rolas Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2018 Měl jsem KZ ZS10 a šly z domu, absolutní zklamání. Radši mrkni na sluchátka od Senfer, to je pro mě zatím asi nejlepší ceny/výkon poměr.
azeppelin Odesláno 20. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2018 Mohl bys prosím nějak rozvést v čem bylo úskalí? Senfer myslíš nějaký konkrétní model, jsem otevřený dobrému tipu.
rolas Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2018 Mohl bys prosím nějak rozvést v čem bylo úskalí? Senfer myslíš nějaký konkrétní model, jsem otevřený dobrému tipu.Koupil jsem KZ ZS10 s vidinou, ze oproti ZS6 to bude jiny level a akorat se mi potvrdilo, ze od firmy KZ kupovat jen po recenzich. KZ ZS10 maji totalne utlumene vysky a prostor je nic moc, ZS6 se mi libily vice, ale zas mely prepalene vysky totalne. Kazdopadne od Senferu jsem mel Senfer UE a opravdu hraly pekne, spise trochu basshead sluchatka. Ted mam Senfer EN900 a ty zatim mi vyhovuji, maji krasne cisty zvuk a dobry prostor. Maji mi dojit velmi vyhlasene Tin audio T2, tak pak kdyz tak informuji.
busdriver Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2018 Tak sem si chtěl udělat radost a vyzkoušet BGVP DM6, nicméně sem si prošel cestou mnoha nespokojenejch zákazníků od prodejce AudioVideo Proffesional Store z Aliexpressu a dostal sem falešnej tracking number. Odmítl sem mu zrušit "dispute", tak mi aspoň vrátil peníze. No a na Penonu to maj zas nějak nesmyslně nastavený a nechytám se, kde a jak vybrat barvu, s tím, že obyč. barvy prej teď BGVP odmítá vyrábět. Takže místo recenze sluchátek sem akorát tak vypruzenej.
camlost Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2018 Revonext QT2? Neodvažuji se zasahovat do diskuse audiofilů, ale mají dobré recenze a pro mé uši hrají dostatečně dobře. Tak dávám tip a podnět do další diskuse.
YPO Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2018 je to doma, ale dostanu to až pod strom ..... tak až to prozkoumám napíšu co mě na tom seretakže ..... předešlu, že zkušenost s těmahle výrobkama žádnou nemám, takže nemám srovnání obě radia (DAB, FM) jsem tady mezi kopci naladil bez problémů (s vytaženou anténou) ...... zvuk přes BT (telefon) je přebasovanej, ale to bude chtít jenom poladit ekvalizér je to maličký (super na každodení vláčení do práce) ...... výdrž má být 8 hodin, ale maká to i po připojení na powerbanku někdo na alze si stěžoval, že mu nefungovalo nabíjení s neoriginálním kabelem ...... já jsem vyzkoušel tři kabely (originální ne) a funguje to se všema takže zatím radost *nic víc zatím nevím
siwi Odesláno 21. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2018 Jo, takhle mi to úplně stačí. Hlavně, že fungujou i ty rádia. JBL se zdá být dobrou volbou. Já jsem s tím svým repráčkem taky spokojený a můžu i potvrdit tu delší než deklarovanou výdrž.
YPO Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2018 Jo, takhle mi to úplně stačí. Hlavně, že fungujou i ty rádia. JBL se zdá být dobrou volbou. Já jsem s tím svým repráčkem taky spokojený a můžu i potvrdit tu delší než deklarovanou výdrž.tak ještě upgrade ..... DAB radio je bez vysunutý antény prakticky nepoužitelný ......... FM rádio má příjem bez vysunutý antény naprosto v pohodě (v autě za jízdy) výdrž baterie: včera to hrkalo nonstop 11 hodin (pouze FM radio) a ubylo pouze 40% šťávy .....
OndraPod Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2018 Tak KZ ZS6 po uprave znatelne lepsi. Nacpal jsem molitan do zvukovodu, zacpal pruduchy na zadni strane a neprijemne vysky zmizely. Porad jim ale neco malo schazi, trochu pomuze zvyrazneni pasma 4-9Khz na EQ a taky je to asi trochu o zvyku. Za mne ale dobry, priste zkusim dynamicke ZS3
siwi Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2018 tak ještě upgrade ..... DAB radio je bez vysunutý antény prakticky nepoužitelný ......... FM rádio má příjem bez vysunutý antény naprosto v pohodě (v autě za jízdy) výdrž baterie: včera to hrkalo nonstop 11 hodin (pouze FM radio) a ubylo pouze 40% šťávy .....Jo, tomu se vůbec nedivím. DAB je na příjem choulostivější. Buď hraje nebo ztichne úplně. Pro používání v dopravních prostředcích za jízdy, kdy se příjmové podmínky pořád mění, podle mě nevhodná technologie. Vůbec nechápu, proč se na tu digitalizaci rozhlasu tak tlačí. U TV jsem tomu rozuměl, tam bylo potřeba vytvořit prostor pro víc stanic. Ale u rádia? ?
