sibirnaya Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2018 Ja si objednal ty KZ ZS10. Krmit to budu z mobilu, tak je to asi jedno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 26. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2018 (upraveno) Orientuje sa niekto v aktuálnych zosíkoch od NADu? Predbežne by ma zaujímal nejaký základný rozdiel medzi C338/368/388. Čo chýba lacnejším verziám oproti drahším? V ovládaní aj zvukovo. Primárne použitie prehrávanie FLACov z USB kľúča alebo z NASu. Myslel som, že mi postačí stereo receiver Onkyo TX8250, ale ten zvuk nie je úplne moja šálka kávy... Edit: pardon, netrafil som správne vlákno... Upraveno 26. prosince 2018 uživatelem wawrik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 K vánocům jsem nic moc nedostal, tak bych si za utržené obálky chtěl koupit nový sluchátka. Byly tady doporučovány ibasso it01, dneska jsem si je zkoušel na prodejně a přišlo mi to docela dobrý. Mám rád živější projev, poslouchám převážně jazz a rock. Krmil bych to asi hlavně z mobilu (iphone7). Posledních par let mám a-jays. Mám do toho jít? Nebo radši něco jinýho? Dík za každou radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 Orientuje sa niekto v aktuálnych zosíkoch od NADu? Predbežne by ma zaujímal nejaký základný rozdiel medzi C338/368/388. Čo chýba lacnejším verziám oproti drahším? V ovládaní aj zvukovo. Primárne použitie prehrávanie FLACov z USB kľúča alebo z NASu. Myslel som, že mi postačí stereo receiver Onkyo TX8250, ale ten zvuk nie je úplne moja šálka kávy... Edit: pardon, netrafil som správne vlákno... bacha na to. 338 ani 368 nema RJ45 ani WIFI ani USB Takze NAS, USB hudba alebo DLNA nie. Ak chec aj network a USB,..DLNA, NAS event Spotity a Tidal..C 658 a Zosik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 K vánocům jsem nic moc nedostal, tak bych si za utržené obálky chtěl koupit nový sluchátka. Byly tady doporučovány ibasso it01, dneska jsem si je zkoušel na prodejně a přišlo mi to docela dobrý. Mám rád živější projev, poslouchám převážně jazz a rock. Krmil bych to asi hlavně z mobilu (iphone7). Posledních par let mám a-jays. Mám do toho jít? Nebo radši něco jinýho? Dík za každou radu. Pokud Ti sedl jejich projev, tak je vezmi a netrap se jinou alternativou. Teď je na trhu jejich nová verze, ta by měla mít projev bez zvýrazněného spodku, s vyšší výtěžností detailů. Stojí dvojnásobek. Osobně bych si je rád poslechl, ale určitě nekupoval.Pokud bys však chtěl něco rovnějšího a hodně detailního, tak se koukni na Whizzer A15Pro Haydn. Ty jsou zvukově špičkový, jen chtěj nakrmit.Nicméně já aktuálně ujíždím na KZ ZS3, což je sranda asi za 3kila a projevem vůbec nejsou špatný. A k iPhonu docela pasujou. Možná být Tebou, bych je zkusil před Těma iBassama. V první řadě, ale platí, co jsem napsal v úvodu. Pokud sedly, není dál co řešit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 bacha na to. 338 ani 368 nema RJ45 ani WIFI ani USB Takze NAS, USB hudba alebo DLNA nie. Ak chec aj network a USB,..DLNA, NAS event Spotity a Tidal..C 658 a ZosikC338 by malo mať wifi v základe, vyššie C368 aj C388 s prídavnou kartou BlueOS by malo mať wifi, USB aj RJ45, nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 mas pravdu 338 ..ma WIFI. First hi-fi amplifier to feature Chromecast built-inpri vyssich modeloch si ale limitovany.. The BluOS Module also makes the C 368 a single-zone streamer in a complete multi-room wireless music system that is fully compatible with BluOS Enabled music systems and wireless speakers. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2019 Díky moc za nasměrování, promyslím to a něco koupím. Pokud Ti sedl jejich projev, tak je vezmi a netrap se jinou alternativou. Teď je na trhu jejich nová verze, ta by měla mít projev bez zvýrazněného spodku, s vyšší výtěžností detailů. Stojí dvojnásobek. Osobně bych si je rád poslechl, ale určitě nekupoval.Pokud bys však chtěl něco rovnějšího a hodně detailního, tak se koukni na Whizzer A15Pro Haydn. Ty jsou zvukově špičkový, jen chtěj nakrmit.Nicméně já aktuálně ujíždím na KZ ZS3, což je sranda asi za 3kila a projevem vůbec nejsou špatný. A k iPhonu docela pasujou. Možná být Tebou, bych je zkusil před Těma iBassama. V první řadě, ale platí, co jsem napsal v úvodu. Pokud sedly, není dál co řešit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolas Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2019 Tak T2 dorazily a musím říct, že ty sluchátka jsou opravdu neskutečně neutrální a velmi dobře se hodí na dlouhý poslech. S Scíbagrem jsem si psal, že bychom udělali in-ear sraz, tak pokud by měl někdo zájem se přidat, tak mi napište, pak bychom si domluvili datum a místo (F-M a okolí). Za mě můžu nabídnout Senfer EN900, TIN Audio T2, ZhiYin Z5000. