milan79 Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Odesláno 10. října 2017 toto vyzerá zaujímavo, len tá cena https://www.indiegogo.com/projects/pitaka-redefine-carbon-fiber-wallet--3#/
Klokan Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Odesláno 11. října 2017 Trochu překombinovaný. Já uvažuju o týhle: http://www.i-clip.cz/cs/content/11-video
Moty Odesláno 11. října 2017 Nahlásit Odesláno 11. října 2017 Tak až jí budeš mít, tak dej vědět, vypadá to zajímavě
lordsoft Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Odesláno 20. října 2017 (upraveno) Ahojte, dosli mi slim penazenky, po par dnoch by som chcel podat report, mozno vam to pomoze: 1. Nwallet z elephanwallet.com Plusy:- mam "karbonovu" verziu - je to lahucke- pojme vela kariet- karty nemaju tendenciu vypadavat- vyzera ze vela vydrzi- RFID shielding z oboch stran Minusy:- "karbon" ma relativne ostre hrany- textilna gumucka je na kraji dost nahrubo zosita, trosku sa to strapka- textilna gumicka sa bude mat tendenciu strapkat a trhat- karty sa dost zle vytahuju, dan za to ze ich nepostracame 2. E8 Wallet z elephantwallet.com Plusy:- pojme vela kariet- pojme asi 3-4 mince- cele z jednej "patentky" - dost flexibilneMinusy:- ziadny RFID shielding- "patentka" ma tendenciu malo kariet (2-3ks) ohybat- karty sice drzia v 'penazenke' ale maju podla mna tendenciu vypadnut (aj ked sa mi to nepodarilo nasimulovat)- mince maju tendenciu vypadavat (toto ak ich tam dame viac ako 1ks do kazdeho vrecka je realita)- je otvorena z oboch stran (zhora aj zospodu)- celkovo je to take dost labilne, neodporucam ju preto 3. Slim carbon wallet z Etsy.com (https://www.etsy.com/listing/487476584/minimalist-wallet-carbon-fiber-rfid?ref=listing-shop-header-3) Plusy:- silna patentka- hruby hlinikovy platok = tazsia, ale posobi to dobre- aj ked sa nezda pojme vela kariet (~10-12ks)- "diera" v karbonovej casti - velmi prijemne sa vytahuje najpouzivanejsia karta- cele to na mna posobi asi najlepsie z mnou skusanych slimiek, je to take spravne vyvazeneMinusy:- RFID shielding len z jednej strany- vidno par cisiel z prvej karty cez "dieru" Takze za mna etsy penazenka je dobra cesta. Maxel ju objednaval tusim tiez, moze pridat jeho pohlad. m. Upraveno 20. října 2017 uživatelem lordsoft
Maxel Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Odesláno 20. října 2017 (upraveno) Díky za report! Já na tu svou stále čekam. Nvm jestli se zas ?pochlapila? pošta nebo to skejsklo ještě někde v Polsku. Jak dojde, napíšu svůj pohled. Upraveno 20. října 2017 uživatelem Maxel
sibirnaya Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Odesláno 20. října 2017 Vobjevujes ameriku, nejlepsi je slimfoldka.
Qwuiddo Odesláno 20. října 2017 Nahlásit Odesláno 20. října 2017 Souhlasim se sibirem, slimfoldku jsem objevil diky tomuhle vlaknu, tyvek model jsem nahradil softshellem a nemuzu si stezovat...Tedka s prichodem Curve card, ktera mi konsoliduje vsechny kreditky do jedne uvazuju nad tou mensi softshell verzi...
sibirnaya Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Odesláno 21. října 2017 Pokud sem to pochopil, tak Curve je jen na MC. Ja mam vic karet prave kvuli tomu, abych mel aji visu. A jinak ja slimfoldku softshell nosim od ty doby, co se objevila jako nahrada za tyvek, a fakt si nemuzu stezovat.
