African Odesláno 31. ledna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 Já to čekal kluci Navíc mě dneska brácha říkal, dvacet let žvatláš o Rolex a teď přemýšlíš zase o něčem jiném, zase budeš žvatlat nespokojenej dál, než si je koupíš, já už to poslouchat nechci Tak bude Rolex, celej podvečer hledám a nejlíp za čtyři litry vychází Explorer II, dá se koupit rok 2010 v super stavu, komplet balení. Nový Explorery jsou vymáklejší, jdou okolo pěti, ale vůbec se mě tedy nelíběj, ty tlustý krátký ručičky jsou jak pěst na oko. Sea Dweller nemá lupu, ta mě prostě k Rolexu patří a navíc je cenově někde jinde. Já chci pokud možno mladé hodinky a rozpočet nemám zrovna velkej. Teď ještě velkej stresík, jestli bílé, nebo černé, sakra" Zatím o trošek vítězí polárky Ale ještě zkouším hledat Suby, nebo GMT Master, ale drahé, kluci drahé jsou" Děkuji za postřehy
Cicosk Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2014 Fajn vyber. Omegy su skvele, univerzalne ale moc velke, rolady vyzeraju dobre ale za mna IWC. Tie IWC nemaju chybu, su sice viac sportove ako predchadzajuce dvoje ale zrejme ti to nebude vadit ked si ich zaradil do vyberu. Jo a priemer 44 uplny ideal.
Bobisek Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Odesláno 1. února 2014 V 31. 1. 2014 v 22:18, African napsal: Já to čekal kluci Navíc mě dneska brácha říkal, dvacet let žvatláš o Rolex a teď přemýšlíš zase o něčem jiném, zase budeš žvatlat nespokojenej dál, než si je koupíš, já už to poslouchat nechci Tak bude Rolex, celej podvečer hledám a nejlíp za čtyři litry vychází Explorer II, dá se koupit rok 2010 v super stavu, komplet balení. Nový Explorery jsou vymáklejší, jdou okolo pěti, ale vůbec se mě tedy nelíběj, ty tlustý krátký ručičky jsou jak pěst na oko. Sea Dweller nemá lupu, ta mě prostě k Rolexu patří a navíc je cenově někde jinde. Já chci pokud možno mladé hodinky a rozpočet nemám zrovna velkej. Teď ještě velkej stresík, jestli bílé, nebo černé, sakra" Zatím o trošek vítězí polárky Ale ještě zkouším hledat Suby, nebo GMT Master, ale drahé, kluci drahé jsou" Děkuji za postřehy Jednoznačně bílé, na ruce jsou mnohem výraznější, ten bilý ciferník proti černé a červené ručce krásně září. O Explorer 216570 (42 mm) ani neuvažuj, jsou po mém soudu proti 16570 (40 mm) vyloženě proporčně nepovedené. Univerzálnější hodinky si nedokážu představit, prakticky všechny ostatní včetně Milgaussů GV a bondovek se otáčejí ve vrtiči... Suby ani GMT jsem neměl, nedokážu posoudit (dtto IWC), Omegy PO 45 se mi na obrázku líbily strašně, po vyzkoušení na krámě jsem to považoval na ruce za vtip, to samé ale 42 mm (tloušťka). Ruku mám také spíše menší, ale žádné párátko. Vyrážím s polárkami do hospody
Návštěvník swanieck Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Odesláno 1. února 2014 Ach jo....Rolex je Rolex....ale má je každý hospodský, kolotočář a vesnický škvarek, co byl v Tunisu a 95% lidí nepozná, že se jedná o fíky a tak tě automaticky zasunou do stejné kategorie.Jsou to nejrozporuplnější hodinky co bys mohl dát na zápěstí.
Kristian.nov Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Odesláno 1. února 2014 V 1. 2. 2014 v 9:18, swanieck napsal: Ach jo....Rolex je Rolex....ale má je každý hospodský, kolotočář a vesnický škvarek, co byl v Tunisu a 95% lidí nepozná, že se jedná o fíky a tak tě automaticky zasunou do stejné kategorie.Jsou to nejrozporuplnější hodinky co bys mohl dát na zápěstí. Nejsem žádnej Rolex fanatic, ale tohle je dost povrchní názor...
railmaster Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Odesláno 1. února 2014 Polárky II by boli ideálne pre každú expedíciu, zvážil by som ešte PO GMT, sú o nejaký milimeter menšie.
JohnDoe Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Odesláno 1. února 2014 Za mě Rolex. Je to nadčasová klasika, univerzální hodinky a prostě Rolex.
