ivan_989 Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Obzeram ten international....akoze neni to zle, ale klasicky barbour sa mi lubi viacej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Už mě serete s tou tuhou hadrou do lesa...:-)Bo já ji furt nemám a všici v tom běháte.Kua fix. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Nee? Tu mam aji ja ale este sem ju vem nevytah.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Marosh som myslel ze si nakupoval s hasnom a ze mas toho plnu skrinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Ono jestli by se to se zlatyma krokodylima Crocsama trosicku nebilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 A Marosh si muze podat ruku s Tombedem. Furt o tom budou gdakat a furt nic. Jeden ma strach ze mu bude uzka, druhy ze siroka... Jelita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Marosh som myslel ze si nakupoval s hasnom a ze mas toho plnu skrinu Já jsem mu jen radil, aby si koupil větší a on, že ne, že ji má good.Takže jsem takový módní guru ma baterky, ale už jsem tomu Balaboulu, nebo jak se to jmenuje, blízko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 Já jsem zatím došel k prošívanému vaťáku Liddesdale o kterém Wizz prohlásil, že ho nosil jeho strejda Wasyl už ve 30.letech v gulagu akorát, že zadarmo. A už rok se jezdím dívat za kolegou z fóra na Torridon, který mám v plánu, ale ještě jsem tam nedorazil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2017 (upraveno) Marosh som myslel ze si nakupoval s hasnom a ze mas toho plnu skrinu To mi ani nepřipomínej. Koupil jsem malý, složitě vyměnil za větší, ten mám v avataru, ale byl taky malý, prodal kamarádovi za půl a Bedale tedy furt nemám. Takže jen starej Moorland. Su borok. Upraveno 26. října 2017 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2017 A už rok se jezdím dívat za kolegou z fóra na Torridon, který mám v plánu, ale ještě jsem tam nedorazil.Torridon je skvely, fakt, ten sadne aj dlhemu stihlemu bidlu typu ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2017 na CA byla za 160 GBP, bohužel je vyprodaná https://www.countryattire.com/barbour-lifestyle-men-s-torridon-wax-jacket-navy-mwx1105ny92.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2017 Kupoval někdo tady http://www.prestigepropertygrouplapaz.com/ jsou nějaké zkušenosti, přijde co zaplatím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2017 (upraveno) Hledej nekde v prvni tretine (cca.) tohoto vlakna, je tam primy odkaz na vyhledavac Barbouru na ofiko webshopy. Vcera jsem ten vyhledavac hledal na strankach Barbouru a nenasel, ale pres ten odkaz to porad funguje.Edit: fuj hrubka Upraveno 27. října 2017 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 27. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2017 No a obecne pravidlo, jestli tam maji bezne ceny nesrovnatelne s konkurenci (jakoze treba 50% na vsechno), tak to je fejk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2017 Pročítám to docela dlouho a nevidím. Budu se řídit spíš tedy tou cenou. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2017 Čtu to od konce do předu a řeší se to hned na začátku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2017 Takto vám poviem. Z každej veľkosti mali práve jeden kus. Dalo sa skvele skúšať. A cene po zľave sa nedalo odolať. Takže early Black Friday Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 28. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2017 Co je to za model? Neumim to z toho listku vycist... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2017 Zato ale víme, že za kasou stala Saša. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 29. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2017 (upraveno) Propulsion . Totok. Konecne nieco v com mozem chodit aj v zime vencit psa Edit: to som neni ja Upraveno 29. října 2017 uživatelem ivan_989 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se