Strocek Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 (upraveno) přemejšlim ještě vo týhle https://www.gentlemanstore.cz/obleceni/bundy-a-kabaty/voskovana-bunda-barbour-gold-standard-supa-commander-cerna a rozhoduje ještě mezi touhle https://denimheads.cz/products/ten-c-field-jacket-nero#.VmNa3bjhC9I Upraveno 6. listopadu 2020 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Před hodinou, johny357 napsal: Ja si koupil na zkousku 3 ruzny kousky, protoze sem barbourku dlouho chtel. Vzhled pro me super, pocit z noseni super, material na pohled super, ale neprodysna plastenka... sly bohuzel vsechny z domu... ale nerikam, ze ji nedam jeste nekdy zase sanci To musíš nosit jen v ten pravý okamžik, to není jen tak na nošení ne, když je okolo 15°C tak je pravý čas na barbour, ale nesmí svítit sluníčko. Já teď vytáhnul “baretku”. Na bundu se teprve chystám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Štramák! Já na tenhle typ čepic nikdy nebyl, dycinky jenom kšiltofky a v zimě kulich, ale někomu sednou. Třeba do nich taky někdy dorostu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 Musim takovou capku nekde vyzkouset, ale myslim ze asi taky nebudu ten typ. Bunda je doma, pekna a tenka. Akorat nevim kdo meri ty rukavy. Mam 190 vel XL a jsou pomalu o 10 cm delsi. Zahnuti to zatim vyresilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 4. Seria The Crown je hotová Barbour módna prehliadka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 30. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2020 V 6. 11. 2020 v 22:33, Strocek napsal: Štramák! Já na tenhle typ čepic nikdy nebyl, dycinky jenom kšiltofky a v zimě kulich, ale někomu sednou. Třeba do nich taky někdy dorostu. Nejlepší je z Harris tweedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 (upraveno) Upraveno 9. března 2021 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Ty Orisky vypadaj na ruce dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 To bude člen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 9. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2021 Ty rukávy jsou strašně krátké. To bych nemohl nosit. A takhle někde exhibovat s hodinkama taky nemusí být zrovna vždycky terno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 22. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2021 Tak jsem nakonec taky podlehl (kua, toto fórum je fakt nebezpečné). https://www.thread.com/us/item/barbour-international-lever-wax-jacket-sage/14126768 Na ebayi za dva litry - velmi pohodlná bunda. Jsem spokojen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 31. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2021 O Víkendu jsem zabloudil do Van Graaf na Václaváku a mají tam dost velký slevy, mimojiné i na Barbour, akorát je to už dost probraný. Bral jsem Hereford z původních 8k za 4k, měli tam posledních pár modelů tak jestli někdo chcete, pospěšte si. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 13. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2021 dnes dorazila a po kratkej prechadzke maximalna spokojnost, Barbour AshbySent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartanJ Odesláno 13. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2021 Parádní Barbourky mám 4 a velká spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 13. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2021 Parádní Barbourky mám 4 a velká spokojenost.jedine co potrebujem je zohnat vosk a ako tak pozeram tak jedine z anglicka. Na slovensku a ani v cesku ho nikde nemaju :/ Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 13. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2021 (upraveno) Použij tento od Fjallraven, bunda nebude mít sice mastný vzhled, ale naimpregnovaná bude. Upraveno 13. října 2021 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan156 Odesláno 13. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2021 Tuhle jsem si koupil loni. A byla to dobrá volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartanJ Odesláno 14. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2021 před 13 hodinami, MR1990 napsal: jedine co potrebujem je zohnat vosk a ako tak pozeram tak jedine z anglicka. Na slovensku a ani v cesku ho nikde nemaju Sent from my iPhone using Tapatalk Nemají ho ani v gentlemanstore ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 14. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2021 Nemají ho ani v gentlemanstore ?Nemaju, ale uz som objednal v jednomobchode u nas v Bratislave Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 15. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2021 chalani, nevie niekto kde by sa dala kupit vesta/podsivka na bedale SL? vdaka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se