Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
Odesláno

A taky nemá ochrnutí gatě ale možná voní nějakým Niché parfúmem.
Se slovem fešák bych byl opatrný!

Odesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk

• Haha 1
  • po měsících...
Odesláno
V 25. 9. 2025 v 16:30, johny357 napsal:

Dnes sem potkal tohohle fesaka 😎

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Sluší všem ☝🏽🤣

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Like 1
  • Dát hlas 2
Odesláno

Pánové,  poradíte prosím,  jak/kde/u koho opravit prodřený rukáv asi 5 cm od okraje na vnitřní straně, třením o bok jsem si tu látku rukávu efektivně roztrhl. (Určitě k tomu přispělo odkládání převoskování.) Koženou záplatu, podobně jako se dává na loket? Předpokládám,  že brašnář ji bude chtít víceméně "suchou", aby si nezasvinil vercajk? 

Odesláno

GentlemanStore neopravuje . Nemá kapacity ( nebo alespoň mi to takto bylo cca před 2 lety řečeno ) - jen voskuji . 

nechával jsem si opravovat trhlou kapsu u jedné soukromnice v Brně . 
V noci kouknu a když tak pošlu kontakt . 
- má i voskovanou bavlnu různých barev . ( viz foto - měl jsem trhlou pravou kapsu - našila mi novou hnědou na obě : za mě super práce ) 

( ale má dlouhé čekačky, až nesmyslné - spíš jede svoji tvorbu a opravy jen v mezičase )

• jinak v cz se moc s voskovanou bavlnou nikdo “sr*at nechce …. Je to složitější . 

a nebo ještě me napadlo vlastně tohle - www.servispanska.cz

jednou to na mě vyskočilo na instagramu , ale taky nevim jak to budou mit s bavlnou . Ale pokud chceš kožku , tak by neměl být problém 

• tak zkus dát vědět kdyby jsi se tady domluvil - třeba bych toho využil . Potřeboval bych asi taky něco možná zapošít 

Odesláno

Borci mám rád zajímavé věci a tyhle bundy tam určitě patří. Osobní zkušenost zatím nula 

Ani jsem ji na živo nikde neviděl. Jsou tak divné až zajímavé. Nicméně do určité míry mi přijdou takové vandracke. Já vlastně vůbec nevím jak to zpracovat.

• Sad 1
Odesláno

Já to nemyslel vůbec zle. A vím kdo je nosil a nosí. Třeba mě ale děsí představa, že má vydržet desítky let a vlastně ji nemůžu ani oprat. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...