nickolas Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 To je snobárna :-) Tady se pije Polička 11° á 13,- Kč. Polička je luxusní!!! Natlacháno Ťapatlachem zkrzevá BB
prischera Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 Jak to tady čtu, tak mi připadá, že se zase více objevuje bagatelizace možnézávislosti na alkoholu. Myslím, že některé popisované stavy se už blíží tzv. bažení (craving). Pokud by to někoho více zajímalo, tak přikládám pojednání o bažení.Je to volně přístupné text dostupný také zde: www.drnespor.eu/cr12.doc Určitě to stojí za přečtení a popřemýšlení, i když se o závislost ještěnemusí jednat. Třeba k poznání všech možných rizik, ale taky prorozpoznání stavů, které se bažení už blíží. EDIT: Tak se mi to nepodařilo vložit. Jak píšu výše, text je k dispozici zde: www.drnespor.eu/cr12.docTak jsem prolítl začátek a řekl bych že bažení zná většina místních členů velmi dobře. Stačí, když se v prodejní sekci objeví zajímavý kousek za dobrou cenu... A nemyslím to jako žert na zlehčení situace .
jerzy Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 A já jsem si myslel, že když zajdu 1-2x týdne na pár kousků do hospody, tak bych se měl nad sebou zamyslet. Jak vidím, musím se ještě hodně učit :-)Všem zúčastněným držím palce aby do toho "nespadli".
nickolas Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 Ale abych nebyl uplne OT... Africanovi drzim pesti. Je videt, ze si nejaky problem uvedomuje a to je zaklad k tomu neco s tim delat. Sice nechce "problem" rovnou vyresit, ale jen zjistit jestli to skutecny problem je, ale i to se pocita. Podle toho co popisuje - chute, stavy atd., to asi problem bude...otazka jak velky. Ja taky nemam nemam problem 14dni vubec nepit, ale po 14dnech v Maroku uz jsem mel chut na hospodu, ze bych vrazdil. zadne tresy, poceni a tak, jenom silenou chut na deset Plzni v poradne hospode. Ty patoky v Maroku, v tech pajzlech jsou nouzovka. Ale to jsem odbocil... Proste African zkousi co vydrzi a zatim se mu dari. Byt uz byly hodne slabe/tezke chvilky, zatim se drzi. Nebudu predvidat co se stane, az detox ukonci a otevre flasku. Ja bych se napoprve asi zlinkoval jak muzik... Dulezite bude co si z toho veme a jestli pak dokaze zustat u sklenicek, nebo spadne zase k lahvim... Africane drz se!!! Natlacháno Ťapatlachem zkrzevá BB
African Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Odesláno 8. února 2014 (upraveno) No a dneska jsme s rodinou slavily jedenácté místo Evičky a já vypil sedmičku bílého, jen taková malá zpověď To bylo všechno, jsem rád, dost lidí se opilo, no a v detoxu budu následně ještě chvíli pokračovat, nesmí do toho ovšem sestřenka tak dupat Upraveno 8. února 2014 uživatelem African
Filip.J Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Odesláno 8. února 2014 Afričane super, momentálně piju já víc než ty
African Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Odesláno 8. února 2014 Tak si mám ještě jedno otevřít, slina jako je a ve virtuální hospůdce jsem už také dlouho nebyl Je tedy pravda, že tu jednu flašku už normálně pěkně cítím, to tělo si nějak odvyklo, nebo co" Afričane super, momentálně piju já víc než ty
jankoxxx Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Odesláno 8. února 2014 african, ja nechapem ze ti to tu este nikto neporadil, ale ak mas chut tak si daj proste nealko pivo!! svojho casu ked som pol roka nepil ani kvapku to bol pre mna bozsky nektar z krajiny elfov. az som mal niekedy pocit ze podvadzam...
African Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Odesláno 8. února 2014 V nahrážky nevěřím, buď pivko anebo nic Samozřejmě to říkám nadsazeně, můj problém je, že nealko pivo dám jedno a to musí být jak led a druhej kousek již nezkousnu, prostě s toho něco cítím a nechutná mě to, o nealku vínu už ani nemluvě, tam nedám ani tu první dvojku" Ale díky za zájem a radu african, ja nechapem ze ti to tu este nikto neporadil, ale ak mas chut tak si daj proste nealko pivo!! svojho casu ked som pol roka nepil ani kvapku to bol pre mna bozsky nektar z krajiny elfov. az som mal niekedy pocit ze podvadzam...
Návštěvník Snow Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Odesláno 8. února 2014 Blahopřeji k výdrži. Před časm jsem zde žádal o radu, jak přestat hulit. Na pomoc mi přispěchalo mnoho přátel, takovou kolegiálnost jsem nečekal. Nepodařilo se mi však vůbec nic, přeji Ti,aby si byl alespoň o 1000% úspěšnější než já.
bohus76 Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Odesláno 8. února 2014 Hlavně musíš chtít ty sám Snowe, s tím seknout.Je to otřepané klišé,ale je to tak.
