené příspěvky

Ndpc... To zas bude ako wellensteyn...

To neviem co je :) ale barbour tipujem ze skonci prevazne ako luxusna skusobna kabinka pre internetovych shoperov :) samotnemu obchodu davam po otvoreni rok maximalne dva :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Dárek od manželky

Vypadá parádně. Mám vzhledově velmi podobnou (viz foto), ale v podání od Nextu. Po čtyřech letech od koupi bych ji označil za mou nejoblíbenější bundu. Každopádně už má také cosi za sebou, takže přemýšlím o nástupci téhož návrhu. Na Barbour jsem se už párkrát díval, ta tvá se mi dost zamlouvá.

post-3892-0-26185600-1472981909_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Nový Bedale po anabázi konečně doma. Nákup pohoda jak cyp. Pěkně s dalšími místnímy chronomagory na Regent St., času moře všechno vyzkoušet, porovnat, vzájemně si poradit, ještě jsme z nich vymámili 10 % na všechny bundy, co jsme tam brali, 3x Bedale, pak koncert Coldplay, pak mejdan, pak návrat domů, pak celé léto, pak v září první oblečení a poznání, že bych potřeboval o číslo větší. Pycowoe mě omývali. Jak jsem starý, tak jsem blbý, ani bundu si neumím kupit. No nic, na celnici, na poštu, litr za poštovné, prosit kolegu chronomagora Damaskota toho času pracujícího v Londýně, čekání, nervy, výměna, poslání zpět, hučení do centrály pošty že dva litry cla jsou hovadina a že neumí číst průvodku, vítězství, vyzvednutí, konec. Co je někdy třeba udělat pro kus mastného hadru, to zůstává rozum stát. No nic, je doma, sleva padla na poštovné, místnímu Damaskotovi (mit zwemal Inhauz von Konrad) dlužím večeři, ale hubertus je děsně fajny. I bekovka a košula. Je to prostě můj oblíbený krejčí.

f2af5f28ec58864991670dc25658870f.jpg

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Nechávali jste si někdo prodloužit/vyměnit za delší rukávy ve fabrice? V tom štýl značkovém obchodě na Příkopech mi tvrdili, že to nedělají a klasičtější modely jsou pro mne bez toho nepoužitelné :-( Přitom aspoň v USA co jsem četl běžná akce.

Odkaz ke komentáři

Co si myslite o Torridon wax ? Chcel by som v tom prezit teploty okolo nuly, aj ked som zimomrivy. Tailored fit je slubny, tam mi snad zapastia trcat nebudu.

https://www.outdoorandcountry.co.uk/mens-barbour-torridon-wax-jacket.html

Odkaz ke komentáři

jen ta přezka na krku je divná.

Presne. Ked sa to utiahne tak to asi bohvieako pohodlne na krku nebude. A ked si da clovek na krk nejaky sal tak sa mu ho moze aj natrhnut. Nevidim v tom prinos, skor naopak :(

Odkaz ke komentáři

Oplatilo by sa urobiť reálne meranie, dĺžka, šírka v podpaží, dĺžka rukávov jednotlivých modelov. Občas som na nete tieto parametre našiel, ale u väčšiny internetových predajcov to nie je. Obecne mám skúsenosť, že u quilt modelov mi veľkosť zodpovedá, u voskovaných mi príde o číslo dolu vhodnejšie.

Odkaz ke komentáři

Tak je to na levačku. Ten můj nový Bedale, barva Sage, vel. 44 bude asi na prodej, kdyby někdo měl zájem. Musím koupit asi ještě o číslo většího.

Ja teda nechci nikoho nikam malovat, ale nepopletli jste si tasky? Rikas Damaskokoti, Londynek, koncertik, vecurek... To je pak raz, dva.

Kua ja bych mel zilu jak trubku na ropu! Jeste to preposilani do toho. No me by jeblo. Soustrast :(

Odkaz ke komentáři

No, odvazany nejsem, ale proste jsem zapomnel, ze mam ruce, jako orangutan. Je to skoro tesne dobre, kdybych byl zvykly nosit kozene budy hipsterskeho strihu, tak by mi byla mozna i velka, ale ja jsem proste zvykly na dostatek zivotniho prostoru. Do haje. Prodej s velkou slevou a pak navic jeste koupe nove, stejne, jen o cislo vetsi. Pruda.  

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...