jvecer Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 Já se můžu přidat s pohádkou, jak jsem objednával, až jsem objednal :-) Takhle to dopadlo, ale naštěstí můžou jít v pohodě dvě třetiny zpátky Pěkně ... já už taky netrpělivě vyhlížím pošťáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 Já se můžu přidat s pohádkou, jak jsem objednával, až jsem objednal :-) Takhle to dopadlo, ale naštěstí můžou jít v pohodě dvě třetiny zpátky Co mi to jen připomíná ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yen.da Odesláno 11. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2017 Já se můžu přidat s pohádkou, jak jsem objednával, až jsem objednal :-) Takhle to dopadlo, ale naštěstí můžou jít v pohodě dvě třetiny zpátky 1.jpgTo je něco, osobně bych tohle asi nedal.. Dávám přednost tomu objednat napoprvé správně. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Jaky to je typ Gomezi? Vypada vyborne! Ja jsem poprve voskoval sveho patnactileteho Moorlanda a byl to porod. Tuhlo mi to na bunde, i kdyz bylo v mistnosti horko, potil jsem se jako besna svina, bo bylo v mistnosti horko, puvodne olejova uprava sala jak houba, takze mam strach, jestli jsem to neprehnal, zmizla vetsi polovina plechovky. No boj. Zadna selanka jak na tech ulhanych, od reality odtrzenych, videich, co tu probehly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Jaky to je typ Gomezi? Vypada vyborne! Ja jsem poprve voskoval sveho patnactileteho Moorlanda a byl to porod. Tuhlo mi to na bunde, i kdyz bylo v mistnosti horko, potil jsem se jako besna svina, bo bylo v mistnosti horko, puvodne olejova uprava sala jak houba, takze mam strach, jestli jsem to neprehnal, zmizla vetsi polovina plechovky. No boj. Zadna selanka jak na tech ulhanych, od reality odtrzenych, videich, co tu probehly. Ono asi i záleží na typu bundy, respektive materiálu. Mám ten nejtenčí 4oz, voskoval jsem několikrát a šlo to vždy v pohodě, jako na těch videích, co tu proběhly. Asi zatím pět voskování a mám ještě půl plechovky. Prostě ten vosk nežere, ale taky je za pár měsíců "suchá". Když jsem ji měl v Barbouru na opravu, protože se po pár letech prodřela na x místech, nechal jsem si ji i odborně navoskovat. Výsledek vypadal jak samo domo... Na tom obrázku od Gomeze je podle mě Duke. Alespoň můj tak vypadá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 (upraveno) Moorland ma sice tu nejtezsi latku, 8oz, jeste tezsi, nez Beaufort, ale stejne, myslim, ze to nemam uplne profesionalne. Taky nemam fen, ten to mozna jeste poradne vsaje a zapatinuje. Ten Duke, ktery tady na te fotce vypada vyborne, vypada na jejich strankach hrozne. Ten metrosexualni model ji ma o dve cisla mensi, nez by mel mit a vubec, nechapu, kdo dela ty jejich soucasne produktove katalogy. To je des. Misto aby tam byl streleny bazant, stary Land Rover a vysmaty padesatnik ve vytahanem svetru, vlhkem otrhanem Barbouru, ktery i z te fotky voni olejem a psem a s placatkou v ruce, to vse v krajine pod mrakem tesne po desti, tak tam je banda buzen, co se tvari, jako ze jim na ramenou lezi tiha sveta. No proste naproste nepochopeni produktu. Ta reklamka by mela zkrachovat. Upraveno 12. prosince 2017 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2017 Po tom Tvém popisu jsem si otevřel poprvé oficiální stránky Barbour a dávám Ti 100% zapravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gomez Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2017 Potvrzuju, že ty bundy na obrázku jsou Duke. Ale jsem ještě žabař, zblbnul jsem kolegu a tomu se ty bundy vytočily doma čtyři, než byl spokojen. Na druhou stranu ji vychytal za 140 liber, srovnejte si to s tím, kolik stojí tady v butiku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2017 (upraveno) Tak jako placatku nema a starej neni... jinak by to docela sedelo, ne?Moorland ma sice tu nejtezsi latku, 8oz, jeste tezsi, nez Beaufort, ale