African Odesláno 6. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2024 Manželka našla na půdě mašinu, kterou u sebe nosila jako náctiletá ve dne v noci a odložila před cca dvaceti pěti lety.... sázky zdali půjde, založili jsme baterky a kluk už sjíždí úplně nadšený cédéčka Vyhrál jsem dvacku, protože jsem si byl jist že půjde 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 19. října 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2024 Pohoda jazz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 18. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2024 Ahoj Můžu požádat o tip na sluchátka přes hlavu pro synátora. Využití všude a asi nejvíc posilka. Cena do 5 tis.? Airpod max jsem mu rozmluvil ,těžké,staré a drahé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 19. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2024 Bezdrátové? https://www.alza.cz/sony-hi-res-wh-1000xm4-cerna-model-2020-d6096174.htm Máme doma 2 páry XM5, ty jsou dost přes rozpočet, ale sám jsem čuměl co z nich leze. Ten starší model XM4 má imho pohodlnější hlavový most Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 19. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2024 Díky mám ve výběru ještě se Sennheiser a ještě levnější pár. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradda Odesláno 19. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2024 Ja detem poridil ty Soundcore Q45 (ted jsou na Allegro za 2,6) a za ty penize naprosto super a deti nadseny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 19. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2024 Jojo ty Soundcore také nejsou špatné co jsem vyčetl na netu. (What HIFI / Rtings) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2024 před 15 hodinami, vraby napsal: Jojo ty Soundcore také nejsou špatné co jsem vyčetl na netu. (What HIFI / Rtings) Co tak koukám okolo tak mlaďáci jedou dost JBL a teď má Datart v akci docela fajnový model Tour One. Dělají zvuk spíš líbivější, hodně hutný a prostorový, což na mladý platí. Můj kluk má nižší model a hrají bezvadně... https://www.datart.cz/sluchatka-jbl-tour-one-m2-jbltouronem2blk-cerna.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2024 Ta hutnost a prostorovost asi bude JBL image. Teď jsem měl možnost, občas i nechtěnou, poslouchat dva dny JBL Partybox 110. No, na to, že se to vyvinulo z negerské rap komunity to hrálo ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 20. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2024 před 15 minutami, Bert napsal: Ta hutnost a prostorovost asi bude JBL image. Teď jsem měl možnost, občas i nechtěnou, poslouchat dva dny JBL Partybox 110. No, na to, že se to vyvinulo z negerské rap komunity to hrálo ok. Tak dlouhou párty jsem měl naposledy v Africe před třiceti lety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2024 V 20. 11. 2024 v 10:38, African napsal: Co tak koukám okolo tak mlaďáci jedou dost JBL a teď má Datart v akci docela fajnový model Tour One. Dělají zvuk spíš líbivější, hodně hutný a prostorový, což na mladý platí. Můj kluk má nižší model a hrají bezvadně... https://www.datart.cz/sluchatka-jbl-tour-one-m2-jbltouronem2blk-cerna.html Tak jsem je vzal. Na cvičení. Protože Marshally odešly do věčných lovišť. Tak jsem zvědav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LSN Odesláno 29. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2024 Bych připlatil litr a koupil xm4 od Sony. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 30. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2024 Tak to udělej. Názor, ničím nezdůvodněný, přicházející po té, co je rozhodnuto (koupě proběhla) je fakt na 3,14ču. Kdybys raději Vrabymu zde: https://forum.chronomag.cz/topic/153798-elektrokolo/?do=findComment&comment=2911928 na jeho dotaz odpověděl, namísto toho, abys trousil názorový a informační bordel. Nechceš raději na FCB? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2024 V 27. 11. 2024 v 21:29, Bert napsal: Tak jsem je vzal. Na cvičení. Protože Marshally odešly do věčných lovišť. Tak jsem zvědav. Paráda, pak dej vědět jaký jsou Sony jsem slyšel, i některé JBL a za mě jsou do terénu tedy JBL mnohem zábavnější...ale samozřejmě dle chuti každého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2024 Ach jo, jak to jen napsat. Asi takto: nový, moderní, svěží, neunavující a silně prostorový zvuk. Tak trochu na steroidech. IMHO si ty sluchátka trochu vymýšlejí, ale není to (v této kategorii) nic proti ničemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 3. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2024 Když jsem Vám teď napsal takovou krásnou recenzi na JBL Tour One M2, tak byste mi taky mohli trochu poradit. Co je, borci,podle Vás, aspoň trochu slušný audio mobil? Čeká mne koupě nového telefonu, a přemýšlím, čím by měl být specifický. Za rady a tipy děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 3. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2024 Hledal bych u SONY . Xperia 5V nebo Xperia 1V Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2024 před 52 minutami, Bert napsal: Ach jo, jak to jen napsat. Asi takto: nový, moderní, svěží, neunavující a silně prostorový zvuk. Tak trochu na steroidech. IMHO si ty sluchátka trochu vymýšlejí, ale není to (v této kategorii) nic proti ničemu. Paráda, JBL je všeobecně nastaveno zábavně, tak na cvičení jsem si říkal že by mohli být fajn Aspoň tě ty hutné basy dokoupou k tomu přidat si na činky o pár těch kilo víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 12. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2024 Poprosím o radu: Mám Macbook Pro (16 palců, poslední intelovský, osx Sequioa) + sluchátka Bowers PX7. Hudbu poslouchám přes Apple Music (lossless). Pár verzí OSX nazpět bylo možné přes Terminál nastavit používání lepšího bluetooth kodeku pro sluchátka. To už pár let není možné asi aby na Macu lépe zněly jejich Airpods Max. Dotaz: Dává smysl si koupit externí USBC- Bluetooth adapter, který umí lepší kodeky, nebo to bude pořád omezené operačním systémem? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 12. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2024 Nejsem ten typ, který by hledal smysl života v každém decibelu, ale občas by jsem si rád dopřál zvukový zážitek i v brzkou ranní hodinu. Proto bych se rád zeptal - níže uvedené - opravdu ten rozdíl stojí za 10 000,- popřípadě alternativa v té nižší cenové hladině / NTB, kabel, přes hlavu, film + vážná hudba/ Nechci se pouštět do diskuze s místními audio gurmety, jen rád vyslechnu názor zda je vyšší model nutnost, nebo (pro laika ) zbytečnost. Značku Audio-Technica , popř. Sennheiser ? "Za popostrčení z útesu předem děkuji" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se