Přejít na obsah

Na čem sedíte?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 109
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Já ji chci domu, čekám až mi otevřou IKEU bo ty jejich eshopy stojej za hov..  a věčně ji nemaj skladem, židli Markus jsem měl asi 4 roky v práci, pořád jako nová, sedělo se mi na ní perfektně. Já mám teda 175 cm, 75 kg. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, ThomasB napsal:

Maro: tak to jsi me teda moc nepotesil...a mas nejaky tip, cim ji nahradis?

Jako pro holku by to asi mohlo fungovat, zatím nevím,  čím to nahradim (resp. Nevím, čím zo nahradit v téhle ceně), stale sleduju toto vlákno a uvidime. Mrkni na ty dalsi 2 židle z ikeii. Frjxhdjröl nenoxjak se to jmenuje 😀😀😀 na youtube je par srovnání, hlavně mají nastavitelnou tu opěrku (i když i ta bude forova, hlavně fakt lepší než pevná na špatném místě. 

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Tak nakonec jsem po prostudování asi 100 recenzí, nespočtu videí, 6 stránek na chronomagu, vybral klasiku klasik Herman Miller Aeron, příjde zítra (plná výbava, velikost B), určitě sem postnu zkušenosti... Díky za pomoc všem v rámci PM. 

Odkaz ke komentáři

• Po letech...

Oživím toto vlákno, jelikož aktuálně řeším upgrade svojí kancelářské židle.

@gcom Jaké máš po letech zkušenosti s Herman Millerem?

Nebo se mám nejdříve vydat do https://www.m1.cz/1-kontakt-praha.htm a teprve poté se na něco ptát? Máte nějaké další tipy, kam v Praze zajít na průzkum? Díky všem za rady!

Odkaz ke komentáři

Čus, jasný... kvalita židle paráda, tady není o čem... ale nyní bych určitě více zkoušel předem a asi zvolil jiný model (podsedák je na mě vysoko - musím podkládat nohy a na židli se nedá sedět šejdrem s nohama na kříž - což bylo v recenzích vyčítáno). Osobně bych nyní volil cestu delšího testu (někteří prodejci to umí - tzn na týden si ji půjčit a vyzkoušet). Přeci jen, není to investice za 3 000.

Odkaz ke komentáři

@gcom Díky za recenzi. Škoda, že nedělají i židle s opěrkou hlavy, kterou rád využívám.

V pátek jsem se vydal do m1.cz, pan Janů je opravdu (v dobrém slova smyslu) "židlomagor"/"židlofanatik", umí hezky uvést do problematiky a vysvětlit, na co si při výběru dát pozor a proč tomu tak je. Pro někoho může být jeho přístup až za čarou, mně vyhovoval velmi. :) Dneska se již primárně orientují na Therapia židle (https://therapia.cz/), zbylých mají minimum a i dražší kousky nejsou tak pohodlné, jaké Therapia. Takže si na kvalitní židli připavte cca 25-30k czk. Po cca dvouhodinovém zkoušení/nastavování jsme nakonec dospěli k tomu, že jsem pro aktuální kolekci Therapií atypický zákazník - nejde mi přesně napasovat výška bederní opěrky a opěrky hlavy. Škoda, jinak jsou Therapie opravdu skvělé židle a pokud už se rozhodnete do židle investovat cca 30 tisíc, tak m1 v Praze je to správné místo, kde vám vysvětlí vše potřebné. Bez vyzkoušení bych do koupě naslepo nešel, ač bych byl možná ve finále spokojenější - spokojil bych se s 90% pohodlí, ale teď chci za tu cenu 100% a vím, na co si dát při výběr pozor. :)

Zkusím ještě obejít nějaké další showroomy jiných značek, takže budu rád za každý tip. Víte o něčem? Ideálně showroom v Praze, kde se mi prodejce i pověnuje a pomůže s výběrem, ač se obávám, že pan Janů je v tomto extratřída (byť opravdu skoro až magor, opět v dobrém myšleno :) ).

Předem díky všem!

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Ahoj, zkus https://www.ergo-interier.cz/kontakty kousek od metra Kačerov, mají tam toho celkem dost na vyzkoušení, hlavně domací značky RIM a LD Seating a přístup také super. Většína těch židlí co jsem zkoušel měla všechny ty funcke co se týče přesného vyladění ergonomického nastavení. Já jsem nakonec vybral herní židli ale s židlemi od RIM mám zkušenost u jednoho zákaznika kde jimi mají vybavenou kancelář a po cca 5ti letech používání nepozoruji žádné větší opotřebení, takže kvalitou budou asi také ok.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...