shaman Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 Tak po 6 mesicich zkouseni Beoplay H8, muzu rict, ze naprosta spicka ve vsech ohledech. Vsem vrele doporucuji, perfektni zvuk, kvalita zpracovani i design a pouzite materialy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 Není při dlouhodobějším nošení nepohodlný, že to jsou on-eary? Možná ne, ale bál bych se toho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2018 poradil by mi někdo kompaktní MP3 přehrávač, který by splňoval následující parametry?- Kvalitní příjem FM radia, optimálně i DAB (ale to zatím moc běžné nebude)- bezproblémové Přehrávání FLAC- HDD minimálně 8GB, spíš větší- kompaktní provedení, aby s tím šlo běhat- ideálně s malým, leč čitelným displayem- co nejdelší výdrž baterie měl jsem léta takový čínský neohrabaný přehrávač (Funbeat), který vydržel nabitý desítky hodin a poměrně slušně chytal FM. Bohužel odešel a nedá se již koupit. Teď mám další čínu, má to nešikovné ovládání a dost slabý příjem FM. díky za případnou radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 je ten HDD nutný v době když pameťové karty o velikost 32GB stojí 300kč ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2018 tak u mna pristali: Bowers & Wilkins P5 Wireless On-Earaj pocuvanie obycajneho Flac cez Samsung G S7 a AptX....velmi prijemna vec.som hold skromny chlapec z dediny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 poradil by mi někdo kompaktní MP3 přehrávač, který by splňoval následující parametry?- Kvalitní příjem FM radia, optimálně i DAB (ale to zatím moc běžné nebude)- bezproblémové Přehrávání FLAC- HDD minimálně 8GB, spíš větší- kompaktní provedení, aby s tím šlo běhat- ideálně s malým, leč čitelným displayem- co nejdelší výdrž baterie měl jsem léta takový čínský neohrabaný přehrávač (Funbeat), který vydržel nabitý desítky hodin a poměrně slušně chytal FM. Bohužel odešel a nedá se již koupit. Teď mám další čínu, má to nešikovné ovládání a dost slabý příjem FM. díky za případnou raduPřehrávač s možností kvalitního poslechu radiového signálu asi neseženeš. Renomovaní výrobci rádio neřeší vůbec, tudíž zbývá pouze Ali. Navíc podmínkou poslechu rádia se ochuzuješ o možnost využití poslechu přes modrej zub, což je pro běhání docela praktický. Flac dneska přehrajou takřka všechny přehrávače. Výdrž baterie bude i u malých kousků tak kolem 8 hodin. Obecně má dnes výrazně delší výdrž jen pár kousků. Nicméně píši o výdrži skutečné, ne o uváděné ve specifikacích, tam jsou často nesmysly. Z těch nejmenších je zde třeba Benjie S5. Ten rádio má, ale nikdy jsem ho nezkoušel a nevím jak moc dobře hraje. Osobně bych to spíš řešil telefonem, tedy pokud je to rádio nezbytnost. Na Ali jsem namátkou našel Ruizu x02. Bude tam toho víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 mrazik: díky za reakci, ten Benjie S5 nevypadá úplně marně. No, já to potřebuju hlavně na běhání. A světe div se, když jsem v Praze, tak poslouchám opravdu hodně rádio. Bluetooth sluchátka nepoužívám. S mobilem běhat nechci, když není potřeba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Chlapi, potřebuji poradit tam, kde se vůbec nevyznám. Sluchátka přes hlavu (poslech 95% doma, 5% auto) pro 13Y dítě? Vůbec nevím z čeho, respektive podle čeho vybrat. Strop tak 2K. Sony asi nechci (přijde mi to dost komerce), Koss (taky spíš ne). Díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Marshall Major II.Mám verzi Bluetooth, vydrž daleko přes 30 hodin (zatím), poslouchám ve fitku a na cestách a super (jen ve fitku se pod tím potí uši). Po vybití baterky lze připojit klasicky kabelem. Za tu cenu (okolo 2k) jsou super. Je model i bez Bluetooth. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Já budu vždy argumentovat proti Marshallu. Měl jsem Major I, II a Monitor (protože kamarád je mohl sehnat za hodně dobrou cenu) tak jsem si je vzal na zkoušku a jsou strašný. Radši ATH M30x za ty prachy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Pánové, děkuji oběma. Popravdě jsem uvažoval o ATH - M20x, potažmo M30x, ale rozdíl takhle malé dítě podle mě vůbec nepozná nebo je něco na co se zaměřit? Vyplatí se investovat do vyšších modelů, já s tím problém nemám, otázkou je, zda-li to není zbytečné v případě běžného poslechu doma (hudba, audio, filmy). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Pro děcko je nesmysl kupovat cokoliv nad 500,-. Jednak to neocení a jednak to na tuty rozbije. Minimálně utrhne kabel. Kupuju holkám sluchátka co půl roku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Pro děcko je nesmysl kupovat cokoliv nad 500,-. Jednak to neocení a jednak to na tuty rozbije. Minimálně utrhne kabel. Kupuju holkám sluchátka co půl roku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 malé děcko ve 13 letech? já můžu říct, že právě v té době jsem se tak nějak formoval a za hudbu nebo knihy, co jsem tehdy hltal bych se teď snad ani nestyděl. A taky v těch cca 13ti jsem si pořídil KOSS a dával jsem si na ně hodně pozor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 (upraveno) možná by kromě zvuku měl být brán zřetel také na společenský status dítěte ..... kde bych se přikláněl k těm maršálům už sem tu psal .... kluk má drátový maršály (předtím měl koss) a je spokojený já mám bezdrátový a na moje uši dostačující (respektive zdroj) ...... je fakt, že to nandám na hlavu 1 x za dva měsíce neb nemám čas u těch maršálů je třeba i dobrý, že se dají propojit dvoje sluchátka na jeden zdroj Upraveno 8. listopadu 2018 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 To co hltá moje 14 letá dcera, tak z toho mám pupínky už teď. Sluchátka tahá všude, muchlá je do batohu, nosí v kapse, ... letos má už druhý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 To co hltá moje 14 letá dcera, tak z toho mám pupínky už teď. Sluchátka tahá všude, muchlá je do batohu, nosí v kapse, ... letos má už druhý.tak jí máš říct ...."letos ti koupím jenom jedny a basta" ..... důrazně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 U nás doma je to 3:1, nemám šanci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 tak to seš v prdeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2018 Ono je to hodně o tom, jak vychováváš dítěte nebo jak ho chceš vychovávat. Též je tu otázka financí že, pro někoho 1000 Kč na půl roku na sluchátka je nic, pro někoho to je zas neslychané. Když jsme se bavili o společenském statusu, tak tam ještě pořád frčí Apple Earpod/ Airpods :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se