PNS Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Odesláno 8. února 2014 Tak si mám ještě jedno otevřít, slina jako je a ve virtuální hospůdce jsem už také dlouho nebyl Je tedy pravda, že tu jednu flašku už normálně pěkně cítím, to tělo si nějak odvyklo, nebo co" Jedeš vod toho ?!
gougy Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Odesláno 8. února 2014 Jak to tady čtu, tak mi připadá, že se zase více objevuje bagatelizace možnézávislosti na alkoholu.Šmarjá, pane Karle, jsem netušil, že jste na Chronomagu závislostmi a bažením je to tady prorostlé
African Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Odesláno 8. února 2014 Dík, nečekal jsem, že vydržím tři týdny Jinak sibiř mě to do telefonu řekl přesně tak, jak to je, všichni kouříme, pijeme a říkáme si, proč přestávat, vždyť přestat můžeme kdykoliv" No jo, ale pak na to dojde a ona to žádná sranda nakonec není Já přestával kouřit asi stokrát, pak už jsem to vzdal, sám bych to nikdy nedokázal, ale brutální zápal plic, z kterého jsem se hrabal půl roku mě k tomu jaksi dokopal, kouřit prostě nešlo, no a asi pět let už nekouřím. Je to pohoda, tak ti taktéž přeji, ať to jednou zvládneš, pokud přestat kouřit chceš Blahopřeji k výdrži. Před časm jsem zde žádal o radu, jak přestat hulit. Na pomoc mi přispěchalo mnoho přátel, takovou kolegiálnost jsem nečekal. Nepodařilo se mi však vůbec nic, přeji Ti,aby si byl alespoň o 1000% úspěšnější než já.
sibirnaya Odesláno 8. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2014 ja ti teda reknu, Vlasto, ze vypit sedmicku za vecer po dvou tejdnech vod ty doby, co sis rek, ze zkusis vydrzet nepit do hor v breznu, neni zadnej extra uspech. Proste bud si reknu, ze to vydrzim, a seru na vsechno - narozeniny, olympiadu, slinu apod - nebo nevydrzim, ale pak to fakt znaci min. mirnou zavislost..
African Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Odesláno 8. února 2014 Ono se toho sešlo trochu víc a to se prostě oslavit už musí Normálně bych vychlastal tak min. tři flašky v krásný sobotní podvečer a hodně slivovice k tomu, takže to pro mě určitý úspěch je" Jede se dál a zatím si nedělám hlavu, jakmile se v chlastu budu koupat celou olympiádu, tak jsem asi zklamal...ja ti teda reknu, Vlasto, ze vypit sedmicku za vecer po dvou tejdnech vod ty doby, co sis rek, ze zkusis vydrzet nepit do hor v breznu, neni zadnej extra uspech. Proste bud si reknu, ze to vydrzim, a s..u na vsechno - narozeniny, olympiadu, slinu apod - nebo nevydrzim, ale pak to fakt znaci min. mirnou zavislost..
exBURN Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Odesláno 8. února 2014 V tomhle má Sibiř pravdu. Ale tvůj boj - tvoje játra. Problém je už ten pocit - to se oslavit musí...
Filip.J Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Odesláno 8. února 2014 S mírnou závislostí, jak píše Sibiř, souhlasím, úplně v pořádku to není. Nicméně na začátku to z mého pohledu vypadalo o dost hůř; přiznávám, naprojektoval jsem si na Afričana svoje vlastní špatné zkušenosti.
Návštěvník YPO Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Odesláno 8. února 2014 (upraveno) Ono se toho sešlo trochu víc a to se prostě oslavit už musí seš vocas = když uš musíš , tak chlastej něco co ti nechutná (tím nemyslím hnusnej patok za 30 korun) nebo jak píše sibiř ....... já si dám jednou tejdně pivo, nebo víno a mám zase tejden klid (protože mi to nechutná :-) ) === a funguje to, na kořalku sem nešáh ani nepamatuju Upraveno 8. února 2014 uživatelem YPO
petr_cha Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Odesláno 8. února 2014 (upraveno) .. hezky vlakno, plny emoci.... ale vetsinou to nikdo nevydrzi... vsichni jedou dal....<br /><br />Nakonec jde jen o to, jak dlouho vydrzi zdravi... nekdy docela dlouho... muj tata na tom uspesne makal pres dvacet let nez se definitivne upil v 54... a ze tech dvacet let stalo za to... <br /><br />z mobilu...<br /><br /><br /><br /> Upraveno 8. února 2014 uživatelem petr_cha
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se