Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Manželka našla na půdě mašinu, kterou u sebe nosila jako náctiletá ve dne v noci a odložila před cca dvaceti pěti lety.... sázky zdali půjde, založili jsme baterky a kluk už sjíždí úplně nadšený cédéčka :punk: Vyhrál jsem dvacku, protože jsem si byl jist že půjde 😆

DSC_7351~2.JPG

DSC_7352~2.JPG

• Like 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...
  • po 5 týdnech...
před 15 hodinami, vraby napsal:

Jojo ty Soundcore také nejsou špatné co jsem vyčetl na netu. (What HIFI / Rtings)

Co tak koukám okolo tak mlaďáci jedou dost JBL a teď má Datart v akci docela fajnový model Tour One. Dělají zvuk spíš líbivější, hodně hutný a prostorový, což na mladý platí. Můj kluk má nižší model a hrají bezvadně...

https://www.datart.cz/sluchatka-jbl-tour-one-m2-jbltouronem2blk-cerna.html

Odkaz ke komentáři

před 15 minutami, Bert napsal:

Ta hutnost a prostorovost asi bude JBL image. Teď jsem měl možnost, občas i nechtěnou, poslouchat dva dny JBL Partybox 110. No, na to, že se to vyvinulo z negerské rap komunity to hrálo ok. 

Tak dlouhou párty jsem měl naposledy v Africe před třiceti lety 😂

Odkaz ke komentáři

V 20. 11. 2024 v 10:38, African napsal:

Co tak koukám okolo tak mlaďáci jedou dost JBL a teď má Datart v akci docela fajnový model Tour One. Dělají zvuk spíš líbivější, hodně hutný a prostorový, což na mladý platí. Můj kluk má nižší model a hrají bezvadně...

https://www.datart.cz/sluchatka-jbl-tour-one-m2-jbltouronem2blk-cerna.html

Tak jsem je vzal. Na cvičení. Protože Marshally odešly do věčných lovišť. Tak jsem zvědav.

Odkaz ke komentáři

Tak to udělej. Názor, ničím nezdůvodněný, přicházející po té, co je rozhodnuto (koupě proběhla) je fakt na 3,14ču. Kdybys raději Vrabymu zde:

https://forum.chronomag.cz/topic/153798-elektrokolo/?do=findComment&comment=2911928

na jeho dotaz odpověděl, namísto toho, abys trousil názorový a informační bordel.

Nechceš raději na FCB?

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

V 27. 11. 2024 v 21:29, Bert napsal:

Tak jsem je vzal. Na cvičení. Protože Marshally odešly do věčných lovišť. Tak jsem zvědav.

Paráda, pak dej vědět jaký jsou 👍 Sony jsem slyšel, i některé JBL a za mě jsou do terénu tedy JBL mnohem zábavnější...ale samozřejmě dle chuti každého.

Odkaz ke komentáři

Když jsem Vám teď napsal takovou krásnou recenzi na JBL Tour One M2, tak byste mi taky mohli trochu poradit. Co je, borci,podle Vás, aspoň trochu slušný audio mobil?

Čeká mne koupě nového telefonu, a přemýšlím, čím by měl být specifický. Za rady a tipy děkuji.

Odkaz ke komentáři

před 52 minutami, Bert napsal:

Ach jo, jak to jen napsat. Asi takto: nový, moderní, svěží, neunavující a silně prostorový zvuk. Tak trochu na steroidech. IMHO si ty sluchátka trochu vymýšlejí, ale není to (v této kategorii) nic proti ničemu.

Paráda, JBL je všeobecně nastaveno zábavně, tak na cvičení jsem si říkal že by mohli být fajn 👍  Aspoň tě ty hutné basy dokoupou k tomu přidat si na činky o pár těch kilo víc 😀

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Poprosím o radu: 

Mám Macbook Pro (16 palců, poslední intelovský, osx Sequioa) + sluchátka Bowers PX7. Hudbu poslouchám přes Apple Music (lossless). Pár verzí OSX nazpět bylo možné přes Terminál nastavit používání lepšího bluetooth kodeku pro sluchátka. To už pár let není možné asi aby na Macu lépe zněly jejich Airpods Max.

Dotaz: Dává smysl si koupit externí USBC- Bluetooth adapter, který umí lepší kodeky, nebo to bude pořád omezené operačním systémem? 

Díky. 

Odkaz ke komentáři

Nejsem ten typ, který by hledal smysl života v každém decibelu, ale občas by jsem si rád dopřál zvukový zážitek i v brzkou ranní hodinu.

Proto bych se rád zeptal - níže uvedené - opravdu ten rozdíl stojí za 10 000,-  popřípadě alternativa v té nižší cenové hladině /  NTB, kabel, přes hlavu, film + vážná hudba/ 

image.jpeg.9d2c68f687de71fd50ff273681e8f7c5.jpeg

Nechci se pouštět do diskuze s místními audio gurmety, jen rád vyslechnu názor zda je vyšší model nutnost, nebo (pro laika ) zbytečnost.

Značku Audio-Technica , popř. Sennheiser ? 

"Za popostrčení z útesu předem děkuji" 

image.jpeg.1643ec8ee03646575df5a267a56657f6.jpeg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...