rolas Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2018 (upraveno) Revonext QT2? Neodvažuji se zasahovat do diskuse audiofilů, ale mají dobré recenze a pro mé uši hrají dostatečně dobře. Tak dávám tip a podnět do další diskuse. Na Revonext QT2 jsem slyšel pouze chválu, osobně jsem tyto sluchátka neslyšel, ale co jsem se bavil s lidmi co je mají, tak říkali, že jedny z nej do 50USD. Upraveno 23. prosince 2018 uživatelem rolas
Hasňa Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2018 Neměl být ten JBL samograj až pod stromem?
YPO Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2018 strom uz byl ...... zejtra workuju
Hasňa Odesláno 23. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2018 Ahaaa. Zrovna včera mi mladej vysvětloval, že na vánoce žádné jeho milované autobusy nejezdí. Že když nejede nic od nás ze zastávky Morávka - Bebek, což je konečná, u zavřené hospody, na konci světa, uprostřed hor, tak prostě nejezdí nikde nic. A šmytec. Musím mu říct, že někteří mají to štěstí a zajezdí si autobusem i na vánoce.
Leviathan Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2018 kazda rada dobra.Mam FIIO . ked prehravam Hi Res, alebo MP3 audio z SD karty...vsetko OK. Ked si to pustim cez DLNA bude ide playback strasne pomaly..zhruna 20% rychlost prehravania, alebo strasne rychlo 150%. Samo ze DLNA aj FIIO je na tej istej sieti. Ked skusam prehravat tie iste subory cez FIIO player z toho isteho DLNA (ta ista WIFI) ale cez smartphone. Vsetko ide OK.co by to mohlo byt? chyba FIIO HW?
cityfly Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2018 Nemate prosim zkusenosti s prehravaci Fiio m3k a Shanling m0? Prochazel jsem mnoho recenzi a vic kladnych nazoru prevazuje v prospech shanling m0. Kazdopadne ne o mnoho, tak by me zajimalo, jestli ma cenu priplacet za m0. (Bluetooth nepouzivam, tak jeho absenci nepovazuji u fiio m3k za minus a naopak jako plus pro fiio m3k je vice nez dvojnasobna vydrz baterie. Nicmene rozhoduje zvuk - da se o jednom z nich rici ze by byl lepsi? Sluchatka pouzivam porty pro a audio technica m20x - hudbu mam pouze ve 320kbps mp3 a flac. Od prehravace ocekavam zlepseni zvuku oproti prehravani z iPhone/ntb s integrovanou zvukovkou na desce. Pripadne mate doporuceni na jiny prehravac v cene do 3tis? Narazil jsem jeste na Sony NW-A45, ktery vyjde na cca. 4 tis ale dle recenzi by na tom zvukove nemel byt lepe nez shanling m0. Moc diky.
zceyee Odesláno 25. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2018 cityfly, iP nema vetsinou spatnou int. zvukovku, doporucuju ty penize investovat do lepsich sluchatek.
mrazik Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2018 2cityfly - stáhni si do iPhonu Hiby player. Už to bude slyšitelné zlepšení. Na ty Porty bohatě dostatečné. A dneska v podstatě žádnej přehrávač nevydrží hrát tak dlouho, jak vydrží iPhone. Skutečná výdrž na jedno nabití bývá ve většině případů výrazně kratší, než udává výrobce.
Sacíbagr Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2018 (upraveno) Koupil jsem KZ ZS10 s vidinou, ze oproti ZS6 to bude jiny level a akorat se mi potvrdilo, ze od firmy KZ kupovat jen po recenzich. KZ ZS10 maji totalne utlumene vysky a prostor je nic moc, ZS6 se mi libily vice, ale zas mely prepalene vysky totalne. Kazdopadne od Senferu jsem mel Senfer UE a opravdu hraly pekne, spise trochu basshead sluchatka. Ted mam Senfer EN900 a ty zatim mi vyhovuji, maji krasne cisty zvuk a dobry prostor. Maji mi dojit velmi vyhlasene Tin audio T2, tak pak kdyz tak informuji.Ahoj, to by mne zajímalo...porovnání Senfer UE, KZ5, ty mám a Senfer EN900 a Tin audio T2...mohli bychom se sejít třeba ve Fajnem Městě s pomlčkou?? Upraveno 26. prosince 2018 uživatelem Sacíbagr
Sacíbagr Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2018 (upraveno) ..už nic. Upraveno 26. prosince 2018 uživatelem Sacíbagr
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se