Maxmillian Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Odesláno 21. října 2017 Curve je jen MC, ale tak si k tomu vemes jednu kartu navic a dve karty se nosi lip, nez deset karet. Ja to taky tak delam, protoze se obcas stane, ze to proste nefunguje. Abych nebyl uplne off topic, tak ja mam z Kickstarteru tohle a vyhovuje mi to. https://www.distilunion.com/products/wally-micro
Moty Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Odesláno 21. října 2017 Softshell slimfoldku jsem nenosil, protože mam peněženku v přední kapse, u tyvaku sla poskladat. Takze se softshell micro je pro me zase návrat, to jsem rad, protože je tensi a odolnější nez kozeny varianty slimfoldek. Kdyby se někdo chtel podělit na postakovi, tak napište variantu a ja ro objednam. Btw potrebuju RFID?
spiderer Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Odesláno 21. října 2017 Vam se tohle fakt libi nebo to je z ciste praktickeho hlediska ze se to tam nejak vejde? https://www.slimfoldwallet.com/products/thin-wallet-black-gray-micro-soft-shell Prijde mi, ze je to jak si dat karty a bankovky do igelitovyho pytliku z Lidlu.. Ale treba to vypada jinak nez na tech webovkach, protoze tam mi to prijde fakt otresny
Qwuiddo Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Odesláno 21. října 2017 (upraveno) Mne se penezenka extra nepotrebuje libit, hlavni je, ze neni tlusta 5 centimetru a vejde se tam vsechno co potrebuju. A ta slimfoldka me vzhledem rozhodne nijak neurazi.edit: za sebe muzu rict, ze kdyz ji nahodou nekdo napr. v hospode zahlidne, tak se hned pta, kde se to da koupit, pac ho ta jeho tlusta prkenice sejri ... @Moty: Ja bych tu micro softshell taky asi bral, v mailu mam tusim jeste 10% kupon na slevu ... Neprida se jeste nekdo?@Sibir: Jj nosim tohle, kde mam nahranych asi 7 karet + jednu back-up visu. Na te Curve karte je take vyhoda, ze si muzes zvolit primarni menu (hodi se pri cestovani), pri platbach v zahranici uctuje kurz MC+1% a vybery zdarma ve svete (hodi se napriklad pri navazanych kreditkach a dalsich kartach s vysokymi poplatky za vyber) Upraveno 21. října 2017 uživatelem Qwuiddo
sibirnaya Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Odesláno 21. října 2017 slimfoldka je gut, ze tam dam hromadu karet a klidne dvacet bankovek a pohoda.. ja se s kartama ucim, mam jednu MC, jednu visu a jednu ?MC a stejne se vsechno snazim resit cash..
Moty Odesláno 21. října 2017 Nahlásit Odesláno 21. října 2017 Ještě k RFID, je tento článek tak zastaralý a je technologie jinde nebo je stále platný a problém je opravdu spíš u US karet?https://www.mesec.cz/clanky/myty-a-fakta-o-bezkontaktnim-placeni/Díky
Qwuiddo Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Odesláno 22. října 2017 Mate nekdo osobni zkusenost s tim modelem Micro od slimfold? Podle stranek slimfold ma Micro model ma kratsi stranu 73mm.Ovsem bankovky 1000, 2000 a 5000 maji kratsi strany minimalne 74mm - https://www.cnb.cz/cs/platidla/bankovky/1000_kc.html Nez odpalim objednavku, tak by me zajimalo, jestli se tam litr a dvoulitr v pohode vejde.
filo-boxer Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Odesláno 22. října 2017 Vejde se tam, ale milimetr vykukuje.
Qwuiddo Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Odesláno 22. října 2017 Ok, to je pro me bohuzel no go. Zustanu u modelu classic.Diky za foto! PS: mozna ta fotka zkresluje, ale vypada to, ze kouka tak pul centimetru
filo-boxer Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Odesláno 22. října 2017 Hele, dva milimetry, ale vic uz fakt ne!
Wanderer Odesláno 22. října 2017 Nahlásit Odesláno 22. října 2017 Až se ke mě dostane bankovka s odrbanou horní hranou, aspoň budu vědět, kdo to udělal. Osobně jsem tu slimfold vyzkoušel. Supertenká, paráda. Bohužel po několika měsících nošení to vypadá hodně olezle, byť pořád drží. Jakmile mi to ženské na účtárně zepsuly, co to nosím, za igelitovej hnus, přeorientoval jsem se zpět na kůži. Šitá na zakázku už něco pamatuje a pořád je to hezký kousek a dělá radost.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se