SCIFI Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Odesláno 1. února 2014 V 1. 2. 2014 v 9:25, Kristian.nov napsal: Nejsem žádnej Rolex fanatic, ale tohle je dost povrchní názor... já rolex fanatic asi jsem a názor je to mírně řečeno hloupej. kolegá má asi blbou zkušenost s hodinkama z tunisu ale asi žádnou s roládama
decebal Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Odesláno 1. února 2014 V 31. 1. 2014 v 22:18, African napsal: Já to čekal kluci Navíc mě dneska brácha říkal, dvacet let žvatláš o Rolex a teď přemýšlíš zase o něčem jiném, zase budeš žvatlat nespokojenej dál, než si je koupíš, já už to poslouchat nechci Tak bude Rolex, celej podvečer hledám a nejlíp za čtyři litry vychází Explorer II, dá se koupit rok 2010 v super stavu, komplet balení. Nový Explorery jsou vymáklejší, jdou okolo pěti, ale vůbec se mě tedy nelíběj, ty tlustý krátký ručičky jsou jak pěst na oko. Sea Dweller nemá lupu, ta mě prostě k Rolexu patří a navíc je cenově někde jinde. Já chci pokud možno mladé hodinky a rozpočet nemám zrovna velkej. Teď ještě velkej stresík, jestli bílé, nebo černé, sakra" Zatím o trošek vítězí polárky Ale ještě zkouším hledat Suby, nebo GMT Master, ale drahé, kluci drahé jsou" Děkuji za postřehy Polárky jsem měl a jsou skvělé, pro cestovatele jasná volba. Já, protože se potápím jsem je vyměnil za klasický LV ale často uvažuju o tom, že si je ještě jednou připořídím. Ani se subama neuděláš chybu, to je jasný, je to klasika všech klasik, tak jen zvaž, jestli nechceš vlastně je, abys zase brzy neměnil:-)).
Sashoun Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Odesláno 1. února 2014 Za me Omegy pak Rolex. IWC jsou dle me az prilis ,,ortodoxne sportovni,,
filo-boxer Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Odesláno 1. února 2014 Afri, nekolikrat do roka jsi v jine casove zone, takze smysl dava GMT nebo EXP2. Uz pro ten nazev mi k tobe sedi Explorer2 (40mm) a kdyz tyhle, tak polarky. Jednou si je taky koupim.
African Odesláno 1. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2014 Explorer se dostal na první místo, teď už se jen bude čekat, zda-li přeskočí jiskra a pokud ano, tak to půjde všechno rychleji, než jsem čekal
African Odesláno 5. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2014 Tak Explorer 2 je naprostá pecka, měl jsem tu možnost díky borcovi jménem sibirnaya je pěkně vyzkoušet, takže ještě jednou velké díky Krásně sedí na ruce, o zpracování hodinek zbytečné mluvit, je to Rolex, takže luxus. Příští týden dám Prahu a zkusím tam ještě někde omakat Suby, PO, IWC a pak si to snad v hlavě srovnám, které ro mě budou ty pravé
Zdeneli Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 Přijeď v pátek na sraz do PV a dám ti ošahat větší brášky od hodinek které tu ještě nepadly.
African Odesláno 5. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2014 Vy mě dáváte, inženýry mě také již prolétly hlavou, jsou krásný a hodně toho asi zkousnou Sraz bohužel tento týden nedám, nemám čas, škoda" V 5. 2. 2014 v 9:37, Zdeneli napsal: Přijeď v pátek na sraz do PV a dám ti ošahat větší brášky od hodinek které tu ještě nepadly.
Zdeneli Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 Já se z Brna nemůžu hnout, čili sem tu furt. Pokud budeš mít cestu okolo dej vědět, protože se staly definitivní.
African Odesláno 5. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2014 Ok, díky moc za nabídku V 5. 2. 2014 v 9:46, Zdeneli napsal: Já se z Brna nemůžu hnout, čili sem tu furt. Pokud budeš mít cestu okolo dej vědět, protože se staly definitivní.
quest987 Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 (upraveno) Afri, ani nějak nevím proč , ale víc mi k tobe pasujou ty IWC Aquatimer Chronograph nebo třeba Ingy. Rolex jakože super, ale na tebe mi přijdou takové jak to říct "usedlé" Upraveno 5. února 2014 uživatelem quest987
Radius Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 Co to je "neskutečný balík" za tah na ty Aquatimery, kolik koštuje?
tenge Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 kolem dvacky použitej, cca 4 pětky novej
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se