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2019 Asi se to sem zas tak extra nehodí, protože tu řešíte hlavně kvalitu poslechu, ale stejně se zeptám. Nemáte tip na nějaká opravdu malá in-ear drátová sluchátka? Občas si večer na spaní pouštím audio knihy, takže tam o kvalitu nejde, ale naopak potřebuji co nejmenší bazmek v uchu, abych si mohl lehnout třeba i na bok. Měl jsem earbeans, ale už jsou mrtvý a nový se neprodávají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 7. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2019 Anžto a jelikož jsou tu jedinci postižení i sluchátkově, tak pokud by někdo měl zájem: http://forum.avmania.e15.cz/viewtopic.php?f=1712&t=1295069&p=12146961#p12146961 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 14. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2019 Ja po jemnom upgrade. Na domace pocuvanie pre mna uplne dostacujuce.FIIO M9 a Sennheiser Momentum M2 AptX wireless Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Asi se to sem zas tak extra nehodí, protože tu řešíte hlavně kvalitu poslechu, ale stejně se zeptám. Nemáte tip na nějaká opravdu malá in-ear drátová sluchátka? Občas si večer na spaní pouštím audio knihy, takže tam o kvalitu nejde, ale naopak potřebuji co nejmenší bazmek v uchu, abych si mohl lehnout třeba i na bok. Měl jsem earbeans, ale už jsou mrtvý a nový se neprodávají.Oriveti Basic jsou docela malý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Praha Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Asi se to sem zas tak extra nehodí, protože tu řešíte hlavně kvalitu poslechu, ale stejně se zeptám. Nemáte tip na nějaká opravdu malá in-ear drátová sluchátka? Občas si večer na spaní pouštím audio knihy, takže tam o kvalitu nejde, ale naopak potřebuji co nejmenší bazmek v uchu, abych si mohl lehnout třeba i na bok. Měl jsem earbeans, ale už jsou mrtvý a nový se neprodávají. Nejmenší co mám, a dá se s nimi "lehnout" na bok, jsou Sennheiser IE 800. Jsou tak malá, že se nedají ani pořádně vytáhnout z ucha, tak se jim leckdy musí pomoci mírným zatažením za kabel. Například pod kulicha jsou super. Viděl jsem fake z Číny za pár korun. Kvalita asi nebude nic-moc, ale na poslech audioknih by to mohlo být dostačující... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Ty vypadaji skvele! Ta cena je teda pekelna. Koupil jsem od nich ted CX300II, tak as jim zas prelamu kabely, budu zkouset dal. Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Nejmenší co mám, a dá se s nimi "lehnout" na bok, jsou Sennheiser IE 800. Jsou tak malá, že se nedají ani pořádně vytáhnout z ucha, tak se jim leckdy musí pomoci mírným zatažením za kabel. Například pod kulicha jsou super.Senny IE800 mám, ale ležať na uchu s nimi neviem. Oni sa - aspoň v mojom uchu - trochu posunú a zvuk ide inde ako by mal. Ale pri knihách to asi vadiť nebude, je fakt, že pri tom netlačia. Fejky IE800 si kúpil kolega a za tie peniaze to hrá skvelo, na audiokniky by to mohlo fungovať. Ležať na uchu som dokázal v obstarožných Sennheiseroch CX 300 II. Ploché, nič netrčalo, v uchu sa schovali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodnypan Odesláno 21. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2019 Něco jsem v rychlosti prostudoval, ale ocením i další názory. Plánuji pořídit dvoje sluchátka na cestování: a) malé bezdrátové in-ear - vypadá to na Jaybird X3 (mám asi malý uši, moc toho do ucha nenarvu, a u těchto vypadá, že by mohly díky příslušenství padnout) cestovní sluchátka bezdrátová/ideálně i s možností drátu - zatím to vypadá na ATH M50 BT (zamrzí absence cestovního pouzdra a možná jsou zbytečně velký) U obojího limit cca do 5k, asi nejvíc ocením ergonomii/pohodlí, poslouchám tvrdší kytary, electro i černotu, takže spíš výraznější basy. Nějaké tipy, na co se mrknout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 22. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2019 U inearů je ta výhoda, že není nutné se omezovat pouze na výběr bezdrátových sluchátek. Stačí si vybrat jakékoliv IEM s možností výměny kabelu a potom dokoupením BT modulu z nich lze bezdrát udělat. V tomto případě by bych se podíval na zmíněné Oriveti Basic a k nim BT kabel s mmcx konektory viz tady např:https://penonaudio.com/accessories/earphone-cable/bgvp-m1-mmcx-bluetooth-cable.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Přemýšlím upgradovat své Sennheizer HD 449 za vyšší model Sennheizer HD 660 S. Nemáte je někdo, nebo existují lepší alternativy v podobné cenovce? Děkuji za každý postřeh :-) https://pantershop.cz/index.php?id_product=1009612&id_product_attribute=0&rewrite=HD-660-S&controller=product Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Mmnt jdu si pro popcorn, dalších 5 stran se budou řešit škopky pro Afriho :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se