Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Janko, pravděpodobně bys byl hodně příjemně překvapenej, kam by tě posluchačsky posunulo zainvestovaných 1k eur v přenosném audiu.

A ohledně nepřirozenosti či dokonce vlivu na zdraví při poslechu špuntů lze konstatovat jen to, že jsi zatím skutečně kvalitní špunty neměl příležitost vyzkoušet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 11. 11. 2018 v 13:00, Duke650 napsal:

Na dálku nedovedu posoudit, co je v tuto chvíli více limitující - zda Grado nebo Denon. Ale nedělám si i....... třeba tě to posune tam kam chceš.

Ako samozvany velmajster dialkovej diagnostiky ti mozem povedat, ze limitujuci faktor je v tomto konkretnom pripade posluchac.

Odkaz ke komentáři

Pocuvajte junaci. Tak ak som sa tu niekoho dotkol, ospravedlnujem sa. Niekedy zabudam, ze uz tu niesom tak casto a ludia zabudli aky som neokrochanec. Kedysi tu bola vacsia tolerancia voci mojej netrpezlivosti :) Ja som sem prisiel po uprimnu radu, mam rad dobry zvuk a rad sa necham poucit..

Nejake veci tu spomenute boli (dik Duke), takze budem mat co citat chvilku.

Odkaz ke komentáři

Máte někdo zkušenost s KZ ZS6? Na netu celkem velká chvála plus mají vyměnitelný kabel, tzn. můžu dokoupit bluetooth modul s AptX plus můžu koupit USB C kabel, aniž bych musel mít nějaké redukce a mezikusy (nemám jack v mobilu). Ta trojkombinace výjde na cca 1.200 Kč, což mi příjde OK.

Odkaz ke komentáři

V 11. 11. 2018 v 18:48, stosi napsal:

Máte někdo zkušenost s KZ ZS6? Na netu celkem velká chvála plus mají vyměnitelný kabel, tzn. můžu dokoupit bluetooth modul s AptX plus můžu koupit USB C kabel, aniž bych musel mít nějaké redukce a mezikusy (nemám jack v mobilu). Ta trojkombinace výjde na cca 1.200 Kč, což mi příjde OK.

Levný špunty s relativně dobrou pověstí. Problém KZ obecně je nekonzistentní kvalita a řada modifikací v průběhu výroby modelu. Tzn. Sluchátka koupený v Lednu můžou hrát jinak, než kousek koupený v Březnu ( vlastní zkušenost u jiného, také honorovaného KZ modelu ). Uživatelé se následně často uchylují ke svým vlastním modifikacím, jako je ucpání jednoho ze zvukovodů, aby dosáhli vyrovnanějšího a méně ostrého projevu.

Osobně bych doporučil podívat se po jiných, byť dražších. Použití kabelu s BT modulem lze aplikovat na jakákoliv sluchátka s možností výměny kabelu.

KZ jsou dobrý pro někoho, kdo fakt chce/potřebuje ušetřit nebo pro experimentátory. Je-li cílem seriozní poslech, vyhnul bych se jim. Na trhu jsou mrtě výrazně kvalitnějších možností. Kolem 100USD je už hodně z čeho vybírat.

Odkaz ke komentáři

Měl jsem dvoje kz sluchátka jedny zvukove hodně dobrý, druhý nic moc. Občas u nich pokulhává zpracování.

Koukal jsem i na stránku, kde je další info k budget sluchátkum

https://audiobudget.com/leaderboard/iem

Odkaz ke komentáři

Se zvažovaným upgradem na bezjackový model iPhonu jsem zabrousil do vod bezdrátových sluchátek. Chápu že se tady jedou jiné bomby, ale pro nás smrtelníky... Zkoumal jsem to jen tak výhledově, ale nakonec se to zvrtlo a dopadlo to nákupem bluetoothových Bose On-Ear Wireless. A u mě teda dobrý :punk:

P.S. kdyby se tu objevil ten s těma vohnusalýma titanovýma Seikama, tak jen že z mý strany už nic nehrozí...v dobrém rozmaru jsem ke sluchátkům přibral i jeden bezprizorní sonnenring, čímž jsem se zařadil k zástupcům nemajetné lůzy.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...