Přejít na obsah

Bundy Barbour

Doporučené příspěvky

Nema tady nekdo Barbour Hilton? Zajimalo by me jak je hruba jestli se da nosit cely rok nebo jen v zime. Pisou ze je heavyweight. :D dik

Mám 2 barborky,ale když je teplo potím se v nich  jak dveře od chlíva jinak je to na chladno a vítr perfekt

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo leto jsem uplne nemyslel to nenosim bundy vubec. :D Byl jsem dneska v Karoline a bohužel tam ten model nemaji. Takze jsem si objednal z anglie dve velikosti a jednu budu vracet. Jinak ten cenovy rozdil je sileny me stoji 3000 v karoline vse kolem 10 000. :D

Odkaz ke komentáři

Jo leto jsem uplne nemyslel to nenosim bundy vubec. :D Byl jsem dneska v Karoline a bohužel tam ten model nemaji. Takze jsem si objednal z anglie dve velikosti a jednu budu vracet. Jinak ten cenovy rozdil je sileny me stoji 3000 v karoline vse kolem 10 000. :D

Kde v UK nakupuješ? Pod 4500 ji nevidím nikde.

Odkaz ke komentáři

No jo, máš recht, já koukal na cenu v Eurech a počítal to jako Libry :))))

Odkaz ke komentáři

Tak bunda uz je doma. :-) Je dost hruba, myslim si ze to bude ciste na zimu. A pry vypada hur nez bunda po dedovi. :D

Jojo, můj synátor (druhá třída) taky ohodnotil mojí olivovou Bristolku

jako bundu, co nosil děda. Paní se za mě ze začátku i trochu styděla,

ale už si zvykla :D Ashby v Navy už dává úplně v pohodě.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Barbour v létě? Ano - Osada Jizerka, 12 st. Celsia, docela větrno a slušný liják. I tak naprostá pohodička-pod bundou sucho a teplo.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Barbour v létě? Ano - Osada Jizerka, 12 st. Celsia, docela větrno a slušný liják. I tak naprostá pohodička-pod bundou sucho a teplo.

chmag.JPG

Ale gate mas proscane...je treba tez povoskovat..: Upraveno uživatelem kdojinej
Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...