Conrad Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 Nema tady nekdo Barbour Hilton? Zajimalo by me jak je hruba jestli se da nosit cely rok nebo jen v zime. Pisou ze je heavyweight. dikMám 2 barborky,ale když je teplo potím se v nich jak dveře od chlíva jinak je to na chladno a vítr perfekt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 Mam heavyweight a v lete to nepripada v uvahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 Jo leto jsem uplne nemyslel to nenosim bundy vubec. Byl jsem dneska v Karoline a bohužel tam ten model nemaji. Takze jsem si objednal z anglie dve velikosti a jednu budu vracet. Jinak ten cenovy rozdil je sileny me stoji 3000 v karoline vse kolem 10 000. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 Jo leto jsem uplne nemyslel to nenosim bundy vubec. Byl jsem dneska v Karoline a bohužel tam ten model nemaji. Takze jsem si objednal z anglie dve velikosti a jednu budu vracet. Jinak ten cenovy rozdil je sileny me stoji 3000 v karoline vse kolem 10 000. Kde v UK nakupuješ? Pod 4500 ji nevidím nikde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2018 http://www.asos.com Par nakupu uz jsem tam mel a vzdy spokojenost, + vraceni je je zdarma. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Máte někdo zkušenosti s košilemi Barbour? Kvalita? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 http://www.asos.com Par nakupu uz jsem tam mel a vzdy spokojenost, + vraceni je je zdarma. :-)Super, díky za typ na další prověřený obchod. Stále jsou to tedy spíš 4k, nemáš li nějakou další dodatečnou slevu, ale je to super cena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Dalsi slevu nemam, stala presne 99 liber. :-) http://www.asos.com/barbour/barbour-hilton-wax-jacket-in-navy/prd/9430013?clr=navy&SearchQuery=barbour+hilton&SearchRedirect=true Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Máte někdo zkušenosti s košilemi Barbour? Kvalita? Mam dve, kvalita dobra, ale strih svlastni. Jsou hodne kratke a hodne siroke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Dalsi slevu nemam, stala presne 99 liber. :-) http://www.asos.com/barbour/barbour-hilton-wax-jacket-in-navy/prd/9430013?clr=navy&SearchQuery=barbour+hilton&SearchRedirect=trueNo jo, máš recht, já koukal na cenu v Eurech a počítal to jako Libry ))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 Mam dve, kvalita dobra, ale strih svlastni. Jsou hodne kratke a hodne siroke. Přesně na moji vysokou a štíhlou postavu :???( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 svlastni.., ja se poseru. Ja su tlustej, takze ja ty kosile celkem rad nosim na volnocasove aktivity, taborak, hory a tak. Jsou takove hutne. Ale strih je fakt acko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jore1 Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2018 @moco Mám též dvě, slabej manžetr a v Barbour kostce flanel, oboje se příjemně nosí, ale jsou trochu volnější, velikost "L" je spíš do naší "XL". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 21. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2018 Tak bunda uz je doma. :-) Je dost hruba, myslim si ze to bude ciste na zimu. A pry vypada hur nez bunda po dedovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 21. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2018 Tak bunda uz je doma. :-) Je dost hruba, myslim si ze to bude ciste na zimu. A pry vypada hur nez bunda po dedovi. Jojo, můj synátor (druhá třída) taky ohodnotil mojí olivovou Bristolkujako bundu, co nosil děda. Paní se za mě ze začátku i trochu styděla,ale už si zvykla Ashby v Navy už dává úplně v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedwalker Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 Barbour v létě? Ano - Osada Jizerka, 12 st. Celsia, docela větrno a slušný liják. I tak naprostá pohodička-pod bundou sucho a teplo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 Košile Barbour střihu tailored jsou opravdu na tělo, na to je třeba dávat bacha. Většina flanelových košil je v tomhle střihu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 (upraveno) Barbour v létě? Ano - Osada Jizerka, 12 st. Celsia, docela větrno a slušný liják. I tak naprostá pohodička-pod bundou sucho a teplo.chmag.JPGAle gate mas proscane...je treba tez povoskovat..: Upraveno 12. července 2018 uživatelem kdojinej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2018 Nemáte někdo doma nevyuzitou černou kapuci k Bedale? Sem s ní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedwalker Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2018 Ale gate mas proscane...je treba tez povoskovat..: Na tom bude ještě třeba zamakat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se