stejne, myslim, ze to nemam uplne profesionalne. Taky nemam fen, ten to mozna jeste poradne vsaje a zapatinuje. Ten Duke, ktery tady na te fotce vypada vyborne, vypada na jejich strankach hrozne. Ten metrosexualni model ji ma o dve cisla mensi, nez by mel mit a vubec, nechapu, kdo dela ty jejich soucasne produktove katalogy. To je des. Misto aby tam byl streleny bazant, stary Land Rover a vysmaty padesatnik ve vytahanem svetru, vlhkem otrhanem Barbouru, ktery i z te fotky voni olejem a psem a s placatkou v ruce, to vse v krajine pod mrakem tesne po desti, tak tam je banda buzen, co se tvari, jako ze jim na ramenou lezi tiha sveta. No proste naproste nepochopeni produktu. Ta reklamka by mela zkrachovat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. prosince 2017 uživatelem Trojan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2017 No, lepsi. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 Čerstvě navoskovaný Moorland v městečku, jehož sláva se hvězd dotýká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 16. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2017 no...ja som voskoval Barbour Wessex a vypada ako z kontajnera...a taka pekna bunda to bola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vajt Odesláno 22. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2017 Voskovsl jsem Bedale, psal jsem i par postrehu tady... Nechci machrovat , ale zadnej porod to teda nebyl a bunda vypada jak nova, teda spis jeste lip, protoze dokud si to clovek sam nenavoskuje, neni to ono. Odesláno z mého ALE-L21 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 26. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2017 (upraveno) tvl tak to na mě asi taky přišlo... Asi ke svejm red wingům přikoupím nějakej pěknej anglickej žaket a líbí se mi klasika Bedale, ale i Liddesdale. Je to každej trochu jinej typ bundu a univerzálnější bude spíš Bedale, ale kdyby měl někdo srovnání těchto dvou bund a chtěl se o něj podělit, tak bych uvítal nějaký poznatky (klidně i do SZ) a nebo to jako dycky skončí nákupem obojího... . Jo a kde by bylo nejlepší jí koupit. V Denimheads je Bedale za deset kůlů. Před 14 dny mi přišla z USA klasika černá M65 od Alfy, ale nas*ali mě kolegové z práce, že prej kerýho sekuriťáka sem slíknul... . Upraveno 26. prosince 2017 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Kupuj na countryattire, stihas zľavy Pochopiteľne Bedale, tu viac využijes, je praktickejsia, funkcnejsia,a podľa mňa aj lepšie vyzerá Veľa šťastia s výberom správnej veľkosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Dík za tip. Teď jí tam maj za nejmíň co jsem tak narazil, né že by to bylo zrovna akutální, ale nemaj jí v 52 což by byla asi moje velikost. Musim si to jít někam zkusit abych si jí i pořádně prohlídnul. Jakou bys doporučil barvu? Líbí se mi ta klasická zelená, ale je to fakt taková myslivecká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Ja som par tyzdnov dozadu kupil cierny Bedale. Podla mna vyzera najlepsie. Ale ciernu farbu som zvolil aj preto, ze Barbour mam modry Torridon, zeleny (olive) Commander, modry Bomber, zelenohnedy Propulsion a zlty letny unwaxed Bedale. Ked som to teraz zhrnul, citim sa divne. Asi to uz prehanam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Nezapomeň na Rustic. Ta mi k Bedale sedí nejvíc :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Já právě mám víc černých a ten olivovej když už nic, tak mě brácha ukecal na mysliveckej kurz od ledna, tak že bych ho využil i tam . Ten rustic je teda taky pěkněj, vono i ten modrej.. chce to vomrknout in natura. uniforma Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 27. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2017 Nezapomeň na Rustic. Ta mi k Bedale sedí nejvíc :-)Hm, nic vo farbe Rustic este nemam...hmm... To si fakt nemusel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se