Jehlan Odesláno 22. července 2025 Nahlásit Odesláno 22. července 2025 Vzal jsem "Carry jacket" a "Carry vest" tak jsem zvědavý, 12 Oz, zip YKK. Na podzim se bude hodit. Oilskin Conceal Carry Jacket - Wyoming Traders
johny357 Odesláno 25. září 2025 Nahlásit Odesláno 25. září 2025 Dnes sem potkal tohohle fesaka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 5 1 5
kdojinej Odesláno 28. září 2025 Nahlásit Odesláno 28. září 2025 Podle uniformy člen fóra řekl bych.. 1
warann Odesláno 29. září 2025 Autor Nahlásit Odesláno 29. září 2025 před 2 hodinami, nazdarhodiny napsal: nevidim hodinky Na levým zápěstí, ne asi. A to má zakrytý.
Nick06 Odesláno 30. září 2025 Nahlásit Odesláno 30. září 2025 A taky nemá ochrnutí gatě ale možná voní nějakým Niché parfúmem. Se slovem fešák bych byl opatrný!Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk 1
Kamil.K Odesláno 30. září 2025 Nahlásit Odesláno 30. září 2025 ... tak je to vetřelec, cizák, unterwasserman!
Harwey Odesláno 30. září 2025 Nahlásit Odesláno 30. září 2025 ale perfektny je havo, sadne mu ten kabat ako uliaty https://www.griggsequestrian.co.uk/barbour-2in1-wax-dog-coat-olive.html.html
Lobber Odesláno 12. ledna Nahlásit Odesláno 12. ledna V 25. 9. 2025 v 16:30, johny357 napsal: Dnes sem potkal tohohle fesaka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Sluší všem ☝ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2
Harwey Odesláno 16. ledna Nahlásit Odesláno 16. ledna Dress code chronomagora sfinalizovany Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sery.vlk Odesláno 17. ledna Nahlásit Odesláno 17. ledna Pánové, poradíte prosím, jak/kde/u koho opravit prodřený rukáv asi 5 cm od okraje na vnitřní straně, třením o bok jsem si tu látku rukávu efektivně roztrhl. (Určitě k tomu přispělo odkládání převoskování.) Koženou záplatu, podobně jako se dává na loket? Předpokládám, že brašnář ji bude chtít víceméně "suchou", aby si nezasvinil vercajk?
Frantik Odesláno 17. ledna Nahlásit Odesláno 17. ledna Ja voskuju v Gentleman storu v Karline a myslim, ze je tam i opravujou
Lobber Odesláno 17. ledna Nahlásit Odesláno 17. ledna GentlemanStore neopravuje . Nemá kapacity ( nebo alespoň mi to takto bylo cca před 2 lety řečeno ) - jen voskuji . nechával jsem si opravovat trhlou kapsu u jedné soukromnice v Brně . V noci kouknu a když tak pošlu kontakt . - má i voskovanou bavlnu různých barev . ( viz foto - měl jsem trhlou pravou kapsu - našila mi novou hnědou na obě : za mě super práce ) ( ale má dlouhé čekačky, až nesmyslné - spíš jede svoji tvorbu a opravy jen v mezičase ) • jinak v cz se moc s voskovanou bavlnou nikdo “sr*at nechce …. Je to složitější . a nebo ještě me napadlo vlastně tohle - www.servispanska.cz jednou to na mě vyskočilo na instagramu , ale taky nevim jak to budou mit s bavlnou . Ale pokud chceš kožku , tak by neměl být problém • tak zkus dát vědět kdyby jsi se tady domluvil - třeba bych toho využil . Potřeboval bych asi taky něco možná zapošít
Lobber Odesláno 17. ledna Nahlásit Odesláno 17. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
papun Odesláno 18. ledna Nahlásit Odesláno 18. ledna Borci mám rád zajímavé věci a tyhle bundy tam určitě patří. Osobní zkušenost zatím nula Ani jsem ji na živo nikde neviděl. Jsou tak divné až zajímavé. Nicméně do určité míry mi přijdou takové vandracke. Já vlastně vůbec nevím jak to zpracovat. 1
Frantik Odesláno 18. ledna Nahlásit Odesláno 18. ledna Šak je nosí jen vandráci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
ivan_989 Odesláno 18. ledna Nahlásit Odesláno 18. ledna Presne! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
papun Odesláno 18. ledna Nahlásit Odesláno 18. ledna Já to nemyslel vůbec zle. A vím kdo je nosil a nosí. Třeba mě ale děsí představa, že má vydržet desítky let a vlastně ji nemůžu ani oprat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se