Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já to čekal kluci ;) Navíc mě dneska brácha říkal, dvacet let žvatláš o Rolex a teď přemýšlíš zase o něčem jiném, zase budeš žvatlat nespokojenej dál, než si je koupíš, já už to poslouchat nechci :lol2: Tak bude Rolex, celej podvečer hledám a nejlíp za čtyři litry vychází Explorer II, dá se koupit rok 2010 v super stavu, komplet balení. Nový Explorery jsou vymáklejší, jdou okolo pěti, ale vůbec se mě tedy nelíběj, ty tlustý krátký ručičky jsou jak pěst na oko. Sea Dweller nemá lupu, ta mě prostě k Rolexu patří a navíc je cenově někde jinde. Já chci pokud možno mladé hodinky a rozpočet nemám zrovna velkej. Teď ještě velkej stresík, jestli bílé, nebo černé, sakra" Zatím o trošek vítězí polárky :rolleyes: Ale ještě zkouším hledat Suby, nebo GMT Master, ale drahé, kluci drahé jsou" Děkuji za postřehy :notworthy:

• Odpovědi 76
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Fajn vyber. Omegy su skvele, univerzalne ale moc velke, rolady vyzeraju dobre ale za mna IWC. Tie IWC nemaju chybu, su sice viac sportove ako predchadzajuce dvoje ale zrejme ti to nebude vadit ked si ich zaradil do vyberu. Jo a priemer 44 uplny ideal. 

Odesláno
  V 31. 1. 2014 v 22:18, African napsal:

Já to čekal kluci ;) Navíc mě dneska brácha říkal, dvacet let žvatláš o Rolex a teď přemýšlíš zase o něčem jiném, zase budeš žvatlat nespokojenej dál, než si je koupíš, já už to poslouchat nechci :lol2: Tak bude Rolex, celej podvečer hledám a nejlíp za čtyři litry vychází Explorer II, dá se koupit rok 2010 v super stavu, komplet balení. Nový Explorery jsou vymáklejší, jdou okolo pěti, ale vůbec se mě tedy nelíběj, ty tlustý krátký ručičky jsou jak pěst na oko. Sea Dweller nemá lupu, ta mě prostě k Rolexu patří a navíc je cenově někde jinde. Já chci pokud možno mladé hodinky a rozpočet nemám zrovna velkej. Teď ještě velkej stresík, jestli bílé, nebo černé, sakra" Zatím o trošek vítězí polárky :rolleyes: Ale ještě zkouším hledat Suby, nebo GMT Master, ale drahé, kluci drahé jsou" Děkuji za postřehy :notworthy:

Jednoznačně bílé, na ruce jsou mnohem výraznější, ten bilý ciferník proti černé a červené ručce krásně září. O Explorer 216570 (42 mm) ani neuvažuj, jsou po mém soudu proti 16570 (40 mm) vyloženě proporčně nepovedené. Univerzálnější hodinky si nedokážu představit, prakticky všechny ostatní včetně Milgaussů GV a bondovek se otáčejí ve vrtiči... Suby ani GMT jsem neměl, nedokážu posoudit (dtto IWC), Omegy PO 45 se mi na obrázku líbily strašně, po vyzkoušení na krámě jsem to považoval na ruce za vtip, to samé ale 42 mm (tloušťka). Ruku mám také spíše menší, ale žádné párátko.

Vyrážím s polárkami do hospody :)

Návštěvník swanieck
Odesláno

Ach jo....Rolex je Rolex....ale má je každý hospodský, kolotočář a vesnický škvarek, co byl v Tunisu a 95% lidí nepozná, že se jedná o fíky a tak tě automaticky zasunou do stejné kategorie.

Jsou to nejrozporuplnější hodinky co bys mohl dát na zápěstí.

Odesláno
  V 1. 2. 2014 v 9:18, swanieck napsal:

Ach jo....Rolex je Rolex....ale má je každý hospodský, kolotočář a vesnický škvarek, co byl v Tunisu a 95% lidí nepozná, že se jedná o fíky a tak tě automaticky zasunou do stejné kategorie.

Jsou to nejrozporuplnější hodinky co bys mohl dát na zápěstí.

Nejsem žádnej Rolex fanatic, ale tohle je dost povrchní názor... 

Odesláno
  V 1. 2. 2014 v 9:25, Kristian.nov napsal:

Nejsem žádnej Rolex fanatic, ale tohle je dost povrchní názor... 

já rolex fanatic asi jsem a názor je to mírně řečeno hloupej. kolegá má asi blbou zkušenost s hodinkama z tunisu ale asi žádnou s roládama

Odesláno
  V 31. 1. 2014 v 22:18, African napsal:

Polárky jsem měl a jsou skvělé, pro cestovatele jasná volba. Já, protože se potápím jsem je vyměnil za klasický LV ale často uvažuju o tom, že si je ještě jednou připořídím. Ani se subama neuděláš chybu, to je jasný, je to klasika všech klasik, tak jen zvaž, jestli nechceš vlastně je, abys zase brzy neměnil:-)). 

Odesláno

Explorer se dostal na první místo, teď už se jen bude čekat, zda-li přeskočí jiskra a pokud ano, tak to půjde všechno rychleji, než jsem čekal :clap:

Odesláno

Tak Explorer 2 je naprostá pecka, měl jsem tu možnost díky borcovi jménem sibirnaya  je pěkně vyzkoušet, takže ještě jednou velké díky :notworthy: Krásně sedí na ruce, o zpracování hodinek zbytečné mluvit, je to Rolex, takže luxus. Příští týden dám Prahu a zkusím tam ještě někde  omakat Suby, PO, IWC a pak si to snad v hlavě srovnám, které ro mě budou ty pravé :photo:

post-364-0-05763700-1391592239_thumb.jpg

Odesláno

Vy mě dáváte, inženýry mě také již prolétly hlavou, jsou krásný a hodně toho asi zkousnou :smile_anim: Sraz bohužel tento týden nedám, nemám čas, škoda"

V 5. 2. 2014 v 9:37, Zdeneli napsal:

Přijeď v pátek na sraz do PV a dám ti ošahat větší brášky od hodinek které tu ještě nepadly.

Odesláno

Ok, díky moc za nabídku  :cheers:

V 5. 2. 2014 v 9:46, Zdeneli napsal:

Já se z Brna nemůžu hnout, čili sem tu furt. Pokud budeš mít cestu okolo dej vědět, protože se staly definitivní.

Odesláno (upraveno)

Afri, ani nějak nevím proč , ale víc mi k  tobe pasujou ty IWC Aquatimer Chronograph nebo třeba Ingy. Rolex jakože super, ale na tebe mi přijdou takové jak to říct "usedlé"

Upraveno uživatelem quest987

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...